• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen biri yardım etsin!!!

ayysell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
78
0
86
dün saçlarımı hint kınasıyla siyaha boyadım ama hiç beğenmedim..şimdi tekrar boyamak istıyorum.bu kadar kısa bir süre içerisinde boyamak saçıma zarar verir mi?bide bakır kızılına boyamak istiyorum simsiyah olan saçlarımın rengını açarmı? yardım edın lütfen..:1no2:haftaya sevgilim askerden gelcek benı böyle görmesını ıstemıyorum...:a015::a015:

dün saçlarımı hint kınasıyla siyaha boyadım ama hiç beğenmedim..şimdi tekrar boyamak istıyorum.bu kadar kısa bir süre içerisinde boyamak saçıma zarar verir mi?bide bakır kızılına boyamak istiyorum simsiyah olan saçlarımın rengını açarmı? yardım edın lütfen..:1no2:haftaya sevgilim askerden gelcek benı böyle görmesını ıstemıyorum...:a015::a015:

canım üzgünüm ama siyahın üstüne hiç bi renk tutmaz :1no2: açtırman gerek o da çok yıpratıyo hem de 3-4 renk oluyo saç beyaz sabun siyah boyayı biraz akıtıyo ama kınayı akıtıyo mu bilmiyorum :sm_confused:

eee napcam ben şimdi..böyle kapkara mı gezcemmm..offfff yaaaa mahvettım güzelüm saçlarımı..ilgin için saol cnm tşk.

belki kötü olmamıştır alışmadığın için sana öyle geliyodur siyah saç güzeldir aslında ama dönüşü çok zor işte ne yazkki

yaw zaten buğday tenliyim...arkadaşlar ısrar etti diye yaptım..ben yınede boymayı denıcem..gareng cnm bakır kızılı boyasam en azından bıraz siyahı kapatmaz mı? zaten once kestaneydı siyahtan önce..saçım çok yapranır mı?...

hint kınası sürdüğün zaman boya tutmaz en az 2 ay beklemen lazım birde siyahsa hiç tutmaz

ayy derman cidimisin yaaa..yokmu bu beladan kurtulmanın bı yolu..bütün hayallerım yıkıldı..ne aptalım ya..bıtkısel bişeylerle rengını falan açamazmıyım kızlar..

belki kötü olmamistir ilk zamanda öyle görünür ama ben seviyorum tenin beyazsa gercekten cok güzel duruyor gözler ortaya cikiyor

ayy derman cidimisin yaaa..yokmu bu beladan kurtulmanın bı yolu..bütün hayallerım yıkıldı..ne aptalım ya..bıtkısel bişeylerle rengını falan açamazmıyım kızlar..

normal siyah boya rengi kolay açılır ama hint kınası çok ama çok zor..
benim saçımdan çıkmadı mesela oryelle açılmasına rağmen:dilcikar:

Back