- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.745
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıntı olmuyor galıba. Cok tesekkurlerMarka vermek yasak mı bilmiyorum ama Farmasi aynısefa balsam bu durumlara iyi geliyor. Bi bakın isterseniz
canım serleşmiş baya teyzende koparmış zaten kızlarda söylemiş aynı şeyi iyi bir güzellik merkezinde 3-5 kere dtaylı bir bakım yaptırmalı sonrasında evde ayak bakım kremleri ,maskeleri ve ayak törpüleri var duştan çıkınca önce törpülesin sonra kremlerle halledilebilir birşeyKızlar merhaba..
Teyzemın ayaklarında görsellerde de görüldüğü gibi yaralar oluştu. Ve uzun suredır böyle. Ne denedıyse fayda etmedi. Doğal zeytınyagı, merhemler vs. Belkı dedım sızın bır onerıniz olur bu durum ıcın Eki Görüntüle 2854065
Eki Görüntüle 2854066
Aynısından benim büyük kızımda da oldu . Normalde de cildi çok kurudur . Dr şu losyonu verdi ve acayip iyi geldi cilt kuruluğuna ve ayakları da iyileştiKızlar merhaba..
Teyzemın ayaklarında görsellerde de görüldüğü gibi yaralar oluştu. Ve uzun suredır böyle. Ne denedıyse fayda etmedi. Doğal zeytınyagı, merhemler vs. Belkı dedım sızın bır onerıniz olur bu durum ıcın Eki Görüntüle 2854065
Eki Görüntüle 2854066
Kesinlikle farmasi aynisefa farmaside mudrum benMarka vermek yasak mı bilmiyorum ama Farmasi aynısefa balsam bu durumlara iyi geliyor. Bi bakın isterseniz
Nicin acı yememeli ?Nasirlar kopmusta olmus gibi ama mantar yada sedef cesidide olabilir . Bu durumlarda ayak bakiminin yani sira aci yememesi gerekir . Yumusamasi icin maske kullanmali
kür veya ilaç önermeyeceğim ama tedavi ya da bi kürü uygularken dikkat etmeniz gerekenleri yazacağım.Kızlar merhaba..
Eki Görüntüle 2854066