• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir şey söyleyin

Merhabanenbeyxa

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
20
6
6
21
Bugün annem ve babamla ev almaya gittik biz bu yere intten bakmıştık bugunde baya araştırdık almaya gittik kredide vericektik adam işlemleri başlatmak için annem kredi çekebiliyordu sadece onun kimliğinin ön ve arka yüzünün resmini çekti bizde şimdi korkuyoruz o kimlik bilgileriyle bir şey yapabilirmi bilem varsa lütfen cevaplasın

Sanmam bişey yapacağınız. Noterden vekalet alıyor insanlar kimlik fotokopisi yetmez ciddi bir işlem için

yok ya korkmayın satıs sözleşmesi tapu işleri için almıstır bilgileri bazı satıcılar sizi yormuyor herseyi kendi hazırlıyor yarın sabah işlemleri başlatır bence

Kızlar şimdi bi tanıdığmız çıktı hatta baya adam annemin gelinlikçisiyle kuzen çıktı yani annemin çalıştı yerle zaten oncedende babamla arkadaş çıktı amnemin gelinlikçisiylede şöyle akraba çıktı annemin gelinlikçi oldugnu öğrenince şu kadını tanıyomusunuz dedi hatta soy adına kadar yerini herşeyini söyledi babam adamı arayıp dediki kredi işim ne zmn biter diye konuştukar adam dediki abi onlar tapuya lazm dedi tapuya gönderdim dedi int baktım tapuda gerçektende cilt numarası seri numarası fln yazıyor bu işlemler bittikten sonra annem bu yeni çipli kimliklerden çıkarıcak bir sorun kalmaz dimi

yok ya korkmayın satıs sözleşmesi tapu işleri için almıstır bilgileri bazı satıcılar sizi yormuyor herseyi kendi hazırlıyor yarın sabah işlemleri başlatır bence
Ayyy içimi rahatlatdınız yaa bide babam konuştu yorumda yazdım ztn konuşmalarını bide siz yazınca rahatladım çok teşekkürler

hayır çıkmaz rahat olun satan kişde çabuk olsun istiyor satısı demekki paraya çok ihtiyacı var bizde aldık bir gece önce verdik fotokopiyi ertesi gun tapudan randevuyu almıstı satan kişi bankada hazırdı 3 saat sürmedi işlerimiz
hayırlı olsun
ayrıca kargo şirketlerinde hastanelerde resmi dairelerde heryerde kimlik bilgilerimiz var korkmayın

hayır çıkmaz rahat olun satan kişde çabuk olsun istiyor satısı demekki paraya çok ihtiyacı var bizde aldık bir gece önce verdik fotokopiyi ertesi gun tapudan randevuyu almıstı satan kişi bankada hazırdı 3 saat sürmedi işlerimiz
hayırlı olsun
ayrıca kargo şirketlerinde hastanelerde resmi dairelerde heryerde kimlik bilgilerimiz var korkmayın
Yaaa çok teşekkür ederim ailecek içimizi dahada rahatlattınız size minnettarım iyi akşamlar

Fotograf ceken ev sahibi mi emlakci mi?
Kimlik bilgilerimizin internette dolastigini varsayarsak bir sey olacagini zannetmiyorum.
Şöyle aslında adam inşaat firması ama bu ev kendi evi kardeşine almışlar 2015 senesinde ama adam kalp kirizi geçirmiş beyin kanamasımı ne bişi olmuş felç kalmış bu evi satıyorlar boşta kaldıgı için

Back