- 26 Kasım 2019
- 164
- 117
- 23
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok zor kadın olmakKadın olmak ne kadar zor bir duygu![]()
İnşallah ya.Uzun süre adet görmediğiniz için biriken kan olduğu için öyle korkulacak bir şey yok
İçin temizlenirse iyi olur yumurtaların için canım bende de oluyor uzun süre adet olmayincaİnşallah ya.
Sende de duzensızlık var mı. Ya da çocukİçin temizlenirse iyi olur yumurtaların için canım bende de oluyor uzun süre adet olmayinca
Evet bende 1 aydır olmuyorum adet yok çocuğum nasipSende de duzensızlık var mı. Ya da çocuk
Allah bize de nasip etsin,Evet bende 1 aydır olmuyorum adet yok çocuğum nasip
Amin inşallah vakti gelince o da olacakAllah bize de nasip etsin,❤
![]()
Kahverengi leke gibimi beklemiş kanda falan oluyor diye biliyorum doktora danış yinedeArkadaşlar ben pco hastasıyım. Ve 60 gun boyunca regl olmadım. Doktora gittim adet söktürücü ile regl oldum. Ama kanım bildiğiniz çamur gibiydi kan gibi degıldı. Oncesinde de hayıt otu suyu kullanmıştım. Bu nedir boyle. Çok karışık kafam. Bu durumu yaşayan var mı
Neyden olcak 60 gün boyunca adet olmamissin ondan olmusArkadaşlar ben pco hastasıyım. Ve 60 gun boyunca regl olmadım. Doktora gittim adet söktürücü ile regl oldum. Ama kanım bildiğiniz çamur gibiydi kan gibi degıldı. Oncesinde de hayıt otu suyu kullanmıştım. Bu nedir boyle. Çok karışık kafam. Bu durumu yaşayan var mı
Benim de öyle olmuştu gecen ay ama ben doktora gittim bana ilaç yazdı mevsimsel olabilir dedi ama bana verdiği ilacı kullanmadım çünkü gerçekten şu adetten sökturuculer insani perişan ediyor bende eve geldim soğan kuru yaptım bir hafta içtim adet oldum eğer bende adet söktürücü kullansaydım adet kanaması çamur gibi olacaktı soğan suyu kullandım normal adet oldum bu arada bende iki ay adet olmamıştımArkadaşlar ben pco hastasıyım. Ve 60 gun boyunca regl olmadım. Doktora gittim adet söktürücü ile regl oldum. Ama kanım bildiğiniz çamur gibiydi kan gibi degıldı. Oncesinde de hayıt otu suyu kullanmıştım. Bu nedir boyle. Çok karışık kafam. Bu durumu yaşayan var mı