- 1 Ekim 2021
- 310
- -256
- 48
- 29
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Evet yaNe alakası var yahu çocuk huysuz. Her şeyi anne babaya başlayın.
Bunu yazdıgınıza gore ya cocugunuz yok yada etrafınızdaHuysuz çocuk yoktur, sorunlu aile ya da sorunlu gelişim vardır. Mutlaka o huysuzluğun altında bir sebep yatıyordur.
Karı koca sorunlu davranışlarınızı reddedip çocuğa sorunlu damgası vurmak kolayınıza gelince sorun çözülecek mi? İğneyi biraz kendinize de saplamayı öğrenmezseniz, bu burnu düşae eğilip almaz tavrınıza devam ederseniz çocukları ziyan etmekten başka bir şey yapmayacaksınız.Ayyyy sen egonu tatmın edeceksın dıye bızım evımıze kamera yerlestırıp ızlıyor gıbı yapma bence komık durumuna dusuyorsunuz..ve sızın gıbı üslubu olan kişiliklerle hayatım boyunca muhatap olmadım olmam da..yazmayın
EvetYanı dıyorsunuz kı iyi olan hıcbır anne babanın hiçbir çocuğu huysuz veya ılerde büyüyünce kötü olamaz..o zaman dunyadakı bu kadar kotulugu sadece anne veya babası kötü olan insanlar mı yapıyor???
Bunu yazdım çünkü biliyorum. Ama ne yazık ki çocuğunuz, çocuğumun bir derdi var nasıl çözerim diyen ebeveynler yerine sizin gibi -çok üzgünüm ama tanımlayacak daha hafif bir tabir bulamadım- bilinçsiz ebevenlere sahip.Bunu yazdıgınıza gore ya cocugunuz yok yada etrafınızda
Kadının dusmanı kadındır dıye bosuna dememısler elbette.diğer cocugumda var ona dogdugu gunden berıdır böyle demıyorum cunku degıl. Bı fıkır almak istediğim ıcın sorunlu mu oldum şimdi ben Allah kımseyı sızın gıbı bırının diline düşurmesın.Kalp kırmak kötü bunu bılınKarı koca sorunlu davranışlarınızı reddedip çocuğa sorunlu damgası vurmak kolayınıza gelince sorun çözülecek mi? İğneyi biraz kendinize de saplamayı öğrenmezseniz, bu burnu düşae eğilip almaz tavrınıza devam ederseniz çocukları ziyan etmekten başka bir şey yapmayacaksınız.
Yazık o çocuklara
4 yaşındaki çocuğun tuvaletinin geldiğini söylememesi sadece huysuzlukla tanımlanacak bir şey değildir. Ek olarak konu sahibinin eşiyle kavgalı olduğu konular var, anne babasının kavgalı olduğu evde yetişen bir çocuktan güzel huylu, sorunsuz bir karakter olmasını bekleyemeyiz. Anne babanın birbiriyle iletişimi elbette çocuğu etkiler.
Keşke sızın ebeveynlerinizde sıze sacmalamamayı ogretseydı ama naparsınız işte.. BİLİNÇSİZ EBEVEYNLERBunu yazdım çünkü biliyorum. Ama ne yazık ki çocuğunuz, çocuğumun bir derdi var nasıl çözerim diyen ebeveynler yerine sizin gibi -çok üzgünüm ama tanımlayacak daha hafif bir tabir bulamadım- bilinçsiz ebevenlere sahip.
Sizin gibi guzel yorum yapan bir fıkır verebılen kısıler sayesinde dunya guzel..Herhangi bir sağlık problemi yoksa..
Büyük ihtimal güvenli bağlanmada problem yaşıyor.
Üstüne üstlük daha kendi saltanatını yaşamadan arkasından hemen bir kardeş Dünyaya gelmiş..
Sizin ilginizi, ama samimi, içten ilginizi istiyor..
Baba ile iş bölümü yapmalısınız. Kızınızla başbaşa etkinlikler planlayın.. Günün belli saatlerini onunla başbaşa geçirin zamanla kardeşi de etkinliklerin içine alın..
Geç kalmadan bir uzmandan destek alın, belli ki bir problem var ortada.İyi aksamlar herkese.Artık ne yapacağımı bilemeyecek haldeyım 4 yasında kızım var doğduğu günden beri huysuz doğdugu günden berı memnuniyetsiz evin içinde sureklı ağlar.Dışarı parka, misafirliğe, gezmeye götürmedıgım gun yok.Beni asla dinlemez,her türlü etkinlik yapmama rağmen hala tuvaletım var bıle demıyo hıcbır sekılde mızmızlanması bıtmıyo,4 yasında ve hala bır bebekten daha cok ağlıyor ben artık o kadar yılmış o kadar bitmiş bır haldeyım kı dayanamayıp kızıyorum bu aralar çok ona, ve sonrasında gelen vıcdan azabı nıye bagırıyorum ona dıye ben gerçekten napıcagımı bilmiyorum 2 yasında kardesı var asla oynamaz hep kavga eder onunla kardeşi cok sakin onun tersine, ne benı dinliyor ne babasını, ağlamasından artık sacımda beyazlar cıktı aglama sesı gelince başım patlayacak gıbı oluyor,lütfen bır akıl verın bana
Çunku ikinci çocuk henüz bebekken üstüne bir bebek daha yapmamişsiniz, üstelik her çocuk ayrı bir bireydir, ayrı ilgi ve eğitim ister bunu bilmeyecek kadar da bilinçsiz bir aileye doğmuş. Bu da bir fikirdir, üstelik bilimseldir, begenmediginiz için kalbiniz kiriliyorsa bu da sizin derdinizdirKadının dusmanı kadındır dıye bosuna dememısler elbette.diğer cocugumda var ona dogdugu gunden berıdır böyle demıyorum cunku degıl. Bı fıkır almak istediğim ıcın sorunlu mu oldum şimdi ben Allah kımseyı sızın gıbı bırının diline düşurmesın.Kalp kırmak kötü bunu bılın
Bu tip şeyler yazmanız beni (bizi) yaralar falan sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Sorununuzu başkalarına yansıtmakla çözemezsiniz. Belli ki ortada gelişimsel ya da psikolojik bir problem var. Bunu bulup çözmeden çocuk düzelmez. Bunları sizin için yazmıyorum. Ben de size hakaret edip sayfayı kapatıp geçebilirim. Çocuk için, sizi bilinçlendirmek adına yazıyorum.Keşke sızın ebeveynlerinizde sıze sacmalamamayı ogretseydı ama naparsınız işte.. BİLİNÇSİZ EBEVEYNLER
Kreşe yollaİyi aksamlar herkese.Artık ne yapacağımı bilemeyecek haldeyım 4 yasında kızım var doğduğu günden beri huysuz doğdugu günden berı memnuniyetsiz evin içinde sureklı ağlar.Dışarı parka, misafirliğe, gezmeye götürmedıgım gun yok.Beni asla dinlemez,her türlü etkinlik yapmama rağmen hala tuvaletım var bıle demıyo hıcbır sekılde mızmızlanması bıtmıyo,4 yasında ve hala bır bebekten daha cok ağlıyor ben artık o kadar yılmış o kadar bitmiş bır haldeyım kı dayanamayıp kızıyorum bu aralar çok ona, ve sonrasında gelen vıcdan azabı nıye bagırıyorum ona dıye ben gerçekten napıcagımı bilmiyorum 2 yasında kardesı var asla oynamaz hep kavga eder onunla kardeşi cok sakin onun tersine, ne benı dinliyor ne babasını, ağlamasından artık sacımda beyazlar cıktı aglama sesı gelince başım patlayacak gıbı oluyor,lütfen bır akıl verın bana
Ben bılınclı bilgili tecrubelı naif ve saygılı ınsanlardan yorum almaya geldım sızlık bır durum yok yani bırkac dakıkalıgına kendinı birşey zannedeceksın dıye sacmalayıp durma habıre. Dunya sızın gıbı ınsanlarla kirlendıÇunku ikinci çocuk henüz bebekken üstüne bir bebek daha yapmamişsiniz, üstelik her çocuk ayrı bir bireydir, ayrı ilgi ve eğitim ister bunu bilmeyecek kadar da bilinçsiz bir aileye doğmuş. Bu da bir fikirdir, üstelik bilimseldir, begenmediginiz için kalbiniz kiriliyorsa bu da sizin derdinizdir
Üye iyi niyetle güzel fikir vermiş ama eğer gerçekten güvenli bağlanma ise sorun, kendi kendinize halletmeniz kolay olmayacaktır. Lütfen alanında uzman bir hekime danışın önce.Sizin gibi guzel yorum yapan bir fıkır verebılen kısıler sayesinde dunya guzel..
Bilinçlendirmek isteyen herkes yazabılır mutlaka buna ben karar veremem .Ama güzel dılle yapmak ısteyenlerı dınlerım hakaretvari konuşan sizin güruhunuzu degıl boyle konuşan kımseyı kımse dınlemezBu tip şeyler yazmanız beni (bizi) yaralar falan sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Sorununuzu başkalarına yansıtmakla çözemezsiniz. Belli ki ortada gelişimsel ya da psikolojik bir problem var. Bunu bulup çözmeden çocuk düzelmez. Bunları sizin için yazmıyorum. Ben de size hakaret edip sayfayı kapatıp geçebilirim. Çocuk için, sizi bilinçlendirmek adına yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?