Lütfen bı akıl verin

kralicesoylemezz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
1
0
20
Merhaba kizlar geçen seneden kalma konuştuğum bı çocuk vardı sevgiliydik daha sonra sıkıldığı için ayrılmıştı yüz yüze ayrılalım mi dediğim zaman hayır seni seviyorum demişti 10dk sonra wpden ayrılalım yazmıştı sonra bana yazdı ulaşmaya çalıştı ama ben hiç bı şekilde bı sinyal vermedim bu ay içinde beni snapten ekledi bende kabul edeyim dedim keşke kabul etmeseymisim neyse kabul ettikten sonra uzun süredir seni arıyorum seninle konuşmak istiyorum tarzı şeyler söyledi belki akillanmistir diye kabul ettim ve konuştuk 2 hafta kadar konuştuk ve bı gece biseyler yaşadık sadece kucağında surtundum biraz çıplak bı şekildeydi ilkim olmak istedi bende izin vermedim sana henüz güvenmiyorum dedim bı gün sonra uyucam dedi ve saat 4ten akşam 11e kadar yazmadi zaten o gün yaşananlardan sonrada soğuk davraniyo gibiydi biseyler olucahini hissetmistim neyse 11e kadar yazmadi ben merak ettim sonra bı anda foto attı hulumseyerek kendini çekip atmış bende arkadaşlarına falan yazmıştım sordum yani nerde falan gibisinden onun bu rahatlığı beni çıldırttı acayip zoruma gitti defol yazdım o fotoğrafı atınca tamam dedi bidaha yazmadı en sonunda ağladım baya hırsını almak için işte benimle takılıp geçmek derdin igrencsin vs biseyler yazdım çıkardım snapten istese yazardı ama cevap bile vermedi yazmadi sürekli kafamda bu çocuk ben 7 24 evdeyim ders çalışamıyorum aklımdan cikmiyo çok kotu hissediyorum ona nasi böyle güvendim tekrar konuştum çok kotu hissediyorum anlaticak bı arkadaşım bile yok güvenip anlaticagim kimse yok yargiliycaklarini biliyorum çünkü nasi hemen yatarsın kotu muameleler falan ama benim cidden durumum kotu nasi vazgecip unutabilirim bilmiyorum daha onunda güzel yıllar var biliyorum ama olmuyo o bana elbet bı sekil tekrar yazar bunuda biliyorum kullanılmış gibi hissediyorum iğrenç bı çocuk ben napicam nasi vazgecicem bana yazdığında ne diyicem ne tapki vericem nasi kendimi durdurabilir hislerimi umarım azıcık anlamissinizdir depresyonda gibiyim lütfen akiliniza yasadiklarinizdan orneklerinize çok ihtiyacım var..

Yavrum çocuğun mu var yok bosver salla o zaman kafamıza her şey taka taka panik olduk . Bırak hayatını yaşa. Bir şey olmuş olabilir insanız beşer şaşarız arkadaşım. Daha önünde neler gelecek karşına Allah güzel insanlarla karşılaştırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…