• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bir yol gosterin

dy37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
27
0
36
İstanbul
Daha önce özelde 2 defa aşılama yapıldı olmadı. Devlet Hastanesinde eşim üroloji gitti varikosel dendi ama başka bir devlet hastanesi eşimin spermiogram testi sonuçla rinit gayet iyi buldu ve eşim tedavi olmadı. Bende pko hastayım 75 günde bir adet görüyorum hayata kustum. Ne yapalım bilemiyoruz.ozele mi gitsek yoksa devlette mi ?aşılama daha sonra tüp bebek diyor ve her iksinden 2 ser halkimiz varmis devlette. tanıdığınız iyi bir yer ve doktor varmı lütfen yardım edin.

Canm bnm eşimdede varikosel var ancak bende sorun çıkmadığı için eşim ameliyat olcak eşimin sperm değerleride normal aşılama veya tüpten önce varikosel ameliyatı önerdiler doğal yolla olabilme ihtimali var diye eğer bendede sorun çıkmış olsaydı direk aşılama yada tüpe geçicektik bence hiç bekleme direk devlete git maddi imkanın varsa özele git bizim özele gidecek durumumuz suan yok eşimde ameliyat olmadan devlet aşılama tüp yapmıyor bize malesef şimdi ameliyat günü alcaz bakalım hayırlısı...

Back