Lütfen bi akıl verin

dreamandlife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
116
5
96
Ankara
kızlarr 2 gün sonra üni. tercihleri başlıyo biliosunuz ben sözelciyim fen edebiyat fakültesinde tutan bi kaç bölüm var fakat ben yaşadığım yerden uzaklaşmak istemiyorum bu yüzden o bölümleri yazmaya da korkuyorum kendi yasadıgım yerde malesef puanım yetmiyo acaba bi yere gitsem 2.dönemde kendi yasadıgım sehre geçiş yapabilir miyim zor diyenler var ama sız belkı blırsınz lutfen yardımcı olur musunuz

canım bende senin gibi düşündüm annemden babamdan ayrılamam diye yazmadım başka yer kaldım evimdeee ama o kadar pişman oldum ki. çok önemli nedenler yoksa sağlık ve madden gibi bence hiç düşünme başka bi şehre git

Geçiş yapmak o kadar kolay degil bildigim kadariyla canim. Ama ailenden bi şekilde ayrilacaksin zaten. Simdi olmazsa calisirken. O da olmazsa evlenince. Bence kendi ayaklarinin ustunde durmaya ne kadar erken baslarsan o kadar iyi olur senin icin. En azindan ben oyle düşünüyorum :)

Benim ailem ist.da yaşıyordu bende marmara uni. de okudum ama arkadaslarimla kaldim. Universitede tam anlamiyla kendin olmayi ogreniyorsun bence..

aslında ben geçen sene baska yerde yasamayı ıstıyodum ama bu sene birden kararım değişti onlardan uzaklasmak zor gelıyor ban bi şekilde bi yere gidersem artık memleketime geri dönmek için çok çalışıp ortalamamı yuksek tutarım inşallah

öyle mi dersin canım :) hadi bakalım inşallah pek fazla zorlanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…