Merhabalar adetime henüz 3 gün var belirtilerim olduğu için dün hem erken hem kaset gebelik testi yaptım kaset testte 2.cizgi kıpkırmızı çıktı ama erken gebelik testinde 2.cizgi oluşmadı emin olmak için akşam bı daha kaset test yaptım 2.cizgi daha da koyu cikti bu sabah yine erken gebelik testi yaptım çizgi yine yok. Hangisine itimat etmeliyim kan vermek istemiyorum adetin geçmesini bekleyecem ama hnagisine guvenmeliyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen bir bakın gebelik testleriyle ilgili
- Konu Sahibi tpkk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Aralık 2017
- 790
- 863
- 103
- 35
Kan vermeniz en mantıklısıMerhabalar adetime henüz 3 gün var belirtilerim olduğu için dün hem erken hem kaset gebelik testi yaptım kaset testte 2.cizgi kıpkırmızı çıktı ama erken gebelik testinde 2.cizgi oluşmadı emin olmak için akşam bı daha kaset test yaptım 2.cizgi daha da koyu cikti bu sabah yine erken gebelik testi yaptım çizgi yine yok. Hangisine itimat etmeliyim kan vermek istemiyorum adetin geçmesini bekleyecem ama hnagisine guvenmeliyim
Ben önceki gebeligimi de artı medle ogrenmistim o nedenle yine ondan aldım gittikçe de koyulasiyor mesela şu ekledigim de iki gün önceki kaset testim bugünkü daha koyu valla ne bilim ya amaaaan saol tatlımCanım moral bozmak istemem ama artımed için yalancı pozitif çıkarıyor derler
Eklentiler
- 10 Aralık 2017
- 790
- 863
- 103
- 35
Bence adet gününü bekle benimde 5 gün var beklemeyi planlıyorum yine de sen bilirsinBen önceki gebeligimi de artı medle ogrenmistim o nedenle yine ondan aldım gittikçe de koyulasiyor mesela şu ekledigim de iki gün önceki kaset testim bugünkü daha koyu valla ne bilim ya amaaaan saol tatlım
Umarım bebiş vardır ben de bekleyeceğim önceden dusuklerim var sevinemiyorum bile heyecanlanamiyorum hakkımızda hayırlısı olsun.Bence adet gününü bekle benimde 5 gün var beklemeyi planlıyorum yine de sen bilirsin
İnşaallah çok teşekkürler adet gecikmesini beklemeyi düşünüyorum hatta bi gidişte kese bebek kalp atışı hepsini duyayım öteki türlü büyük sıkıntı. Ama kaset testi göz önüne alayım dimiYalancı değil baya pozitif görünüyor sizin. Yine de kan verin büyük ihtimal var.
- 10 Aralık 2017
- 790
- 863
- 103
- 35
Tabii ki sizin kararınız ama ben şöyle ilerlemiştim, öğrenir öğrenmez doktora gidip düşük önleyici progestan + kan sulandırıcı başlamak istedim ve çok şükür şu ana kadar yolunda ilerliyoruz.İnşaallah çok teşekkürler adet gecikmesini beklemeyi düşünüyorum hatta bi gidişte kese bebek kalp atışı hepsini duyayım öteki türlü büyük sıkıntı. Ama kaset testi göz önüne alayım dimi
Ben kaset testlerdeki pembe tonlarındaki çizgiye güveniyorum. Umarım bebiş sizinledir
Teşekkür ederim umarım. Sizin bebisiniz de sağlıkla dünyaya gelsin inşaallahTabii ki sizin kararınız ama ben şöyle ilerlemiştim, öğrenir öğrenmez doktora gidip düşük önleyici progestan + kan sulandırıcı başlamak istedim ve çok şükür şu ana kadar yolunda ilerliyoruz.
Ben kaset testlerdeki pembe tonlarındaki çizgiye güveniyorum. Umarım bebiş sizinledir
- 23 Nisan 2023
- 490
- 58
- 18
- 36
Yani olsa şuan çıkabilirdi aslında ama geç döllenme vs bir sürü ayrıntısı var bence bir testi tekrarlayın 2 gün sonra yine regl olmazsanız kan verin benceMwrhaba bence var bnde bir şey sormak istiyorum benimde adetim bugun 3 gun gecikti ama hic adet olack gibi değilim dun artimed yaptim hic cizgi cikmadi kuruma cizgisi bile cikmadi az once bebe time yaptım yine cizgi yok hamile olsamda cizgi çıkmaya bilir mi
- 23 Nisan 2023
- 490
- 58
- 18
- 36
Şimdi erken aldim onu denicemYani olsa şuan çıkabilirdi aslında ama geç döllenme vs bir sürü ayrıntısı var bence bir testi tekrarlayın 2 gün sonra yine regl olmazsanız kan verin bence
Merak ettim sonucunuzu yaptınız mıŞimdi erken aldim onu denicem