LÜTFEN BİR ŞEY SÖYLEYİN

Farkındaysanız bende cozum bulmak ıcın yazdım sız konuyu nerden anladınız ustelık öğrencilerim diyorsunuz hanı cevrenızde yoktu boyle kişiler nasıl bir çelişki bu ben dıyorum sıze sız özellıkle benım konularıma gelıp böyle yorumlar yazıyorsunuz dıye .çelişmeyın kendinizle .üstelik o kadar hadsızsınız kı ofkenızı kustugunuz yetmedı şimdi sıra annelıge laf etmeye kadar geldı gerçekten çok acız bır kadınsınız..

Huysuz

Ay gülüyorum ama sinirim bozuldu gece gece.
Çünkü bılıyorum sınırınızden ofkenızden içiniz dekı kotulukten beslendıgınızı .bu yüzden sınırınız bozuldu. Sızın egonuzu tatmın etmediğim için hepsi bu kadar.. Benden sıze ekmek cıkmaz Etrafınızdakı insanlara yazık ki sızınle ıdare edebiliyorlar veyahut ediyorlar mı acaba

Hayır ben sızın gıbı şımarık boş guvenlı kadına evet haklısın demedıgım ıcın böyle boş yorum yapabiliyor sun.hadsiz kadınlara tek bır cevabım var kaale alınmıyorsun başka konulara git egonu tatmın et.hoş laftan anladıgın yok ya ofkenden kininden.hasta ruhlusun belli senınle muhatap olacak degılım tedavı ol önce sen hastasın bellı

Benimkide 4 yasa yaklaştı aynı mızmız huysuz,inatçı,kavgacı,huzursuz herşeyi ağlayarak yapmak isteyen bir çocuktu kreşe gidiyor 2 aydır tabi tamamen geçmedi ama daha sakinlesmeye başladı sanki daha uyumlu ve söz dinliyor tabi arada inada verdimi yine yaptırmak için ağlıyor ama umursamıyorum sonunda susuyor,birde sizinki kardeşini kıskanıyor olabilir ilk cocuktu sanırım biranda başka biri gelip ilgiyi aldı !!benimkide çünkü kendinden büyük olmalarına ve hepimiz ona ilgi göstermenizi rağmen abileri bana sarilsa çıldırır ayrir benim annem diye yaklaştırmak kimseyi

Abimin ikizleri geldi aklıma. Biri sürekli ağlardı yanlış değilsem 4-5 yaşlarına kadar ağlıyordu o da. Gitmediği şehir doktor kalmadı.( bir kaç şehirde doktorlara gösterdiler) Doktorlar hiç bir şeyin olmadığını söylediler. Yengem bir hocaya götürdü bir kaç kez gittikten sonra huysuzluğu azaldı. Uykusu da düzeldi şükür.
Doktora gösterin ilk olarak derim. Geçmiş olsun.

Bacım tamam allah aşkına yeter, senin anneliğin muhteşem, sen herrrşeyi on numara kusursuz yaptın, asla hata yapmayan olağanüstü bir annesin, çocugunda bir sıkıntı varsa bu kesinlikle çocugun suçudur, doğuştan kötüdür, ne bileyim cinlidir ,sırf seni kötü gostermek için bile böyle yapıyor olabilir, alla onu islah etsin gerçekten inandık, o cüce şeytandan her kötülük gelir, kendine dikkat et.....Oldu mu? Beğendin mi?

Hah bak konu sahibi, tam senin hoslanacagin bir tavsiye, hocaya okut, çocuğa ugramışlar çunku çok çok çok belli, yoksa senin gibi annenin çocugu niye huysuz olsun? Ne haddine?Di mi?

Bak yorumları oku başkalarındada aynı sorun var.tabı sen taktın bana belli nerden goreceksın o yorumları

Hah bak konu sahibi, tam senin hoslanacagin bir tavsiye, hocaya okut, çocuğa ugramışlar çunku çok belli, yoksa senin gibi annenin çocugu niye huysuz olsun? Ne haddine?
Çocuğa uğramışlar ne demek?

Ne bileyim, hocanın okuyarak uzaklastirdigi kötü ruhlar felan işte
Kötü ruhlar mı Allah iyiliğinizi versin
Bir çocuk huysuzsa (sağlık sorunu yoksa tabii) kötü ruhlar mı uğruyor onlara?

Bence sen ilk kendıne okut bilimsel birşey bılmedıgın ortada.neden böyle sevgisiz kınlıyım dıye
Bilim adına verilen onlarca tavsiyeye annenize kufredilmis gibi saldirdiniz. Hoşunuza giden yorumlardan biri hocaya okut dediği için ironi yaptım ve adım gibi eminim ki yarın ilk işiniz müsait bir şarlatan (hoca)aramak olacak... Gerçekten nefes israfısiniz...

Siz burda yengem çocugu hocaya götürdü demişsiniz ya, hoca ne yaptı tam olarak? Okuyup üflemedi mi?

Son düzenleme:
Kötü ruhlar mı Allah iyiliğinizi versin
Bir çocuk huysuzsa (sağlık sorunu yoksa tabii) kötü ruhlar mı uğruyor onlara?
Ben demedim, siz dediniz "yengem çocugu hocaya götürdü, düzeldi"... Hoca(şarlatan ) ne yapıyor olabilir? Duyu bütünleme çalışması değil herhalde? Okuyup üfleyerek kötü ruhları felan kovdugunu iddia etmiyor mu onlar?

Siz burda yengem çocugu hocaya götürdü demişsiniz ya, hoca ne yaptı tam olarak? Okuyup üfledi mi?
Siz yazdığımdan kötü ruh mı çıkardınız okuyup üflemekten kastınız ne bilmiyorum ama kulağına dua okudu. Allah lafızlarını duymak iyi gelmiştir

Ben kötü ruh demedim yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…