Lütfen bir bakın ben mi görüyorum sadece H harfini ? :)

....................................................................

Eklentiler

• $yeniiiiiiiii.jpg
    $yeniiiiiiiii.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
fincanında gördüklerimi söylüyorum için ferah etrafın aydınlık bi yolun çok uzun değil yalnız gidiyosun
muhtemelen aşk acısı sıkıntısı çekiyosun yada karşı taraf çekiyo bi buluşma diliyosun sanki bi konuşma
hanı konuşsak anlaşsak diyosun bi buluşma var ama sanki bu buluşma için ilk adım senden gelicek
senden yana bi atak var yada sen arıcan senden cesaret o buluşmak isticek yada konuşçak dökülcek
ve bir kaç kez ikili buluşma gördüm

bi horoz bide deve kuşu gördüm ikiside kısmettir derler bide saçların uzunmu ikisinin arasında saçını at kuyruğu yapmış bi bayan var

peki cnm nasıl biri bu kişi harf falan çıkmamış mı? bide şeyi anlamadm o mu adım atacak benmi

tabağın sıkıntılı çıkmış fincanın aydınlıktı ama burda da ikili buluşma var bide çok belirgin bi adam çıkmış
artık sevdiğinmi başkasımı bilmem karanlık çıkmış sıkıntılı ama seninle paylaşıcak valla kuşum bu kadar bide fincanı yıkamadıysan ortasına
yüzük parmağınla bas ve dilek dile onuda gönder

yıkamadımmmm önümde duruoo :)))) tabağın ortasınamı fincanın içine mi basaayım

ilk sen adım atıyosun ama devamı ona ait yani sen arıyosundur yada msj atıyosundurda ikinizle alakalı konuya ilk o giriyodur
klasiktir yaa seni aramayı çok istedim amaaa..... diye başlar öyle bi şey var sanki harf falan göremedim
esmer esmere yakın boyu 1.80 yoktur boyuna göre kilosu biraz fazla ama şişman değil

elma13 kuzum bende anlasam bakardım da pek anlamıyorum öyle çat pat atarım bişeyler :)

edrn_mino kuzum bileydim bende hepsini koyardım yahu :)

tek bi dilek dilemişsin bir erkekle alakalı bi kavuşma var toplu bi yükün üstünde oturuyosunuz beraber
sen evlimisin bekarmısın

elma13 kuzum bende anlasam bakardım da pek anlamıyorum öyle çat pat atarım bişeyler :)

edrn_mino kuzum bileydim bende hepsini koyardım yahu :)

zaten sana herşeyi bil demiyorumm bi iki şey söylesende yeter merak ediyorm:))

X