Lütfen bir bakın ben mi görüyorum sadece H harfini ? :)

bekarımmm toplu bi yük ne demek

kocaya gidiyosun demek :)))))))valla öyle çıkmış eşya çeyiz vs. hepsinin üstünde küp gibi oturan iki kişi var
zaten sende öyle bi şey istiyosun
nasıl peki bildimmi olma ihtimali olan şeylermi söyledim yoksam fosmu fal???????

Baştan başlıyorum evet çoğu tuttu.
Hani dedin ya bi buluşma diliyosun diye bu çok doğru :) Büyük konuşmayayım ama ilk adımı ben atmam diye düşünüyorumm:) eğer o bnaa adım atrsa görüşürüm ve böylelikle ikili buluşma olurr:)) saçlarımıda bildin uzun saçlıyım arada at kuyruğu yapatrım bu bnmdr diye düşündümm.. ama tarif ettiğin adam kim onu düşünüyorum ben şuan esmer 1.80 boyusuna göre kilosu iyi kim bu yaa:)) kocaya gdiyosn dedin yaa ama bnm şuan erkek arkadaşm yokki kocaya gideyim ayrıca dileğimide bildin:))

kısmet herşey usta falcı değiliz eee nettede bu kadar oluyo ama horozla deve kuşu arasında net bariz bi kız saçı at kuyruğu
belkide faldaki tipte biri çıkıcak karşına olucak yada olmıcak bilemem ama o tipte biri çıkmış
eme en önemlisi ikili buluşmalar var bu çok net

son birşey soruyorumm ne zaman olucak bu buluşmalarr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…