Rica etsem benim teste bakar mısınız atmıştımŞimdi erken aldim onu denicem
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen bir bakın gebelik testleriyle ilgili
- Konu Sahibi tpkk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Nisan 2023
- 490
- 58
- 18
- 36
Cok.ileride çıkmış az ortada olması gerekmiyor muBen de test yaptım ve bu şekilde çıktı ne düşüneceğimi bilemedim sizce nedir
C çizgisi ileride diye t de ileride çıkmış galiba kaymış gibi yaniCok.ileride çıkmış az ortada olması gerekmiyor mu
Canım belkide test yalan değildiŕ yani şöyle soylim yalancı pozitif olsa ilk yapmıssın pek belli degil sonraki testinde koyu cıkmıs 2. Cizgi yani demek istediğim belki kimyasal gebelik olmustur geçen benimde testim cokk ama cok silikti kan verdim ilk hcg 12 sonra 2 gun sonra hcg 12 kimyasal gebelik olmuşArkadaşlar burada paylaşım yaptığımın ertesi günü adet oldum sonuç olarak artı med yalan çıktı. Bebetime için de yalancı sonuç çıkarıyor demişler başka mesajlarda bilginiz olsun. Allahım ne verirse en hayırlısından kolayca versin amin.
Canım belkide test yalan değildiŕ yani şöyle soylim yalancı pozitif olsa ilk yapmıssın pek belli degil sonraki testinde koyu cıkmıs 2. Cizgi yani demek istediğim belki kimyasal gebelik olmustur geçen benimde testim cokk ama cok silikti kan verdim ilk hcg 12 sonra 2 gun sonra hcg 12 kimyasal gebelik o
şimdi de şöyle bı durumum oldu adet biteli 5 6 gün oldu ama belirtilerim devam ediyordu bugün başka marka test yaptım yine çift çizgi çıktı ben anlamadım ne olduğunu daha yumurtlama günüm bile gelmedi
Evet artımed geçen ay gebelik testimi pozitif çıkardı kan verdim negatif çıktı bir daha asla artimed almamCanım moral bozmak istemem ama artımed için yalancı pozitif çıkarıyor derler
Arkadaşlar merhaba adetime 8 gün var daha fakat ben dayanamayıp evde 3 farklı erken gebelik testi yaptım ve 3ündede ikinci çizgi çıktı dayanamadım bugün kar verdim değerim 31.69 çıktı ebe daha yeni var gibi tutunmaya çalışıyor dedi acaba benim gibi olup ta değerleri artan varmı.
Canım hayırlı olsun çok güzel ben 48le öğrenmiştim hiç stres yapma 48i gördükten sonra ben 2 günde bir beta artmış mı diye baktırmadım bile strese gerek yok 9 gün bekledim ve tekrar gittim keseyi gördük çok şükür keseyi görünce beta baktırmaya bile gerek yok zaten tebrik ederim seniArkadaşlar merhaba adetime 8 gün var daha fakat ben dayanamayıp evde 3 farklı erken gebelik testi yaptım ve 3ündede ikinci çizgi çıktı dayanamadım bugün kar verdim değerim 31.69 çıktı ebe daha yeni var gibi tutunmaya çalışıyor dedi acaba benim gibi olup ta değerleri artan varmı.
Merhabalar pazar günü dayanamadım tekrardan kan verdim değerim 190 olmuş biraz daha sabredebilirsem Ocak 15 gibi doktora gidip keseyi de görmek istiyorumCanım hayırlı olsun çok güzel ben 48le öğrenmiştim hiç stres yapma 48i gördükten sonra ben 2 günde bir beta artmış mı diye baktırmadım bile strese gerek yok 9 gün bekledim ve tekrar gittim keseyi gördük çok şükür keseyi görünce beta baktırmaya bile gerek yok zaten tebrik ederim seni