- 15 Kasım 2014
- 91
- 67
- 32
-
- Konu Sahibi kafasikarisik12345
Eskişehir Anadolu Ünv Açıköğretim programları için mesela Eskişehir e gitmenize gerek yok
Üniversitelerin öğrenci işlerine telefon açarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Sizi gereken şekilde yönlendireceklerdir.
Erzurum Atatürk Üniversitesininde açıköğretim fakültesi var. onu da tercih edebilirsiniz. sınavlar için erzuruma gidilmiyor. bulunduğunuz ildeki sınav merkezlerinde giriyorsunuz sınava.
ben açık öğretimi bi tek anadolu ünide var diye biliyordum erzurumda da mı varmışErzurum Atatürk Üniversitesininde açıköğretim fakültesi var. onu da tercih edebilirsiniz. sınavlar için erzuruma gidilmiyor. bulunduğunuz ildeki sınav merkezlerinde giriyorsunuz sınava.
Ygs başvuru yaptınız mı sınavsız geçiş yada ygs sınavına?Açıktan önlisans okumak istiyorum sorum şu ben istanbulda yasiyosam başla şehrin uzaktan eğitim programlarını tercih edemezmiym yani sınavlar için oraya gitmem mi gerekiyo yardimci olun lütfen
Istanbul üniversitesinde de vAr açıköğretim.ben açık öğretimi bi tek anadolu ünide var diye biliyordum erzurumda da mı varmış
evet:) ben şuan atatürk üniversitesinin açıköğretiminde okuyorum :)ben açık öğretimi bi tek anadolu ünide var diye biliyordum erzurumda da mı varmış
aaaaa cidden mi yav ben istda yaşıyorum hiç duymadım daha önce bu üniler görmeyeli ne kadar geliştirmiş kendiniIstanbul üniversitesinde de vAr açıköğretim.
hangi bölümevet:) ben şuan atatürk üniversitesinin açıköğretiminde okuyorum :)
çocuk gelişimiaaaaa cidden mi yav ben istda yaşıyorum hiç duymadım daha önce bu üniler görmeyeli ne kadar geliştirmiş kendini
hangi bölüm
aa çok güzel ben de okumak isterdim ama meslek lisesine gitmediğim için seçme şansım olmadıçocuk gelişimi
Atatürk üniversitesinde 2. üniversite olarak bu bölümü seçme gibi bir şansınız var. eğer başka bir bölüm okuyorsanız, yada başka bir bölümden mezunsanız, sınavsız şekilde bu bölümüde okuyabilirsiniz.aa çok güzel ben de okumak isterdim ama meslek lisesine gitmediğim için seçme şansım olmadı
şu an mezunum zaten ama bölümümle ilgili bi bölüm okumak istiyorum ki faydası olsun.Atatürk üniye baktım siz dediğinizde hangi bölümler var diye bi başka arkadaşta İstanbul ünide var dedi ona baktım ama gene de benim istediğim bölüm bi tek Anadolu ünide varAtatürk üniversitesinde 2. üniversite olarak bu bölümü seçme gibi bir şansınız var. eğer başka bir bölüm okuyorsanız, yada başka bir bölümden mezunsanız, sınavsız şekilde bu bölümüde okuyabilirsiniz.
hangi bölümü istiyorsunuz siz?şu an mezunum zaten ama bölümümle ilgili bi bölüm okumak istiyorum ki faydası olsun.Atatürk üniye baktım siz dediğinizde hangi bölümler var diye bi başka arkadaşta İstanbul ünide var dedi ona baktım ama gene de benim istediğim bölüm bi tek Anadolu ünide var
insan kaynakları ve yönetimihangi bölümü istiyorsunuz siz?
evet Ata aöf de yok bu bölüminsan kaynakları ve yönetimi
Ygs başvuru yaptınız mı sınavsız geçiş yada ygs sınavına?
Hiç öylesine sordum,eğer ygs sınavsız geçiş başvurusu yapmadıysanız seneye başvuru yapabilirsiniz diyecektim,yanlış anlAmayın lütfen,Sınavsız gecis başvurusu yaptm neden
Hiç öylesine sordum,eğer ygs sınavsız geçiş başvurusu yapmadıysanız seneye başvuru yapabilirsiniz diyecektim,yanlış anlAmayın lütfen,aöf olunca sınava girmeden yada hiçbir sınava başvuru yapılmadan direk yazıldığını düşünenler oluyor o yüzden sordum,Temmuz ayında tercihini verirsiniz artık hangi bölümü düşünüyorsunuz?