• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bi akıl verin hiç bişiy düşünemiyorum:(

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
32
Denizli
ya kızlar bana bi akıl verin hiç bişiy düşünemiyorum kafam durdu resmen:(
Sevgilimle biz 4 senedir beraberiz,eskiden çok sık ayrılıp barışırdık.Biz ilk ayrıldığımızda(3 sene oluyo) 7ay konuşmadık.Sonra tekrar geldi beni unutamadığını,çok sevdiğini, barışmak istediğini söyledi çok yalvardı,bende dayanamadım.Neyse sorun şu biz ilk ayrıldığımızda bu eski sevgilisiyle konuşmuş.Kız ben onun yanından geçerken yanındaki arkadaşına ... seviyomuş dedi.Ben o zmnlar bunların konuştuğunu bilmiyodum.Öğreneli bi kaç gün oluyo kavga ettik o kadar ona inanmadığımı,son zmnlarda bana karşı soğuk davrandığını,aklında hala eski sevgilisinin olduğunu söyledim.Ama inkar etmedi sevmiyorum demedi sadece ben ona teklif etmedim sevdiğimide söylemedim zaten 3-4 gün konuştuk dedi.
O bana benim onun herşeyde ilki olduğumu söyledi ilk teklif ettiği kız benmişim mesela diğerlerini arkadaşlarının sevgilileri ayarlamış ve hiç birini seni seviyorum dememiş neyse ben kızın dediğini duydum buda sevmiyorum demedi diye alakayı kestim akşam aradı açmadım msj attı,biraz msjlaştık ben böyle şeylere tahammülümün olmadığını onun eski sevgilisini unutamadığını bildiğimi ve ona geri dönmesini aralarından çekildiğimi son olarak da beni sonsuza kadar kaybettiğini söyledim ve tlf kapattım numarayı değiştirmeyi düşünüyorum ya sizce ne yapmalıyım lütfen bi yardım edin sağlıklı düşünmemi sağlayın

bence doğru yapıyorsun canım senden ayrılınca hemen soluğu eskinin yanında almış baksana,erkek milleti işte...
salla unut gitsin ona vereceğin en güzel cevap bu emin ol.
unutulmuyo diye birşey yok zaman herşeyin ilacı tecrübe konuşuyo baksengözlerimebaksanab
ilerde karşına daha düzgün ayakları yere basan seni gerçekten seven biri çıkar korkma...
yolun açık olsun canıma.s.

Bence Hayatına sıfırdan başla kafa yormaya değmez! Herşey net ve berrrak olsunki seninde ruh sağlığın yerinde olsun. bol şans

balık baştan kokarmış :delphin:
doyumsuzluk erkeklerin genlerinde var canım..daha şimdiden böle yapıyorsa eğer...
boşver sonradan üzüleceğine şimdi üzül..:delphin:

inanmıyorum yaa aynısını ben yaşadım benden ayrıldı solugu onun yanında almıs nefret ediyorum ondan

çok sağolun kızlar yaa inanın burda sizin desteğinizi aldıkçı içim rahatlıyo:)
Şu anda tlf hala kapalı acaba açsam mı?:uhm:

bence dogru olani yapmissin
senden ayrilir ayrilmaz solugu eski sevgilisinde almis
bence bu adamdan hayir gelmez:delphin:

Back