• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir çare(Fotoğraflı)

PeRRieR

👶09.03.2020😍 06.12.2009😇
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
6.938
13.745
198
Kızlar merhaba..
Teyzemın ayaklarında görsellerde de görüldüğü gibi yaralar oluştu. Ve uzun suredır böyle. Ne denedıyse fayda etmedi. Doğal zeytınyagı, merhemler vs. Belkı dedım sızın bır onerıniz olur bu durum ıcın 😒
Screenshot_20210521_154533_com.whatsapp~2.jpg

Screenshot_20210521_154515_com.huawei.android.internal.app~2.jpg

Nasirlar kopmusta olmus gibi ama mantar yada sedef cesidide olabilir . Bu durumlarda ayak bakiminin yani sira aci yememesi gerekir . Yumusamasi icin maske kullanmali

Kızlar bu 2 değerli tavsilerınizi teyzeme ilettim.deneyecek. Dr sedef mantar vs dememiş cilt kurulugu demiş. Bakalım bunların ınsallah faydası olur.cok sağolun😍

Marka vermek yasak mı bilmiyorum ama Farmasi aynısefa balsam bu durumlara iyi geliyor. Bi bakın isterseniz

Kızlar merhaba..
Teyzemın ayaklarında görsellerde de görüldüğü gibi yaralar oluştu. Ve uzun suredır böyle. Ne denedıyse fayda etmedi. Doğal zeytınyagı, merhemler vs. Belkı dedım sızın bır onerıniz olur bu durum ıcın 😒Eki Görüntüle 2854065

Eki Görüntüle 2854066
canım serleşmiş baya teyzende koparmış zaten kızlarda söylemiş aynı şeyi iyi bir güzellik merkezinde 3-5 kere dtaylı bir bakım yaptırmalı sonrasında evde ayak bakım kremleri ,maskeleri ve ayak törpüleri var duştan çıkınca önce törpülesin sonra kremlerle halledilebilir birşey

Ay
Kızlar merhaba..
Teyzemın ayaklarında görsellerde de görüldüğü gibi yaralar oluştu. Ve uzun suredır böyle. Ne denedıyse fayda etmedi. Doğal zeytınyagı, merhemler vs. Belkı dedım sızın bır onerıniz olur bu durum ıcın 😒Eki Görüntüle 2854065

Eki Görüntüle 2854066
Aynısından benim büyük kızımda da oldu . Normalde de cildi çok kurudur . Dr şu losyonu verdi ve acayip iyi geldi cilt kuruluğuna ve ayakları da iyileşti Screenshot_20210522-140820_Google.jpg

Kızlar merhaba..

Eki Görüntüle 2854066
kür veya ilaç önermeyeceğim ama tedavi ya da bi kürü uygularken dikkat etmeniz gerekenleri yazacağım.

Sürekli nemli tutarak kuruluğu önlemeli. Ayaklar suyla temas ettikten sonra mutlaka kurulayıp en geç 10 dk sonra nemlendirilmeli.
(Kireçli su kuruluğu tetikliyor duş dışında kreçsiz suyla yıkama yapsın)
Bağ bahçe yapıyorsa toprakla ayaklarının temasını kesmeli. Çünkü toprakta sebep olabiliyor. Pamuklu çoraplar tercih etmeli mümkün mertebe ayaklar açık kalsa daha iyi olur. Evde ev terliği ortopedik olmalı yani yumuşak dokuya basmalı. Sert terliklerle veya çıplak ayakla gezmekte iyileşmeyi geciktiriyor.

Back