• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bir bakarmısınız...

kelebegim

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
1.164
34
683
İzmir
doğum yapmış arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız memnun olurum bebeğim 15 günlük oldu ama hala göbeği düşmedi ilk zamanlar bana hastaneden önerdikleri alkolle pansuman yapıp gazlı bezle sarıyordum daha sonra sağlık ocağından batikonla pansuman yapıp gazlı bezle sarmamı söylediler öyle yapmama ragmen hala düşmedi be göbeğinin ortası sanki açık yara gibi sizin bebeklerin göbekleri düştümü yada sizler nasıl pansuman yapıyosunuz lütfen yardımcı olursanım memnun olurum bebeğimin altını bile korkarak açıyorum göbeğine zarar vericem diye şimdiden teşekkürler...

canım sürekli kapalı tutulduğu için kurumamış ve ondan düşmemiş olabileceği aklıma geldi benim
batikonlayıp biraz hava alması lazım diye biliyorum ben altı bezliyken biraz açık tut istersen
gerçi bazı çocuklarınki geç düşüyoCADIARZU

canım sürekli kapalı tutulduğu için kurumamış ve ondan düşmemiş olabileceği aklıma geldi benim
batikonlayıp biraz hava alması lazım diye biliyorum ben altı bezliyken biraz açık tut istersen
gerçi bazı çocuklarınki geç düşüyoCADIARZU
[/QU
Teşekkür ederim canım birde öyle deneyeyim inş. biran önce düşerde iyileşir.a.s

canım güle güle büyüt bebeğini.ben oğlumun göbeğini batikonla silip bırakıyodum.gazlı bezle sar demediler bana.9.günde düşmüştü.sende sarma istersen.

canım banada biokadin sürüp gazlı beze sar dediler, ancak açık yara gibi göründüğünden ben ellemeye bile korkar haldeydim, perşembe günü topuk kanı aldırmak için sağlık ocağına götürdüğümde oradaki doktor bebeğin göbeğinde kan var acil hastaneye götürülmesi gerek dedi, tabi ben korku ve panikle hemen taksiyle doğum yaptığım hastaneye götürdüm, oradaki doktor şöyle bir baktı, göbek düşünce kanama olursa getirirsin kalemle yakarız dedi, kaç günde düşer göbeği dedim, iki hafta ile üç hafta arası normal dedi, orada pansuman yapan hemşirede benim bebeğimin bir ayda düşmüştü hiç korkma diyip beni teselli, etti, tabi ben her açtığımda kan varmı diye yüreğime inerek göbeğine baktım, bir gün sonra altını değiştirirken göbeği düştü, 11 günlüktü oğlum, bugünde ilk kez yıkadım hayırlısı ile , o yüzden kendini üzme bazı bebeklerin göbeğinin geç düşmesi normalmiş, önemli olan herhangi bir akıntı olmasın

kelebegım canım bende senden bır gun sonra dogum yaptım ve kızımın gobegı 8 gunde dustu.ama ben gazlı bez koymadım sadece bıokadun surdum dr oyle demıstı bırde gobgı bezın dısında bırak daha cabuk kurur canım kendıne ve bebegıne ıyı bak canım

cevaplarınız için çok teşkkür ederim arkadaşlar biraz önce bebeğimin altını değiştirirken göbeğinin düştüğünü gördüm ve o kadar sevindimki altını değiştirmeye bile çekiniyordum şimdide yerinin biran önce iyileşmesini bekleyecem banyo yaptırabilmek için oda cabuk geçer inş. saolun arkadaşlar kendinize ve bebeklerinize iyi bakın hepinizi öpüyorum...

Back