Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun ne olur ben 12 gün önce ikinci aşılamamı yaptırdım doktorum 15 gün sonra baktır dedi ama ben dayanamayıp dün yaptırdım sonuç 12.09 sizce hamişmiyim
Canım ya benimde aklıma takılan bişey var adetim biteli 4 gün kadar oluyo ama bugün karnım adet olacakmışım gibi ağrıyo bebiş istiyoruz ama bu kadar etken belirti olabilir mi
bence var 0-5 arsı negatif inşallah hamilesindir cnm 2 gün sonra yine yap haberdar et bizi öptm
Teşekkür ederim ilgilendiğin ve iyi dileklerin için sende hamileymişsin çok sevindim yarın yaptıracağım testi inşallah hamileyim kızlar yazmak bana da nasip olur
amin inşallah dua edicem. kendine çok iyi bak cnm
Kızlar bugün aşılamamdan sonraki 15. Günüm ve beta hcg 11.23 çıktı iki gün önce 12 çıkmıştı ne olur yardım edin sizce nedir
Kızlar bugün aşılamamdan sonraki 15. Günüm ve beta hcg 11.23 çıktı iki gün önce 12 çıkmıştı ne olur yardım edin sizce nedir
Canim ayni yerde mi yaptirdin tahlili
cnm değer takibi yaptırmaya devam et 12 çıkan ilaçlardan 11 çıkan gebelikten bile olabilir bence.. takibin yaptır iki gün sonra yine Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm
Ümidim çok kırıldı bilmiyorum artık yaptırmaya cesaretim yok gibi
Yıprattı canım zaten tükendim sağol ilgilendiğin içindeğer çok düşük değil aslında epeyde gün geçmiş.. ama yaptırmalısın yoksa da gerçekle yüzleşmelisin cnm bu belirsizlik insanı çok yıpratır.
Yok canım aynı yerde yaptırmadım etkisi olur mu acaba
makineye göre değişebiliyor bazen aynı yerde yaptır tekrar ve gerçekleri öğren diğer türlü beklemek insanı yoruyor ve yıpratıyor
en güzeli canım ben 2 yerde de baktırdım sonuç değişmedi ama anladım ki kimyasal gebelikmiş hakkında hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim canım yarın ilk baktırdığım yerde baktırayım o zaman
en güzeli canım ben 2 yerde de baktırdım sonuç değişmedi ama anladım ki kimyasal gebelikmiş hakkında hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?