- Konu Sahibi meltemboyraz
-
çOK AMA ÇOOOKKK İSTİYORUM korunuyoduk bu ay başladık zaten denemeye çok istiyorum inşallah olur yaaBİRŞEY DAHA acaba bu 1 hafta süre içerisinde yani yumurtlama döneminin önemli günleri varmı kaçıncı günleri mesela ????
Merhaba arkadaşlar ,
Ben bugün doktora gittim ve bana yumurtlama testi yapılmıştı testil olumlu çıktı öncesinde kist vardı 2ay ama kendiliğinden yok oldu. Adet sürem 35günde bir olduğu için doktor bana hesaplamayı anlattı ve takip et dedi. Şöyle söylüyeyim sizde adetinizin geleceği günü tahminen bilirsiniz mesela 26 nisanda .geriye dönük 14gün sayacaksınız 12mayıs yapıyor. 12mayıstan önceki 2gün ve sonrasındaki 2gün yumurtala döneminizdir ve hamile kalabileceğiniz en yüksek dönemdir. Bunu Kent Hastensi doktoru NAMIK DEMİR söyledi bugün bana... bende haziran gibi düşünüyorum kısmetse.. herkese bol şanslar..:80:
Aynı zamanda psikolojikmanda kötüyüm başım dönüyo sanıyorum falan filanyaa bi arkadaşım demiştiki işte benden gelen fazlaca sıvı yani yumurtlama dönemimde olmammış ya ona göre yumurtladın yani doğurgansın diyo acaba test yapsammı? zaten öle bişey olsa bile çok küçük olur ve test göstermez diye biliyorum doğrumu ?
canım,benim çocuğum yok bende çok istiyorum ama bu kadar stres yapma..yumurtlama döneminde salgılanan sıvıdan spermlerin geçişi daha kolay olduğu için ve tabiki yumurtan atıldığı için şansın yüksek,diğer günlerde daha az..herkesin yumurtlama günü farklıdır adet periyoduna göre,bir arkadaş adetin 9-15 günleridemişde..bide adet olduğun ilk günden saymaya başlıyorsun adet bitiminden değil,aynı zamanda bende sağlık çalışanıyım
ben de senin gibiydim cok korkuyodum cocugum olmayacak diye o kadar korktum bosuna korkmusum suan 2bucuk aylik hamileyim. nasil oldugunu anlatayim. ben yurtdisinda yasiyorum 2009 temmuzda evlendim ve ortalama 1yil kadar nerdeyse her ay doktora gittim kadini bunalttim acikcasi bana surekli kafana cok taktigin icin olmadigini soyledi ve her kadinin hamile kalabilmesi icin beklemesi gereken bir donemi var 1ay ile 18ay arasinda eger bu donem icerisinde hamile kalamadiysan doktor daha farkli oncelemeler yapio. simdi sana soyleyecegim teksey var stres yapma stres yapma :))))
kızlar yumrutlama öyle hesapalamalarla tutumayabilyor en iyisi eczaneden alınan yumurtlama testleri en doğru sonucu o veriyor
canım abartma hergün yapman gerek yok, günaşırı yeterli, ayrıca ilk aydan ne bu stres böyle, bu şekilde sterese girersen yumurtlayacak olsan bile yumurtlamazsın, adetin gecikir test yaparsın çıkmaz iyice strese girersin. öncelikle sakin ol, internetten ovulasyon günlerini takip et, o günlerde gün aşırı yapın.gebelik düşünenlerle ilgili bir çok topik var onlardan birine gir, sürekli takip edersen çok şey öğrenirsin.
Topik nedir peki ??? bilemedim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?