• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları lütfen benim yaptığım hatayı yapmayın.....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım benim adaşım çok geçmiş olsun canım allahım korumuş bebgini senide iyiki ailen varmış canım

çok sağolun hepiniz.ama ben atlatamadım hala.kızıma baktıkça içime sokasım geliyor onu.sanki hiç unutamayacakmışım gibi geliyor.biricik kızım nazım benim koyun koyuna yatalım bu gece.

bir de olaydan bir buçuk saat sonra babamı doktora götürdü eşim.kalbim sıkışıyor diyew gittinabzını ölçmüşler yüksek çıkmış.korkudan olmuş.allah korusun kalp krizi geçirebilirmiş.iki korku birden atlattık yani..

ay canım benim çok geçmiş olsun allah evlatlarımızı bize bağışlasın okurken titremeye başladım canım benim allah korumuş
bende böyle bi olay yaşadım oğlum 5 günlüktü yerine yatırdım ve lavaboya gittim şükürki benimde annemle babam vardı sonra bi telaş hissettim annem acı acı bana sesleniyordu nasıl fırladım hatırlamıyorum bile odaya bi girdim oğlum mosmor ve nefes almıyo dili geri kaçmış babam parmağını sokmuş çıkarmaya çalışıyo okadar kötü bi andıki öldü sandım delirecektim çığlıklar atıyorum tam gitti derken babam tamam kızım dili geri geldi dedi ve parmağını çıkardı ama babam parmağını çıkarmasıyla tekrar geri kaçtı bi anda balkona fırladım bizim komşu hemşire ona sesleniyorum ama bi görseniz deli gibi bağırıyorum içerden babam tekrar seslendi gel kızım geri geldi dedi tam odaya girdim tekrar kaçtı artık dedim tamam bitti oğlumu kaybediyorum oanda onu yavrumu öle görmektense hemen ondan önce ölmek istedim babam bir süre parmağı ağzında sirkeledi ve tekrar geri geldi sonra 5 dakika parmağını ağzından çıkarmadı ve şükürki birdaha tekrar kaçmadı şu anda size yazarken bile tekrar yaşıyorum öyle büyük bi acıki allahım kimseye yaşatmasın neredeyse 2 dk içinde 3 kere dili kaçtı ve bu olaydan sonra 3 gün 3 gece gözümü oğlumun üzerinden asla ayırmadım babam canım babacım o olmasaydı belkide.....

ay nimet canım ya sanada çok geçmiş olsun canım ya okurken bile dayanamadım ağladım bian gözümde canlandı ya allahım böyle durumlar yaşatmasın kimseye amin

sağol canım allahım korusun meleklerimizi bize bağışlasın okadar kötü bi andıki ömrümden ömür gitti

ayyy canım geçmiş olsun , Allah birdaha yaşatmasın , ama bebek hazırlıklı olmalıyız, soğukkanlılığını korumaya çalış, yalnız olabilirdin, ufak bir müdahale ile düzelebilir ama sende kendini birtarafa atmamalısın , sen panik yapma en önemlisi bu , Kızımında bazen boğazına takılıveriyor, ters çevirip silkeliyorum, o da öğrendi garibim, öksürerek çıkarıyor biraz katı şey denk gelmişse

Hadiamaya, sanada büyük geçmiş olsun, Ayyy dil olayını ilk defa duydum, böyle şeyleri paylaşmanız iyi oluyor bizde en azından başımıza gelirse , ne yapabileceğimizi biliriz, ayyy babacığın Soğukkanlı davranmış her ne kadar korktuysada, Allah eksik etmesin başımızdan

canım sana da çok geçmiş olsun.ben de gece uyuyamadım.sanki bişey olacakmış gibi hissettim.gece o uyurken hep sevdim kokladım konuştum kızımla.allah kimseyi evladıyla sınamasın.

dark elf sağol canım tekrar böyle bi olay yaşasam inşallah yaşamam dediğin gibi soğukkanlılığımı korur bebeğimi kurtarmak için elimden gelenin fazlasını yaparım allah kimseyede yaşatmasın
sağol tuğbacım seninde dediğin gibi allah kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten çok kötü sende yaşadın ilk defa başına geldiği için insan donup kalıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar geçmiş olsun yaaa çok zor bi durum valla dün akşam bizede oldu kızıma çorba yapmış onu yediriyordum patates fazla ezilmemiş boğazına kaçtı rengi falan gitti eşim üst kattaydı kızımın rengi gitti sırtına vuruyorum olmuyo elimi ağzına soktum gelmiyo eşime nasıl çağırıyorum o da telaşlandı koşarak geldii ama sonunda kendi öksürdü sırtına vurdum sonra ağzına geldi aldım çıkınca kızım hemen güldü nasıl sarıldım yavruuumm benim dünyam rabbim kimsenin başına kötü bi olay getirmesin dayanılmaz bi acı...

güldeniz canım sanada çok geçmişler olsun allah korumuş hepde korusun yavrularımızı:Saruboceq:

Bebeğin boğazına birşey kaçması sonucunda hiç panik yapmadan bebeğin göğsünü bir yere yaslayacak şekilde yüz üstü yatırılıp iki kürek kemiği arasına 4-5 defa hafif şiddet ile vurulur ve bağazında takılan herne ise dışarı atılır.Daha önce başıma gelmişti ve doktorum bana bunu söylemişti.Cnmcm sizlerede geçmiş olsun

Bu topikde toplu katliam olmuş galiba herkes kapsama alanı dışında baz istasyonu çalışmıyomu acep:delphin:

geçmiş olsun canım. :teselli:benim kızımda herşeyi ağzına alıyor çok korkuyorum eline ekmek falan ver diş kaşısın diyolar ama ben vermiyorum rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın:Saruboceq:

Back