lütfen bir fikir verin :(

henuz erken diyorsun demekki gorustugun cocuktan emin degilsin henuz yada daha vaktin var tanimak icin diye dusunuyorsun sanirim, annene soylersen surekli seni yoklayacak kuskusuda var sanirim. ozaman birakacaksin goruculerin gelecek ama gorustugun cocugada bunu soyleyeceksin! sonrada kabul etmezsin olur biter.

evet ondan emin değilim henüz zaman geçsin biraz diyorum anneme söylersem biraz beni koruma amaçlı olarak yoklama olacak. evet söyleyeceğim ona da çok teşekkür ederim:KK52:

yıl 2015 ya görücü mü kaldı...
seni vitrine mi çıkarıyorlar yani.
ben anlamıyorum görücü denen şeyi. ve ailelerin kızlarını nasıl böyle bir şeye maruz bırakabildiğini.
bence bunun yilla falan alakasi yok. Bence gayet normal bisey gorucu gelmesi
laflariniza dikkat edin seni vitrinemi cikariyolar derken
Ayrica gorucu gelmesiyle kiz "satma arasinda buyuk fark var!
Benim tanidigim cok insan var aile gelir kendinden bahseder cocukdan bahseder kz tarafi kiza danisir ne dusunuyorsun diye eger kiz icime sindi bi goruseyim derse gorusmeye baslarlar.
bence gayettt mantikli bisey

bence bunun yilla falan alakasi yok. Bence gayet normal bisey gorucu gelmesi
laflariniza dikkat edin seni vitrinemi cikariyolar derken
Ayrica gorucu gelmesiyle kiz "satma arasinda buyuk fark var!
Benim tanidigim cok insan var aile gelir kendinden bahseder cocukdan bahseder kz tarafi kiza danisir ne dusunuyorsun diye eger kiz icime sindi bi goruseyim derse gorusmeye baslarlar.
bence gayettt mantikli bisey

aynen ablacım bizde de öyle olur güzel yorumunuz için tekrar teşekkür ederim :KK52:

acaba turk kulturunu benmi yanlis biliyorum yoksa siz turkiyede yasayan insanlarmi!
Gorucu usulunde maalesef diyecek bisey oldugunu dusunmuyorum

hayır bizde çok normaldir ben onu yazan kişi görücü usulu kabul etmediği için malesef dedim şimdi mesaj olduğu için ifade edemedim kendimi ama kötü bir anlamda malesef demedim .

Ablalarım merhaba herkese kucak dolusu sevgiler.Bir kusurum olursa affola.. Benim sıkıntım şu. Haftaya görücülerim gelecek ilk defa ..okulun bitmesine az kaldı annem önceden okuyor derdi kabul etmezdi artık o da edelim yavaş yavaş demeye başladı . Neyse gelecekler . Benimde 3buçuk aya yakın görüştüğüm biri var çok büyük aşkla bağlı değilim ama seviyorum mantığıma yatan biri efendi düzgün biri . Anneminde çocuktan haberi yok çünkü daha erken diye düşünüyorum.. Ama görücü de gelirse o çocuğa haksızlık etmiş olur muyum ? Görücü geleceğini ona söylemeli miyim ? Yani gelenler beni beğenirse, benim de ailemin kafasına yatarsa mutlaka çocukla görüş diyecekler .. Umarım sıkıntımı anlatabilmişimdir . Tecrübeli ablalarım lütfen bir fikir verin . Şimdiden teşekkür ederim ..
Madem okuyan bir bayansın biraz kendi kararlarını vermeyi bil .okul bitmemiş bile ne görücü sü. Sevgiliye Söylesen bir dert söylemesen bir dert. Şahsen ben sevgilim yerinde olsam. bana görücü geldi dediğinde heh bana zarf atıyor bak isteyenler var ona göre diye düşünürdüm. Söylemesen söylenmeyecek şey değil. Bence en basiti görğcüyü çağırttırma. Görücü ne ya Adı bile sinir bozucu

Çocuğa söyle yazık ya o senle sevgiliyken görücü gitse bir kıza ne derdin acaba , madem görücü gelsin istiyordun sevgilin niye var ki, annene söyleseydin erken daha düşünmüyorum diye.

evet konularıma bakıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim ama lütfen şu izlenim oluşmasın ben aileme istemiyorum dersem zorla verecek değiller sadece annem i kıramadım o da gelenleri kıramamış çünkü çok samimi olduğu biri aracı olmuş . tekrar çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için .

O zaman yapacağın şey belli canım. Annene "İlk olduğu için seni kırmak istemedim ama ben henüz evlilik düşünmüyorum" dersin, o da kibarca reddeder. İlk ve son olacağına inanıyorsan erkek arkadaşına hiç bahsetme.

kabul etme görücüleri..annene söyle konuştuğun biri olduğu..yada istemiyorum de..zorla evlendirmezler heralde....

görücüyü kabul ediyorsa annen sevgilini de pek ala kabul etmek zorunda sevgilini anlat annene.

aman görüş gitsin ya
sanki erkekler olsa y apmayacaklardı bak bakalım hangini begenirsen artık

Bence görücü çocuk ile görüşme fikrini düşünüyorsan ortada sevgi yok derim varsa da bu aşka yakın bir şey değil... sadakat da yok bence.. Erkek arkadaşın ile ciddi düşünüyorsan yapma görüşme kimseyle. Sen birini sevsen hayatında biri olsa ama o erkek gidip ailesinin istediği bir kızla görüşse bu duruma nasıl bir isim verirsin?

Bence görücü çocuk ile görüşme fikrini düşünüyorsan ortada sevgi yok derim varsa da bu aşka yakın bir şey değil... sadakat da yok bence.. Erkek arkadaşın ile ciddi düşünüyorsan yapma görüşme kimseyle. Sen birini sevsen hayatında biri olsa ama o erkek gidip ailesinin istediği bir kızla görüşse bu duruma nasıl bir isim verirsin?

Aldatmak!

Ozaman sevgilinde başka bir kızı görücü olarak görmeye gitsin,
Relaks takılın böyle olur mu siz :KK59:

X