lütfen bi bakınn

kafasikarisik12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
91
67
32
Açıktan önlisans okumak istiyorum sorum şu ben istanbulda yasiyosam başla şehrin uzaktan eğitim programlarını tercih edemezmiym yani sınavlar için oraya gitmem mi gerekiyo yardimci olun lütfen

Eskişehir Anadolu Ünv Açıköğretim programları için mesela Eskişehir e gitmenize gerek yok
Üniversitelerin öğrenci işlerine telefon açarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Sizi gereken şekilde yönlendireceklerdir.

Erzurum Atatürk Üniversitesininde açıköğretim fakültesi var. onu da tercih edebilirsiniz. sınavlar için erzuruma gidilmiyor. bulunduğunuz ildeki sınav merkezlerinde giriyorsunuz sınava.

Erzurum Atatürk Üniversitesininde açıköğretim fakültesi var. onu da tercih edebilirsiniz. sınavlar için erzuruma gidilmiyor. bulunduğunuz ildeki sınav merkezlerinde giriyorsunuz sınava.
ben açık öğretimi bi tek anadolu ünide var diye biliyordum erzurumda da mı varmış

Açıktan önlisans okumak istiyorum sorum şu ben istanbulda yasiyosam başla şehrin uzaktan eğitim programlarını tercih edemezmiym yani sınavlar için oraya gitmem mi gerekiyo yardimci olun lütfen
Ygs başvuru yaptınız mı sınavsız geçiş yada ygs sınavına?

şu an mezunum zaten ama bölümümle ilgili bi bölüm okumak istiyorum ki faydası olsun.Atatürk üniye baktım siz dediğinizde hangi bölümler var diye bi başka arkadaşta İstanbul ünide var dedi ona baktım ama gene de benim istediğim bölüm bi tek Anadolu ünide var

Sınavsız gecis başvurusu yaptm neden
Hiç öylesine sordum,eğer ygs sınavsız geçiş başvurusu yapmadıysanız seneye başvuru yapabilirsiniz diyecektim,yanlış anlAmayın lütfen,aöf olunca sınava girmeden yada hiçbir sınava başvuru yapılmadan direk yazıldığını düşünenler oluyor o yüzden sordum,Temmuz ayında tercihini verirsiniz artık hangi bölümü düşünüyorsunuz?

Büro Yönetimi yada tıbbi dökümantasyon düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…