Lütfen bilgisi olan yazabilir mi? Eşimin kumar borcu yüzünden boşanma davası açacağım fakat nasıl açacağımı bilmiyorum

anonim3442

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2024
4
1
Herkese iyi akşamlar.Eğer bilgisi olan veya avukat olan yardımcı olursa çok memnun olurum.Yaklaşık 3 aydır evliyim.Eşimin kumar borcu yüzünden boşanma davası açacağım fakat nasıl açacağımı bilmiyorum.Avukat mı tutmam gerekiyor yoksa bir yere mi başvurmam gerekiyor bilemiyorum.Avukat tutmak için durumum yok açıkçası.Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim 🙏

Herkese iyi akşamlar.Eğer bilgisi olan veya avukat olan yardımcı olursa çok memnun olurum.Yaklaşık 3 aydır evliyim.Eşimin kumar borcu yüzünden boşanma davası açacağım fakat nasıl açacağımı bilmiyorum.Avukat mı tutmam gerekiyor yoksa bir yere mi başvurmam gerekiyor bilemiyorum.Avukat tutmak için durumum yok açıkçası.Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim 🙏
Kumar başlı başına boşanmak için sebep. Durumunuzun olmadığını belgelendirirseniz baro size bir avukat tayin eder. Bireysel olarak kısıtlı hukuk bilgilerimizle kazanacağımız durumlarda kaybedebiliriz.

Muhtara git durumunu belirt yoksulluk belgesi al. Onla adliyeye git adli yardımdan faydalanırsın. Avukat baro atar.

Kumar geçmeyen bir bağımlılık kumarcı da para olmaz ne nafakayı ne tazminatı verir.

Çocuk yapmadan ayrılman senin hayrına acele et.

Muhtara git durumunu belirt yoksulluk belgesi al. Onla adliyeye git adli yardımdan faydalanırsın. Avukat baro atar.

Kumar geçmeyen bir bağımlılık kumarcı da para olmaz ne nafakayı ne tazminatı verir.

Çocuk yapmadan ayrılman senin hayrına acele et.
Evet 2 defa affettim üstüne altınları verdim fakat yine yaptı.Pişmanım değiştim diyor fakat artık inancım yok.

Durumu olmayan kadınlara avukat veriliyor diye biliyorum. Adliyeye gidip sormanız gerekiyor.

Ayrıca çekişmeli boşanmak için süre şartı yok ama anlaşmalı boşanmak için evlilikte 1 yılı doldurmanız gerekiyor, bilginiz olsun.

Durumu olmayan kadınlara avukat veriliyor diye biliyorum. Adliyeye gidip sormanız gerekiyor.

Ayrıca çekişmeli boşanmak için süre şartı yok ama anlaşmalı boşanmak için evlilikte 1 yılı doldurmanız gerekiyor, bilginiz olsun.
Maalesef o kadar bekleyemem.Tek çekincem çekişmelinin uzun sürmesi.Umarım uzun sürmez.Banka hesaplarında her şey ayrıntılı mevcut.

Evet 2 defa affettim fakat yine yaptı üstelik çok yüksek miktarda.Pişmanım değiştim diyor fakat güvenim kalmadı inancım yok.

Güveme de zaten asla bırakmayacak. Psikologlar bile kumar bağımlılarına bakmıyor. En kötü bağımlılıklardan biri.

X