Lütfen bilgisi olanlar yorum yazsınlar... Önemli...

sevdcegm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
40
0
34
Merhaba arkadaşlar;

Ben 2 yıllık önlisans mezunuyum, 3. sınıftan aöf ye dikey geçiş yaptım.

2012 Eylül - 1.dönem derslerinden kaldım (3.sınıf)
2013 Mart - 2.dönem derslerinden kaldım (3.sınıf)
2013 Eylülde - 1.dönem kayıt yaptırmadım - (3.sınıf tekrarı)

Buraya kadar nişanlımdan kaynaklı ne ders çalışabildim nede kayıt yaptırabildim hep karsı çıktı. Ama sonra karar verdim ne yapıp edip bu okulu bitiricem. Ve şimdi;

2014 martta kayıtlar başlıyormuş ben okula devam etmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorm. Tahminimce aşağıdaki gibi olacak o kaçırdıgım 1dönem yüzünden dogru mu bilmiyorum lütfen arkadaslar kontrol edin yorum yazın bilginiz varsa;
EYLÜL (1.DÖNEM) MART (2.DÖNEM)

2014 Mart - 3cü sınıfın 2ci dönemini okuyacağım ( 2Cİ DÖNEME DENK GELDİĞİ İÇİN)
2014 Eylülde - 3cü sınıfın 1ci dönemini okuyacağım (1Cİ DÖNEME DENK GELDİĞİ İÇİN)
2015 Mart - 4e geçmiş oluyorum ama 2ci döneme denk geldiği için kayıt yaptıramıyorum 1 dönem açığım oluyor.
2015 Eylül - 4cü sınıfın 1ci dönemini okuyacağım
2016 Mart - 4.cü sınıfın 2ci dönemini okuyacağım ve okul bitiyor...

Son düzenleme:
aynen yazdığınız gibi... 2. döneme kaydınızı yaptırısanız 2. dönemi okursunuz okulunuz yarım dönem uzayacak yani

Mrblar bende önlisans mezunuyum, 4-5 yıl kadar ara verdim ve açık öğretimden devam edip 4 yıla tamamlamak istiyorum, daha doğrusu böyle bişey olabiliyor mu, sınava girmemmi gerek yoksa direk geçiş gibi bir imkanı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…