Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar klomen kullandiktan sonra adetim 4 gundur gecikmis adetim biraz duzensizdi doktorom primolut n verde kullandim 26. Gun adet gordum tekrar kontrole gittim klomen kullandim bugun 30. Gun adet olmadim henuz ne zaman test yapmaliyimm sizce
Kizlar klomen kullandiktan sonra adetim 4 gundur gecikmis adetim biraz duzensizdi doktorom primolut n verde kullandim 26. Gun adet gordum tekrar kontrole gittim klomen kullandim bugun 30. Gun adet olmadim henuz ne zaman test yapmaliyimm sizce
Oyle yaapacam yumurta kontrolune gitmistim doktorm dedi istedigim buyukluge gelmemis bu ay es gececez dedi sonra ins adet olmazsin dedi hyirli haberler. Veririz dedi bazilarinda yumurta gec dolleniyomus o yuzden gecen ay 26. Gun det oldum bu ay ilk klomen kullandim 30. Gun adet olmadim ve akintimm cok var beyaz akinti adet oldum saniyom ama bakiyom akinti gelmis