LUTFEN BIRI BENI BILGILENDIRSIN (AMH,HSG,VAJINAL USG) LUTFEN LUTFEN LUTFEN :(

Mangetsu

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
560
415
303
Merhaba hanimlar bugun doktor gittim benden vajinal ultrason ,amh,hsg istedi baska yerde yaptirmam gerekiyormus cunku poliklinige gitmistim orda yapilmiyormus
Simdi asil sorum ben bunlari nerde nasil yaptiricam hastanedemi oyleyse randevumu almam lazim ne diyipte hastaneye gitmem lazim hic bisey bilmiyorum lutfen bilen birisi yardimci olsun

Canım amh testini her devlet hastanesi yapmıyor eğer istanbulda yaşıyorsan zeynep kamilde ücretsiz olarak yapılıyor. Hsg ise özelde istersen her halukarda yaptırabilirsin ama devlette yine dr. istemesi lazım.

Hsg yi nasıl yaptiracaksin ben tüm hastaneleri aradım bilgi aldım ordaki kadın doğudaki bir doktordan randevu aliyosun hsg cekilecegim diyosun öyle randevu veriyolar kan tahlillerimi heryerde yaptırabilirsiniz sağlık ocağında da yapiyolar canim

Canım amh testini her devlet hastanesi yapmıyor eğer istanbulda yaşıyorsan zeynep kamilde ücretsiz olarak yapılıyor. Hsg ise özelde istersen her halukarda yaptırabilirsin ama devlette yine dr. istemesi lazım.
Istanbuldayim Amh icin randevu falan almam gerekiyormu peki yoksa direk hastaneye gidip ben amh testi yaptiricammi diyorum

Peki vaginal ultrasonu nasil yaptiricam onun icinde randevu falanmi gerekiyor hastaneyemi gitmeliyim oooof kafam cok karisti karman corman oldu hepsi

HOCAM MERHABALAR LUTFEN YORUMLARSANiz COK SEVINIRIM BENIM DOKTORUM DOGRU DUZGUN BILGI BILE VERMEDI YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

FT4. 0.84
TSH. 3.99
FSH. 11.45
LH. 8.67
ESTRADIOL. 123
PROLOKTIN. 17.96

tahlillerine baktım da fsh yüksek çıkmış e2 de yüksek amh kesinlikle yaptırman lazım ve adetliyken trans vajinal usg de yumurtan var mı baktırman gerekiyor, muhtemelen dr. yumurta rezervi düşüklüğünden şüphelenmiş:

Peki vaginal ultrasonu nasil yaptiricam onun icinde randevu falanmi gerekiyor hastaneyemi gitmeliyim oooof kafam cok karisti karman corman oldu hepsi
Vaginal ultrasonu kendi doktorun da yapar canim alttan muayene canim o ben sulu usg de yaptirdim onuda kendi doktorum yaptı yani hastanede de yaparlar ama kendi doktorun daha iyi canim

Vaginal ultrasonu kendi doktorun da yapar canim alttan muayene canim o ben sulu usg de yaptirdim onuda kendi doktorum yaptı yani hastanede de yaparlar ama kendi doktorun daha iyi canim
Benim doktorum yapicakti ama randevu gunleri doluymus ancak mart ayina gun varmis bende okdar beklemek istemiyorum haliyle acaba bunlari ozelde yaptirsam hemencik. Cok para tutarmi dersiniz pahali testlermidir bunlar sizce

Ayrica alttan muayne etti bi test icin bisi aldi s ile baslayan bi test yapcam dedi seansniydi siinsmiydi tam hatirlamiyorum o baska bisey sanirim

Benim doktorum yapicakti ama randevu gunleri doluymus ancak mart ayina gun varmis bende okdar beklemek istemiyorum haliyle acaba bunlari ozelde yaptirsam hemencik. Cok para tutarmi dersiniz pahali testlermidir bunlar sizce
Hsg biraz pahalı canim bir ben anestezili yaptirdim bide galiba amh pahali canim ben bunu tup bebek merkezinde yaptırmıştım canim sulu usg yide sormam lazım o muayene gibi sadece su koyup rahme bakiyolar bisey varmi diye onun fotoğrafını çekiyor canim

Bugun sabah ise giderken sordum hastaneye sadece amh ve vajinal usg 450 dedi hsg yapmiyolarmis ama kim bilir baska yerde nekadardir. Peki hsg yi adetten kac gun sonra yaptirmak lazim hemen gerekiyormus sanirim. Degilmi

Bugun sabah ise giderken sordum hastaneye sadece amh ve vajinal usg 450 dedi hsg yapmiyolarmis ama kim bilir baska yerde nekadardir. Peki hsg yi adetten kac gun sonra yaptirmak lazim hemen gerekiyormus sanirim. Degilmi
Bana 10.gun dediler canim yumurtlama dan önce hsg yi çekiyorlar canim cok fazla istemişler ben amh için para odemedim canim ama yaptir canim fazla bekleme

Vajinal usg neden parayla yapılıyor ki zaten doktorun muayenesi değil mi bildiğin ultrason canım

Adet bitince 2. Gün cektirmistim bende hsg yani rahim filmi 200 tl idi. Amh 150 tl ye yaptırdım
özeldemi yaptırmıştın yoksa devlet hastanesindemi pazartesi gününe infertilite bölümünden randevu aldım sanırım doğru bölümden aldım testler için değilmi bi arkadaş infertilite demişti çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…