lütfen bilgisi olanlar yardım edın 25 haftalık hamileyım ve burnum tıkalı...

muhabet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
234
4
26
İstanbul
dünden beri ustumde kırıklık vardı hapşırıyordum sureklı gece burnum tıkandı ve hiç bişekılde nefes alamıyorum ne yapmalıyım

öncelikle geçmiş olsun canım
kendi tecrübemi aktarmak istedim 38 haftalık hamileyken çok kötü sinüzit olmuştum burnum komple tıkanmıştı önce direndim tabi ilaç kullanmak istemediğim için doktora gitmedim tavuk çorbası ıhlamur deniz suyu aspiratör vs denedim hiçbiri ise yaramadı ve ciğerlerime indi öksürmeye başladım ozaman doktoruma söyledim bana en hafif olan antibiyotiği verdi augmentin birde viks burnum için neyseki doğuma kadar iyileştim yoksa o halde birde doğum ağrısına tahammül edemezdim.Bence doktoruna danış hamileykende ilaç içilebilir

Kokusu rahatsiz etmesse yanina bir sogan i 4 e boluo.koy canim tikanikligi aciyor iki gecedir tulbente sarip.oglumun basucuna koyuyorum
Hayirli.dogumlar

geçmiş olsun....
bende 24 haftadayım ve çok kötü grip oldum doktora gttiğim zaman viks nane limon gbi sıcak şeyler önerdi
sende deneyebilirisn...

kızlar dün nefes alamamaktan yakınıyordum bir arkadaşım yakıyı önerdı burnunuza yetecek şekılde kesın sankı burun bantı gibi burnunuza yapıştırın gece yatmadan önce yapın bütün gece o kadar yaktıkı sabah bir uyandım burnum resmen açılmış ama tabi kırmızı burun olarak dolaşmayı göze alırsanız yapın :) herkese iyi bayramlar

denemeyin öyle şeyleri ılık suyun içine bir çay kaşığı kaya tuzu bir çay kaşığı karbonat her kbb uzmanı bunu yapar ve yaptırır

dünden beri ustumde kırıklık vardı hapşırıyordum sureklı gece burnum tıkandı ve hiç bişekılde nefes alamıyorum ne yapmalıyım

bende hamileyken çok kötü grip olmuştum.gerçi benim griplerim hep ağır geçer ,biri yanımda hapşırsın yandım yani.doktorum beni böyle görünce bebeğe yazık valla dedi.hapşırmaktaniçerde kıpır kıpırdır şimdi o diye de espiri yapmıştı.bana önerdiği ilk şey sütün içine bal katıp üzerinede tarçın ekle dedi.çok zorda kalırsan da bitkisel bir ilaç yazdı 3 günden fazla kullanma ama dedi cnm...sabah akşam 2şer tane aldım.hakikatende 3.günde akşamına ilacı almadım bile.şimdi ilacı evdeki herkes kullanıyo.benim bebiş 8 aylık ne olur ne olmaz, bi de oncağıza bulaştırmayalım diye.şimdi bile grip olunca hemen onu kullanıyorum ben de işe yarıyor.ama yine de doktoruna sorman lazım cnm.ismini yazmam ne kadar doğru bilemiyorum ama eğer yanlışım olursa ilgili arkadaşlar düzeltsinler lütfen.strath adı tablet şeklinde olanı cnm.devlet ödemiyor yalnız bilgin olsun.

bide sana en önemli tavsiyem ,benim burnum çok tıkalı olduğu zaman vicks koyarım azıcık burun deliklerime,başta biraz yakar ama açar burnunu hemen.

Allah acil şifalar versin cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…