LUTFEN BIRI BENI BILGILENDIRSIN (AMH,HSG,VAJINAL USG) LUTFEN LUTFEN LUTFEN :(

Vajinal usg neden parayla yapılıyor ki zaten doktorun muayenesi değil mi bildiğin ultrason canım
ben poliklinikte muayne oldum doktor yapıcaktı ama randevu günleri doluydu o yüzden yapamadı özele sordum bende okadar fiyat söylediler işte

Smear testi yaptircak doktor rahim ağzı kanseri var mi diye bu genel bi taramadir ama iltihap var mi enfeksiyon var mi diye de bakiliyor akıntı alınarak. Hsg filmi evet biraz sancılı ama maksimum 5 dk sürdüğü için anesteziye gerek duymuyor çoğu doktor ki anestezi olunca daha pahalı oluyor ben anestezi olmadan yaptırdım acıdı ama çok zor değildi. Amh geçen ay yaptırdım özel hastanede 150 tl idi . Usg de bugün baktirdim . Bilgilerim çok taze merak ettiğiniz bişey varsa sorabikirsiniz

ben poliklinikte muayne oldum doktor yapıcaktı ama randevu günleri doluydu o yüzden yapamadı özele sordum bende okadar fiyat söylediler işte
Başka bir devlet hastanesine git canım her doktor bakar buna aslında çok şaşırdım randevu almak mi gerekiyormuş ki bildiğin ultrason ışte iki dakikada bakılıyor bana her gittiğim yerde baktılar

Ben devlet hastanesine hiç gitmedim nasıl oluyor bilemiyorum . Doğru yerden almışsın .fsh baktirdin mi

Ben devlet hastanesine hiç gitmedim nasıl oluyor bilemiyorum . Doğru yerden almışsın .fsh baktirdin mi
smear testi için akıntı aldı 15 gün sonra çıkcak dedi 15 gün içindede bu söylediğim testleri yaptırmamı istedi fsh sonucum biraz yüksek çıktı sanırım yumurtalıklarımda tembellik veya azalma gibi bişey varmış birde ben apandisit ameliyatı olmuştum bu ameliyat tüplerimi tıkamış olabilirmis

siz istanbuldamısınız öyleyse hangi özel hastaneye gittiniz devlet hastanesine gidersem daha sonraki aya kalıcak butun testlerim acaba özeldemi yatırsam biran önce okadar yüklü bi parayda vermeyi gözüm almıyor napıcağmı bilemedim

Kaç çıktı fsh ? İnşallah amh iyi çıkar gerçi en önemlisi usg o iyi görünsün de yeter ki

Yok canım istanbul da değilim . Evet çok kulfetli ben ayda 1000 tl falan veriyorum hasta neydi il acti tabi bu şimdilik en az hali ilerki tedavi lerde kat kat articak . Ama buna da şükür . İnşallah senin öyle olmaz sonuçlar güzel cikar da ugrasmazsin

Kaç çıktı fsh ? İnşallah amh iyi çıkar gerçi en önemlisi usg o iyi görünsün de yeter ki
bak sonuçlarım bunlar doktor erken menepoz bile dedi moralim çok bozuldu tüp bebek bile dedi çok üzüldüm bu ikinci doktor ilk doktorum çok ilgisizdi hiç bilgi vermedi buda böyle dedi bi devlet hastanesindeki doktora dahamı gitsem acaba poliklinik yerine

FT4. 0.84
TSH. 3.99
FSH. 11.45
LH. 8.67
ESTRADIOL. 123
PROLOKTIN. 17.96

allah yardımcın olsun 1000 lira azmı en kısa zamanda inşallah olumlu sonuçlar alırsın

Yasin kaç fsh yüksek biraz ama öyle çok korkulacak bi durum değil gibi önemli olan usg ye bakınca görülen antral folikul sayısı . İnşallah bi sıkıntı yoktur

Yasin kaç fsh yüksek biraz ama öyle çok korkulacak bi durum değil gibi önemli olan usg ye bakınca görülen antral folikul sayısı . İnşallah bi sıkıntı yoktur
yaşım daha 24 erken menepoz diyince ben şok oldum bide ben en çok tüplerimin tıkalı çıkasından korkuyorum o ancak ameliyatla düzeliyormuş sanırım yada tüp bebek olurmuş. ben şimdi pazartesi doktora gittiğimde beni direk testlere almazlar sanırım değilmi gün verirler ordan adet günüme göre birde bişi sorcam doktor benden vajinal usgyi adetin başlangıç gününden 12 gün sonra istedi normalde adetliyken yapılmıyormu bu test

Amh her hangi bi tarihte yapılabiliyor adet gunuyle ilgili değil. Hsg adet bitince iki gün sonra dediler öyle cektirmistim. Usg de adetin 2 yada 3. Günü bakılıyor en iyi sonuç o günlerde buna takiben adetin 12 yada 13 nde yumurta oluşmuş mu diye yumurta takibi yapılıyor yumurta oluşmuş mu olustuysa kaç adet ve kaç mm diye bakarak bişey diyecektir doktor. Ama en önemlisi adetin 3. Günü alttan usg en gerçek bilgi orda yola çıkılarak saglaniyormus

Yaşında çok genç bu avantaj yani inşallah tedaviye falan gerek kalmadan hallolur herşey. Düzenli adet goruyor san ve yumurtanın oluşuyorsa olur allhin izniyle

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim siz sanırım bayağıdır uğraşıyorsunuz bunlarla bilgniz var acaba ben poliklinikteki doktoruda bırakıp direk pazartesi gittiğimde ordaki doktorla konuşup onunlarmı devam etsem

Yaşında çok genç bu avantaj yani inşallah tedaviye falan gerek kalmadan hallolur herşey. Düzenli adet goruyor san ve yumurtanın oluşuyorsa olur allhin izniyle
adetlerim düzenli ama çok az ilk iki gün normal sonraa az az kanamam oluyor oooof çok stresliyim acaba sonuçlar ne olucak bi aksilik çıkmaz inşallah

Ha
Hangi doktor sana açıklama yapıyorsa seni dinliyorsa onunla devam et derim ben. Baya dir uğraşmıyorum aslında üç ay oldu stres e gireli önceden bu test leri yaptitmadigim için rahatım ne zaman test yaptırdım sonuçlar elime geçti o zaman stres ve korku başladı. İnşallah siz zorlanmazsiniz daha iyi sonuçlar gelir

adetlerim düzenli ama çok az ilk iki gün normal sonraa az az kanamam oluyor oooof çok stresliyim acaba sonuçlar ne olucak bi aksilik çıkmaz inşallah
.normal ki bu zaten genelinde ilk iki gün yoğun kanama olur.üçüncü ve dördüncü günler azalır leke gibi olur bu normal biseymis az değilmiş yani benimki de aynen böyle . Daha önce klomen falan kulkandin mi ne zaman başladın çocuk düşünmeye

Sizin sonuçlarınız kötümü çıktı üç ayda az bi vakit değil biz daha 1-2 ay oldu çocuk düşünmeye başlayalı ama bir yıldırda korunmuyorduk eşimin sperm testinde hiç bişey çıkmadı şükür benimde sonuçlarım bi elime geçse şu testleri biran önce yaptırabilsem rahatlıycam en azından ne sıkıntım var onu bilirim böyle hiç bişey bilmeden beklemek daha kötü günler geçmiyor gibi herhangi bi ilaç hiç kullanmadım sadece ilk sene korunmak için hap kullanmıştım acaba o mu yumurtalıklarımı etkiledi dersiniz bi zararı olmaz demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…