lütfen bi bakınn

Hiç öylesine sordum,eğer ygs sınavsız geçiş başvurusu yapmadıysanız seneye başvuru yapabilirsiniz diyecektim,yanlış anlAmayın lütfen,:KK68::KK68:aöf olunca sınava girmeden yada hiçbir sınava başvuru yapılmadan direk yazıldığını düşünenler oluyor o yüzden sordum,Temmuz ayında tercihini verirsiniz artık hangi bölümü düşünüyorsunuz?:21::KK68:

Ben simdi 2 yillik tercih yapmak istiyorum eğer onlar olmazsa aöf okumak istiyorum sonuçlar aciklandktan sonra mı aöf için başvuru yapıcam ya size saçma gelebilir ama bu konular hakkında hiç bişey bilmiyorum :KK42:

Ben simdi 2 yillik tercih yapmak istiyorum eğer onlar olmazsa aöf okumak istiyorum sonuçlar aciklandktan sonra mı aöf için başvuru yapıcam ya size saçma gelebilir ama bu konular hakkında hiç bişey bilmiyorum :KK42:
Sınava girmeyeceksiniz onu anladım,Temmuz ayında hem örgün hem de aöf tercihleri yapacaksınız 2 yıllık,aöf nin ayrı bir tercih zamanı yoktur aynı anda aynı tarihte yapılır sonuçta aöf de anadolu Üniversite'ne bağlı bir fakülte.Aöf de olsa tercihden elenme olabiliyor.

X