Çocuk Hastalıkları lütfen benim yaptığım hatayı yapmayın.....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

naztugbaomer

güzel kızım
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
43
0
86
Bayburt
yaklaşık bir saat önce ölüyodum korkudan.kızmın eline cicibebe verdim.kucağımda oturuyodu.emerek bir parçayı yedi.sonra nasıl yiyor diye bakarken koca bir parça ağzına gittiği gibi .........nefes alamıyodu mosmor oldu yavrum.annem babam olmasaydı bi daha da nefes alamayacaktı herhalde.yazarken bile ağlıyorum şu an.allahım ne yapardım ben.allahım onu bize bağışladı.kızımın boynu mosmor şu an.panikten hırpalamışız.lütfen dikkat edin sizde.

canım benim yaaa..çok büyük geçmiş olsun...ölüp ölüp dirilmek böyle bişey olsa gerek...aman dikkat edelim ... bir anlık dalgınlık çok büyük hatalara neden olabiliyor.geçmişler olsun.allahım birdaha yaşatmasın inşallah canım arkadaşım...
benimkide meraklı öle şeyler ağzına sokmaya...

canım çok geçmiş olsun ama böyle durumlarla artık fazla karşılaşacaksın önceilkle sakin ol ve ilk yardım kurallarını uygula bebegin küçük oldugu için böyle bir durumda sadece iki elinle başını kulaklarındansıkıca tutup birazcık havaya kaldırman yeterli olacak bogazındaki şey geri hemen çıkar canım sakin olmaya çalış çünki bebegine ilk müdahaleyi sen yapacaksın allah birdaha yaşatmasın

doğru söylüyosun canım ilk defa olduğu için donup kaldım.duvarın dibinde dizlerimin üstünde çöküp kalmışım.annemler olmasaydı ne yapardım

ah tuğba'cım ya büyük geçmiş olsun. tatlım dikkat et bende böyle şeylerden çok korkarım geçen biri eline ekmek ver dişlerini falan kaşısın dedi yok veremem dedi o durumu görsem ölürüm heralde. aman bebeğim çok dikkat et yanında ufak şeyler bile bırakma Eylül yanında bişey olsun hemen eline alıp ağzına götürüyor çok dikkat ediyorum Allah korusun bir anlık dalgınlıkla aman Allah'Im düşünmesi bile kötü. ya yanında olmasaydın offfffff neyse atlattın ya sen ona bak ve ÇOK DİKKATLİ OL CNM

sağol canım ben de nasıl yaptığıma inanamıyorum.çokkorkardım aslında.her gördüğünü istiyor zaten.neyseki geçti ama unutamıyorum o halini.allah bebeklerimizi korusun

ah canım çok çok gecmiş olsun bu afacanlar bi anlık dikkktsligi buluyolar üzülme sende alllahım bagışlamış yavrunu

geçmiş olsun canım inş böle şeyler hiçbirimizin başına gelmez ama gelirse sakin olup ilk yardımı yapmak gerekiyo Allah korumuşş çok öptük

çoook geçmiş olsun,,
tamam artık üzülme arkadaşım,,daha neler görcez bakalım allah beter şeylerden korusun,,,hepsi tecrübe işte,,,

öncelikle çok geçmiş olsun canım.bazen hiç tahmin etmediğimiz şeyler oluveriyor bu yüzden bebişin varsa biraz soğukkanlı olmalısın.benim oğlumda daha 6 aylık falanken(2 dişi yeni çıkıyordu) mutfaktan elma almış yürüteçle gezerken bende top gibi oynuyor diye umursamadım.ben arkam dönük yemekle uğraşırken hıçkırık gibi bir sesle irkildim bir baktımki benimki elmanın kabuğundan büyük bir parça koparmış ve boğazına takılmış mosmordu.elim ayağım tutuldu ama acele parmağımla boğazındakini çokarıp çocuğu ters baş aşağı çevirdim ve popodan vurdum anca nefes aldı.bu tecrübemi hiç unutamam.Allah miniklerimizi korusun!:Saruboceq:

canııım geçmişolsun allahım bu nebüyük korkudur ve her kesin başına gelir mutlaka başakcıım çok güzel anlatmışsın o anda donup kalıyosun işte. bişii yapamıyosun

canım büyük geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum kızım yatktan düştüğünde bende resmen şoka girmiştim.
inşallah hiç kimse böyle kötü tecrübeler yaşamaz.

Güzel Allahım hiç bi anne babaya evlatlarının hiç bir türlü acısını yaşatmasın İnşaAllah geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…