• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir bakın gebelik testleriyle ilgili

Arkadaşlar burada paylaşım yaptığımın ertesi günü adet oldum sonuç olarak artı med yalan çıktı. Bebetime için de yalancı sonuç çıkarıyor demişler başka mesajlarda bilginiz olsun. Allahım ne verirse en hayırlısından kolayca versin amin.

Arkadaşlar burada paylaşım yaptığımın ertesi günü adet oldum sonuç olarak artı med yalan çıktı. Bebetime için de yalancı sonuç çıkarıyor demişler başka mesajlarda bilginiz olsun. Allahım ne verirse en hayırlısından kolayca versin amin.
Canım belkide test yalan değildiŕ yani şöyle soylim yalancı pozitif olsa ilk yapmıssın pek belli degil sonraki testinde koyu cıkmıs 2. Cizgi yani demek istediğim belki kimyasal gebelik olmustur geçen benimde testim cokk ama cok silikti kan verdim ilk hcg 12 sonra 2 gun sonra hcg 12 kimyasal gebelik olmuş :(

Canım belkide test yalan değildiŕ yani şöyle soylim yalancı pozitif olsa ilk yapmıssın pek belli degil sonraki testinde koyu cıkmıs 2. Cizgi yani demek istediğim belki kimyasal gebelik olmustur geçen benimde testim cokk ama cok silikti kan verdim ilk hcg 12 sonra 2 gun sonra hcg 12 kimyasal gebelik o

şimdi de şöyle bı durumum oldu adet biteli 5 6 gün oldu ama belirtilerim devam ediyordu bugün başka marka test yaptım yine çift çizgi çıktı ben anlamadım ne olduğunu daha yumurtlama günüm bile gelmedi

Arkadaşlar merhaba adetime 8 gün var daha fakat ben dayanamayıp evde 3 farklı erken gebelik testi yaptım ve 3ündede ikinci çizgi çıktı dayanamadım bugün kar verdim değerim 31.69 çıktı ebe daha yeni var gibi tutunmaya çalışıyor dedi acaba benim gibi olup ta değerleri artan varmı.

Arkadaşlar merhaba adetime 8 gün var daha fakat ben dayanamayıp evde 3 farklı erken gebelik testi yaptım ve 3ündede ikinci çizgi çıktı dayanamadım bugün kar verdim değerim 31.69 çıktı ebe daha yeni var gibi tutunmaya çalışıyor dedi acaba benim gibi olup ta değerleri artan varmı.
Canım hayırlı olsun çok güzel ben 48le öğrenmiştim💕🥳 hiç stres yapma 48i gördükten sonra ben 2 günde bir beta artmış mı diye baktırmadım bile strese gerek yok 9 gün bekledim ve tekrar gittim keseyi gördük çok şükür keseyi görünce beta baktırmaya bile gerek yok zaten tebrik ederim seni🌺

Canım hayırlı olsun çok güzel ben 48le öğrenmiştim💕🥳 hiç stres yapma 48i gördükten sonra ben 2 günde bir beta artmış mı diye baktırmadım bile strese gerek yok 9 gün bekledim ve tekrar gittim keseyi gördük çok şükür keseyi görünce beta baktırmaya bile gerek yok zaten tebrik ederim seni🌺
Merhabalar pazar günü dayanamadım tekrardan kan verdim değerim 190 olmuş biraz daha sabredebilirsem Ocak 15 gibi doktora gidip keseyi de görmek istiyorum 😀

Back
X