Lutfen bilen varsa

mrv2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
96
40
88
31
Herkese merhaba boyle bir konu acacgim hic aklima gelmezdi ama sabahtan beri cok kotuyum aglamakliyim cok tedirginim. Vajinamin alt dudak bolumunde sol tarafta sivilce gibi 2 sey cikmis kasiniyor az ve aciyor biraz da. Ve sag tarafa gore baya kizarik. Bunun sebebi ne olabilir? Bakireyim gecen hafta erkek arkadasimla biraz yakinlasmamiz oldu ancak regldim ic camasirimi falan cikarmadim. Bununla ilgili mi degil mi bu ne gercekten anlam veremiyorum bilen var mi? Cok tesekkurler ilgilenen herkese simdiden.

regl den dolayı tahriş olmuştur. doktora gidin krem falan verir.
kıl dönmesi olabilir

Hangi birimden randevu almam lazim? Sadece disaridan bakar mi doktor? Daha once tecrubem olmadigi icin soruyorum kusura bakmayin. Bir de cinsel yolla bulasan hastaliklarin ic camasir varken birlikte olmadan bulasma riski var midir ki

Ne olabilir ki?
aklına ne geliyor da bu kadar kötü hissediyorsun kendini?
Sivilce falandır.

Hangi birimden randevu almam lazim? Sadece disaridan bakar mi doktor? Daha once tecrubem olmadigi icin soruyorum kusura bakmayin. Bir de cinsel yolla bulasan hastaliklarin ic camasir varken birlikte olmadan bulasma riski var midir ki
imkanı yok. kadın doğuma gidin ama sizi cilt doktoruna yönlendirirler herhalde.

Size en iyi sağlıklı bilgiyi
Hekim verebilir
Biran önce randevu alıp muayene
Olun.

Ne olabilir ki?
aklına ne geliyor da bu kadar kötü hissediyorsun kendini?
Sivilce falandır.
Internette okudugum seyler psikolojimi bozuyor sabahtan beri. Olume kadar goturen hastaliklar vs. ben bu kadar hassas degildim bilmiyorum korkuyorum sadece :(

Internette okudugum seyler psikolojimi bozuyor sabahtan beri. Olume kadar goturen hastaliklar vs. ben bu kadar hassas degildim bilmiyorum korkuyorum sadece :KK43:
internete bakarsan direk kanser teşhisi koyarsın kendine.
Telaşlanacak bir şey yoktur sakin ol.
Bir kaç güne geçer.

kıl dönmeli sivilce mümkün olduğunca rahat yumuşak çamaşır giyin vajina şampuanları var eczanede belki onlarla kaşıntısı geçer.

resim isteyen arkadas kafan guzelmis gule gule kullan.
pedler ve bazi pamuklu olmayan camasirlar sebep olabilir, kil donmesi falanda olabilir. Dr a gorunmekte fayda var.
temiz tutarsaniz bir sey olmaz, o bolgenin ph ni bozacak urunlerde kullanmayin. Saglikli gunler dilerim.

Back