Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Mrvsdt7106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
öncelikle herkese merhaba. Biraz başınızı ağrıtacağım Hakkı'nızı helal edin. 7-8 gün önce özel bir hastaneye gebelik testi için gittim. Beta hcg değeri 372 progesteron 14.78 çıktı. Beta hcg değeri çok düşük diye iki gün sonra tekrar test yaptılar. Bu kez hcg 467 progesteron 13.6 çıktı. Doktor birsey söylemek doğru değil ama yolunda gitmeyen bir gebelik diyerek bir beta hcg testi daha istedi iki gün sonra yani bugün verdim ve hcg 576 çıktı. Doktorumu aradım ve dış gebelik büyük ihtimal Dedi. Açıkcası çok korkuyorum 5 aylık evliyim. Ne yapmam gerekiyor. Yardım edecek birileri ya da başından geçen tecrübeleri olan yardımcı olabilir.

ALLAH hayırlı evlat versin..

beta hcg artışı iki günde kaç kat artıyordu bn unuttum..ama bilen arkadaş hatırlatırsa buna göre kendınızde çıkarımda bulunabılırsınız..

hayırlısı ise kucağımda olsun deyıp içinizi ferah tutun..

İkiye katlayarak gitmesi gerekiyormuş ama tam ne nedir bilmiyorum kimse de yardımcı olmuyor

%66 KADAR ARTIŞ NORMAL OLABİLİRMİŞ BEN ÇOK OKUDUM BURDA BU ŞEKİLDE AZ ARTIPTA GEBELİĞİ DEVAM EDEN DUA ET BOLBOL İNŞ HERŞEY YOLUNDADIR NASİP DEĞİLSE HAYIRLISI DEĞİLSE ZATEN BİŞEKİLDE GİDECEKTİR SENDEN RABBİM YARDIMCIN OLSUN..

Doktorla yüzyüze görüşüp muayene olun. Tek yapılacak bu

bence baska bır doktora gıdıp ultrason muayenesı olun, ultrasonla bakmadan dıs gebelık mı degıl mı anlayamaz... beta hcg normalde 2 katı artıs gostermelı ama bu kısıden kısıye degısebılır , ayrıca degerınızde dusuk degıl ben ılk ogrendıgımde sat gunumde degerım 105 idi...
dış gebelık ıse korkmayın ufak bır ıslemle sonlandırılır.. sonrasında saglıklı gebelıkler yasayabılırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…