• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen bilen yazsın bi kac sorum var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.107
329
648
1_fsh adetin 3.gunu bakılmazsa dogru sonuc vermez biliyorum ama diğer gunlerde dusuk mu cıkar yuksek mi
2_ovulasyon pikinden 2 gun sonra yumurtlama kanaması yasanıyorsa ve test silik ise yine de bugunler ilişki için aslında daha mı uygun gunler
3_ bir de ovulasyon testi niye ilk idrarla yapılmaz normalde olması gerekenden daha mı silik olur eger sabah yaplırsa

Son düzenleme:
Fsh 3cu gunden sonra bakildiginsa yuksek cikiyo diye biliyorum ben

Yumurtlama kanamasi hic yasamadim ama yasiyosn devam etmelisin cunku ovulasyon testinde yumurtlama gorsen bile 3 4 gun beraberlik zaten yapilmali deniliyo

Sabah erken saatlerde dusuk oluyo sanirim artisi takip edebilmek icin verilen saatler daha net olcum yapiyo

Fsh 3cu gunden sonra bakildiginsa yuksek cikiyo diye biliyorum ben

Yumurtlama kanamasi hic yasamadim ama yasiyosn devam etmelisin cunku ovulasyon testinde yumurtlama gorsen bile 3 4 gun beraberlik zaten yapilmali deniliyo

Sabah erken saatlerde dusuk oluyo sanirim artisi takip edebilmek icin verilen saatler daha net olcum yapiyo
Cok tesekkur ederim hiç cevap gelmicek sandım

LH sabah saatlerinde salgılanmaya başlayıp akşama doğru idrarda yoğunlaşıyor o yüzden sabah ilk idrarla test yapılması önerilmiyor.

Back