• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir bakın 🥺😥🥺😥

Ezzee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
164
117
23
32
Arkadaşlar ben pco hastasıyım. Ve 60 gun boyunca regl olmadım. Doktora gittim adet söktürücü ile regl oldum. Ama kanım bildiğiniz çamur gibiydi kan gibi degıldı. Oncesinde de hayıt otu suyu kullanmıştım. Bu nedir boyle. Çok karışık kafam. Bu durumu yaşayan var mı

Bazen olabiliyor benimde geçen ay reglin 1.gunu camurumsu oldu sonra normale döndü bazende son günler oluyo kimileri eski kan diyor .

Yaa ben vucuduma çok mu yüklendım acaba . Hayıt otu tarlusal maydonuz suyu VS bu ay karman çorman bir süreç yaşadım. Onun etkisi olur mu ki.

Hiç bilmiyorum ama hayıti bende kullanıyordum düzene sokuyordu bıraktım 2 aydır gününde olmuyorum etkisi var eminim ama

Kadın olmak ne kadar zor bir duygu 🥺

Arkadaşlar ben pco hastasıyım. Ve 60 gun boyunca regl olmadım. Doktora gittim adet söktürücü ile regl oldum. Ama kanım bildiğiniz çamur gibiydi kan gibi degıldı. Oncesinde de hayıt otu suyu kullanmıştım. Bu nedir boyle. Çok karışık kafam. Bu durumu yaşayan var mı
Kahverengi leke gibimi beklemiş kanda falan oluyor diye biliyorum doktora danış yinede

Neyden olcak 60 gün boyunca adet olmamissin ondan olmus

Benim de öyle olmuştu gecen ay ama ben doktora gittim bana ilaç yazdı mevsimsel olabilir dedi ama bana verdiği ilacı kullanmadım çünkü gerçekten şu adetten sökturuculer insani perişan ediyor bende eve geldim soğan kuru yaptım bir hafta içtim adet oldum eğer bende adet söktürücü kullansaydım adet kanaması çamur gibi olacaktı soğan suyu kullandım normal adet oldum bu arada bende iki ay adet olmamıştım

Back