lütfen biri bişey desin.

bence bunu buraya yazana kadar en yakın sürede bir dr git hemen sonucunu öğrenirsin ne olup bittiyse...

doktora gitmeden anlayamassın vede sitresinden kurtulamassın.ama kanamanın olması tuaf bence bir anormallik var

bence bişey olmamıştır sürtünmeden kaynaklı tahriş olmuş olabilir. olsa anlardın herhalde (ben anlamamıştım ama)

niye bu kadar panik oldun ki.sonuçta nişanlınmış yani bozulsa da ne olacak ki.ha sürtünmüş yapmışınız ha içine girmiş yapmışınız farkı ne ki.garip bir durum ben anlayamıyorum.

başlığı görünce "kesin gene biri süttürdü hamilemiyim konusudur" dedim ve yanılmadım :lepi:
arkadaşım tebrikler hamilesin ve ikiz çocuğun olacak :lepi: (süttürünce ikiz oluyo)

dış dudak tarafına geldyse belkı tahrıs olmustur bırden ordan kan gelmıstır...
yanı doktora gorunmeden bısı denılemez???
tahriş olana kadar enişte sondaj mı yaptı yauuu akannehir sempatiksalakcinni

valla nişanlımısınız evli misiniz anlamadım.evliysen zaten sorun yok, nişanlı da olsan bence daha dikkatli ol.

zarın yırtılıp yırtılmadığını en iyi doktor anlar bunda sıkılıp utanacak bişi yok.içinin rahatlamasını istiyorsan bence doktora git.

olabilir illa içeri sonuna kadar girmesine gerek yok 0,5-2 cm arasi içerde zaten kızlık zarı. Benim de kızlık zarım bu şekilde bozulmuştu. Giriş olmadan. Doktor anlayabilir. Utanilicak bişey yok daha neler görücen git sor doktora ki eğer bozulmuşsa nişanlin sorumluluğundan kaçamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…