lütfen biri bişey desin.

edamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
137
2
96
İstanbul
arkadaşlar lütfen biri bana akıl versin bişey desin.kimseye soramıyorum ,anlatamıyorum... ben adet değildim ve daha 7 gün vardı ama o sabah bişiler hissttim daha önce hiç ilişkim olmadı nişanımla da başkasıyla da sadece nasıl derler oynaşıyorduk diyelim.zaten 2 yıldır oynaşıoruz hiç içime girmedi sürtünme sırasında birden kan geldi ve çok geldi çok şaşırdım oda şaşırdı tabiki ..sordum yapmadım dedi aynadan fln baktım kendime hala eskisi gibi çünkü içime girmedi peki kan neden geldi sizce kızlar ne olmuş olablir?sizce zar yırtılmış olabilir mi?bilmiyorumkismile

ya utanıyorum böle konuşamam ben buraya yazarken bile heycanlanıyorum..ilişkie girmeden içime girmeden zar yırtılablirmi üff..off..

Bunu ancak jinekolojik muayene ile anlayabilirsin.
Yani öyle aynayla bakınca falan anlaşılacak bişey değil !!! lmaz:

ilişkiye girmeden sürtünme yoluyla olablirmi diye düşünüyorum..bilmiyorum bi bilsem anlasam rahatlıcam ...,doktora giderimde çok utanıyorum söyleyemem gibi geliyor.

arkadasım içine gimedıyse nasıl bozulabılır arkadasının penısının hoplama özellıgı yoksa bişey olmaz korkma

normalde adet kanı gibi geldi okuyorum bi kaç damla pembe kan gelir yazıo..kafam çok karışık sanırım doktora gidip rahatlamalıyım

içeri bir cisim girmediği sürece zarar görmez sogan zarı deil sonuç olarak eminsen girmediğine sorun yoktur.

sürtünme yüzünden cinseol organın da tahrip olmuş olabilirç.... içine girmeden kızlığın bozlmaz... milletin ilk gece ilişki sonrası bile bozulmuyo... senin nasıl bozulcak hemen öle sürtünmeden... içine girmediğinden eminsen korkma olmas bişi...

ben hissetmedim nişanlımda girmedim walla girsem bilmem mi diyor..zaten öle bi pozisyonda da değildik neden kanadı bunu anlamaya çalışıyorum..bulamıyorum

ben hissetmedim nişanlımda girmedim walla girsem bilmem mi diyor..zaten öle bi pozisyonda da değildik neden kanadı bunu anlamaya çalışıyorum..bulamıyorum

bu kuşkuyla yaşanmaz bence doktora git bir an önce. Eğer zaten kızlık zarı değilse kaanamada çok normal değil yani durup dururken kanamamalı. Yinede bir doktora git bence bir an önce

normalde adet kanı gibi geldi okuyorum bi kaç damla pembe kan gelir yazıo..kafam çok karışık sanırım doktora gidip rahatlamalıyım

Seni korkutmak istemem ama benim hiç de öyle 2 3 pembe damla değildi yani. Bildiğin adet gibi koyu kırmızı ve fazla geldi...
Ama bunu anlamanın tek yolu muayene tabiki. Gerçi zaten nişanlısın bozulup bozulmadığını bilmek neyi değiştiricek anlamadım...

Sürtünme ile bozulacak olsaydı, sandalyeden düştüğünde de bozulurdu..Korkma bozulmamıştır.

belki de sen anlamamışsındır
durumun heyacanından ne olup bittiğini
durduk yerde neden kanasın ki

dış dudak tarafına geldyse belkı tahrıs olmustur bırden ordan kan gelmıstır...
yanı doktora gorunmeden bısı denılemez???

eğer nişanlın eminse birşey olmamıştıe hem bu zamana kadar böyle bir deneyim yaşamayan biri ilk birleşmeyi illa hisseder hiç hissetmemen imkansız.. O yüzden sanmıyorum ama sürtünme esnasında tahrip olmuştur zedelenme vardır başka bişi yoktur. Hem nişanlınla olmuş neden sorun yapıyorsun ki evlenmeyecek misiniz sonuçta.. Ama için rahat edecekse muayene olmanı öneririm..

benim bir arkadaşın da aynı şey başına geldi.arkadaşı fazla yüklenmiş bu yüzden basınç yapmış içeri doğru ve zar patlamış.jinekolog da oluyor böyle demiş.Arkadaşı kesşnlikle içine girmemş.sürtünürken fazla basınç hava yapmış içerde ve zar patlamış.keşke daha dkkatli olsaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…