• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları lütfen bi bakın

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
32
Denizli
ben lise sona gidiyorum bu sene sınava giricem aslında üniversite istemiyordum çünkü sınavdann sonra bi rahatsızlığım yüzünden ameliyat olucam o yüzden korktum sınavı hiç takmadım derslerimi çalışmadım ama ameliyat o kadarda riskli değilmiş ben biraz abartmışım ve şu anda üni istiyorum ama çalışmak için bi yerlerden başlamam gerekiyo arkadaşlarım benden çok önde ben napabilirim onlara yetişmek için zaten o kadar yüksek bişiyde istemiyorum yani kazanayımda neresi olursa olsun sizce yapabilirmiyim çokmu geç kaldım lütfen biraz akıl verin napsam neren başlasam dersaneyede gidiyorum

ohooo sen neresi olursa olsun diye başlıyorsan hayır gelmez senin öss sınavından. bence öncelikle bir hedef belirlemeli ardından bu hedefe nasıl ulaşacağını araştırıp bir an önce çalışmaya başlamalısın. hedef olmadan sonuç olmaz. sen ne yöne gideceğini bilmiyorsan ya da umursamıyorsan bu işten şimdi vazgeç.
ben de bu sene öss ye hazırlanıyorum. dershaneye gidiyorum. öss sistemini takip ediyorum ve elimden gelenin en iyisini yapıp her gün test çözüyorum.
çok geç değil. yapacağın şey çok basit günü gününe çalışmak, değişik kaynaklardan test çözmek.
sınava son 3 ay çalışıp kazananlar gördüm ben.
sen yeterki iste.

ben lise sona gidiyorum bu sene sınava giricem aslında üniversite istemiyordum çünkü sınavdann sonra bi rahatsızlığım yüzünden ameliyat olucam o yüzden korktum sınavı hiç takmadım derslerimi çalışmadım ama ameliyat o kadarda riskli değilmiş ben biraz abartmışım ve şu anda üni istiyorum ama çalışmak için bi yerlerden başlamam gerekiyo arkadaşlarım benden çok önde ben napabilirim onlara yetişmek için zaten o kadar yüksek bişiyde istemiyorum yani kazanayımda neresi olursa olsun sizce yapabilirmiyim çokmu geç kaldım lütfen biraz akıl verin napsam neren başlasam dersaneyede gidiyorum

dershaneye de gidiyorsun bir amacın da yok ... gideyimde neresi olursa olsun

ne mantık ama akannehir

ananın babanın bu amaçtan haberi var mıkafamçokkarıştı yazık onların emeklerine

bu amaçsızlıkla sen başlasan bile tıkanır kalırsın

"rotası olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez" diye meşhurr bir söz vardır :delphin:

onlara yetişebilmek için önce bi amacın olmalı sonra sağlam bir şekilde konularda ilerlemek... ne kadar adım attığın önemli değil, önemli olan attığın adımların sağlamlığı

Önce amaç belirle-Sonra kendi biriktirdiğin paranın hepsini test kitaplarına harca-sabah kalktığında bugün 100 soru çözücem 200 çözücem die hedef koy ama onu sakın eksik çözme anlamadanda çözme o soruların yanlışlarını ver boşlarınıda sor.Test kitaplarını mutlaka kendi paranla alki çözme isteğin olsun

Back