lütfen bilgilendirin arkadalar:(

N

nursenaa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi nursenaa
Arkadaşlar merhaba.bu forma girmeyeli çok uzun zaman oldu.kısaca derdimi anlatmak istiyorum.ben bundan 1 sene önce bir hata yaptım erkek arkadaşımla yakınlaşmam olmuştu tam ilişki olmadı ama hamilemiyim diye aylarca adet görmeme ve defalarca test yaptırmama rağmen 9 ay bitene kadar bu duruma inanamadım.hamile değildim sonuç olarak. ama bu olaydan sonra artık bu korkunun bende geçiceğini sanmıştım.geçenlerde kuaföre gittim.aynı tuvaleti orda 1 erkek daha kullanıyor.yani 1 erkek 2 kadın vardı kuaförde.çok sıkıtım ve tuvalete girdim.oturmalı tuvalettendi korkumdan oturmadım bir yerinde sperm falan vardır diye.bacağımın yan tarafı değdi sadece.hemen yıkadım.ve o gün bugündür hamilemiyim ya bana sperm bulaştı ise diye çok korkuyorum.kızlar böyle birşey mümkünmü?gerçekten ciddi soruyorum çok psikolojim bozuk.eleştirmeyin ama yardım edin:KK43:

• Konu Sahibi nursenaa
Arkadaşlar merhaba.bu forma girmeyeli çok uzun zaman oldu.kısaca derdimi anlatmak istiyorum.ben bundan 1 sene önce bir hata yaptım erkek arkadaşımla yakınlaşmam olmuştu tam ilişki olmadı ama hamilemiyim diye aylarca adet görmeme ve defalarca test yaptırmama rağmen 9 ay bitene kadar bu duruma inanamadım.hamile değildim sonuç olarak. ama bu olaydan sonra artık bu korkunun bende geçiceğini sanmıştım.geçenlerde kuaföre gittim.aynı tuvaleti orda 1 erkek daha kullanıyor.yani 1 erkek 2 kadın vardı kuaförde.çok sıkıtım ve tuvalete girdim.oturmalı tuvalettendi korkumdan oturmadım bir yerinde sperm falan vardır diye.bacağımın yan tarafı değdi sadece.hemen yıkadım.ve o gün bugündür hamilemiyim ya bana sperm bulaştı ise diye çok korkuyorum.kızlar böyle birşey mümkünmü?gerçekten ciddi soruyorum çok psikolojim bozuk.eleştirmeyin ama yardım edin:KK43:

yok olurmu öyle şey. hamile değilsiniz tabii.

• Konu Sahibi nursenaa
canm hamile kalmak okdr da basit bişi deil.spermler senn genital bölgenin dış kısmına değse bile bişi olmaz.içine girip rahme ulaşması gerekli.rahat ol oyüzden

• Konu Sahibi nursenaa
mantıken mümkün değil söylediğinizin olması.

• Konu Sahibi nursenaa
valla öyle bir şey olursa tıp literatürüne geçersiniz

• Konu Sahibi nursenaa
bu zamanda bu kadar bilgisizlik gerçekten çok acı ,yani bunu sorabilecek kadar cahilmi bu gençlik ,böyle bişey olabilirmi ,yani akıl mantık işimi ,çok üzüldüm gerçekten ,nasıl bir toplumda yaşar olduk ..

• Konu Sahibi nursenaa
tabiki mümkün değil... vajinanın içine girmedikten sonra döllenme gibi bir durum söz konusu değil!!!
Bu kadar paranoya yapma,aynı evde abi kardeşte aynı tuvaleti kullanıyor,bu devirde bu kadar saçma bir düşünce olduğuna inanmak istemiyorum....Çok ta içine sinmiyorsa bak ne güzel bilgisayar kullanmasını biliyorsun girersin nete hamilelik diye yazarsın...bu kadar basit

• Konu Sahibi nursenaa
bu zamanda bu kadar bilgisizlik gerçekten çok acı ,yani bunu sorabilecek kadar cahilmi bu gençlik ,böyle bişey olabilirmi ,yani akıl mantık işimi ,çok üzüldüm gerçekten ,nasıl bir toplumda yaşar olduk ..

ee ,o öcü, bu yasak, bu cıss, şu günah dersek olacağı bu.
cinsellikten bu kadar korkan ve onu bir tabu olarak gören ve bu öğretilen nesil hatta nesiller yetiştirirsek,bunlar ve bu yazılanlar son derece olağan.

Son düzenleyen: Moderatör:
hamile kalmak bukadar kolay olsayı ortalık çocuk kaynardı.bu n ya

sağolun kızlar cevaplarınız beni gerçekten rahatlattı .yani ben sıkı yetiştirilen bir ailenin çocuğuyum.böyle birşey başıma gelirse ne yaparım ben.netten araştırdım.uzman tv de falan bu teorik olarak mümkün ama böyle birşey imkansız diyor.imkansız olanda beni bulmaz değilmi ya:KK43:

kendini suçlayacağın türden bir ilişkiye girmişsin o yüzden korku sarmış diyecektim ilk başta. baktım 9 ay hamile miyim diye korkmak test yapmak filan... bence sen bir psikoloğa görün canım. a.s

kendini suçlayacağın türden bir ilişkiye girmişsin o yüzden korku sarmış diyecektim ilk başta. baktım 9 ay hamile miyim diye korkmak test yapmak filan... bence sen bir psikoloğa görün canım. a.s

evet zaten bende bu korku devam ederse gitmeyi düşünüyorum.önce burda sizlere danışmak istedim.yani eğer böyle gebelik ihtimali varsa bu şekilde doğru düşünüyorum demekki diyecektim.ama yanlış düşünüyorum şu durumda

bana da 9 ay boyunca şüphe duyup sonra da ortak tuvaletten hamile kalma korkusu yaşamak çok tuhaf geldi.
belki de yardım almalısın. normal bir durum değil.

evet zaten bende bu korku devam ederse gitmeyi düşünüyorum.önce burda sizlere danışmak istedim.yani eğer böyle gebelik ihtimali varsa bu şekilde doğru düşünüyorum demekki diyecektim.ama yanlış düşünüyorum şu durumda

yok. rahat ol. öyle bir ihtimal olmaz. içini ferah tut. imkansız.

tabiki hamile degilsin, rahat ol , boyle bir ihtimal olamaz.

yok. rahat ol. öyle bir ihtimal olmaz. içini ferah tut. imkansız.

bu dediklerinize göre kesinlikle böyle birşey olmaz.bu fikri kafamdan atmaya çalışıcam inş beceririm.sağlığımdan olmak istemiyorum

bunun olmasi icin ordaki erkek her kimse o tuvalette siz girmeden once masturbasyon yapmis olmali...bunun da bir is yerinde gunduz vakti mumkun olmayacagini dusunuyorum. sperm oyle rastgele her yerde olabilecek bir sey degildir....

X