Lutfen bilen varsa

Kil donmesi oldugunu sanmiyorum icte kaliyor kil olmayan bolge. Ama gunluk pedlerden suphelenmeye basladim bazen segistirmeyi de unutuyorum. Dikkat edicem umarim gecer cok tesekkur ederim

:) sivilce çıkmıştır ama bilemedim ki.
Sivilce de orada çıkar mı ki?
Hastaneye gitsene, belli çok korkmuşsun.
Ben grip olsam bile hastaneye hic gitmem o yuzden cekiniyorum da gitmeye. Hic anlamiyorum hastane islerinden uzagim o yuzden hemen size sordum buradan once

Kil donmesi oldugunu sanmiyorum icte kaliyor kil olmayan bolge. Ama gunluk pedlerden suphelenmeye basladim bazen segistirmeyi de unutuyorum. Dikkat edicem umarim gecer cok tesekkur ederim

eger popoya yakin bolgede oluyorsa cok oturmadan oldugunu kiz arkadasimdan biliyorum, ici iltihapli gibi oluyormus.
bende gunluk pedi cok kullanirdim, birkac gun kullanmayin, pamuklu camasirlari tercih edin ve mumkun oldugunca utuleyip giyin. Eger kanatli ped kullaniyorsaniz onlar yapabilir, birde 2-3 saatte bir muhakkak degistirin.

Ben grip olsam bile hastaneye hic gitmem o yuzden cekiniyorum da gitmeye. Hic anlamiyorum hastane islerinden uzagim o yuzden hemen size sordum buradan once
Bilemicem canım benim.
Arkadaşlar da yazmış zaten, temiz tut orayı, sık sık değiştir iç çamaşırını.
Günlük pedde hava almıyor kullanmamaya çalış.
Kaşıntı için sirkeli su yapabilirsin, pamukla sil o bölgeyi.
Geçmiş olsun. İhmal etme bu arada.

Eeeee valla kusura bakmasın, böyle saçma soruya böyle cevap verilir....Doktora gitmen gerekiyor güzelim; biz buradan sana nasıl bir teşhis koyabiliriz ki akıl var izan var...GO TO A DOCTOR PLEASE
Sacma bir soru degil. Bugun farkettim hic duymadigim bir sey. Kosa kosa doktora gitmekten once basina gelen var mi ne olabilir diye sormak istedim buradamk kisilere. Teshis beklemiyorum, fikir oneri bekliyorum sadece. Neyse ne tesekkur ederim.

Foto isteyen erkek ve sapık üye mi ki diyo insan içinden

En iyisi doktora git ..
Fotoğraf istemek de neyin nesi. .

Ya korkma sivilce çiban falandir hic korkma biraz bekle basi beyazlasir canin yanar ama sikarsin gecer gider hic korkma

Hangi birimden randevu almam lazim? Sadece disaridan bakar mi doktor? Daha once tecrubem olmadigi icin soruyorum kusura bakmayin. Bir de cinsel yolla bulasan hastaliklarin ic camasir varken birlikte olmadan bulasma riski var midir ki
Kadin hastaliklarindan randevu alman lazim bakire oldugun icin sadece hemen bakar kapatir muhtamelen tahlil falan ister. Ama regl doneminde bazen boyle buyuk sivilceler yada iltihaplanmalar olabiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…