Lütfen benim gibi olan biri çıksın

Emzirmeden kaynakli duzensizlik olmus olabilir eger hamilelik istemiyorsaniz size tavsiyem yumurtlama donemlerinizi takip edip eşinizle o günler birlikte olmamanz. Buna dikkat ederseniz hamile kalma riskiniz çok düşük olur

Merhaba herkese,

Doğum yapalı 6 ay oldu. 2 kere regl oldum, Ağustos ve Eylül aylarında. İlki 5 gün ikincisi 3 gun sürdü. Bebeğimi emziriyordum bu ay kontrolde ek gıdaya geçebilirsin dediler. Bunu söylemenin sebebi şu, ben bu ay regl olmadım. 16 gün geçti üzerinden. Emzirmeden dolayı Düzensizlik mi yaşıyorum yoksa hamilemiyim yine? Test yapmak istemiyorum çünkü diğer 2 evladimda her yaptığım test pozitif cikti. Pozitif çıkar diye korkuyorum. 2. Bebeğime spiralle hamile kaldım bunda p...tif kullandık. Ne yapacağımı şaşırdım 😔
Canım benım umarım korktugun başına gelmez.lutfen en yakın saglık kurulusuna gıt .Bızıde bılgılendır.Dikkatlı ol.

Emzirmeden kaynakli duzensizlik olmus olabilir eger hamilelik istemiyorsaniz size tavsiyem yumurtlama donemlerinizi takip edip eşinizle o günler birlikte olmamanz. Buna dikkat ederseniz hamile kalma riskiniz çok düşük olur
Ama sadece buna güvenilmemeli, hamilelik sonrası adet düzeni çok değişiyor, dolayısıyla yumurtlama zamanı da. Bir arkadaşım 2 yıl takvim yöntemi+prezervatifle korundu , hiç bir sorun olmadı. Tehlikeli dönemlerde eşi korunuyordu. Aynı yöntemle doğumdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldı.

Bu gün bı test alıp sonuca bakcam artık 🤗 2 evladım var bakamamaktan ve onlara yetememekten korkuyorum. Yoksa zaten gelene engel olmam rabbim verir yapacak bir şeyim yok. Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim ❤️ bir sorunum olursa aklıma hemen burası geliyor insan ailesinden birine de anlatamıyor artık. Olumlu olumsuz her fikriniz önemli, çok saolun. Allah'a emanet olun ❤️

Ama sadece buna güvenilmemeli, hamilelik sonrası adet düzeni çok değişiyor, dolayısıyla yumurtlama zamanı da. Bir arkadaşım 2 yıl takvim yöntemi+prezervatifle korundu , hiç bir sorun olmadı. Tehlikeli dönemlerde eşi korunuyordu. Aynı yöntemle doğumdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldı.
Hamilelliklerden sonra vücut daha kolay hamile kaliyor zaten kadin vücudu spermi artik tanıyıp onu vücudunda tutup atmıyor bana bunu jinekologum söylemişti aynen o yüzden hc bir yöntem yuzde yuz koruumuyor

Merhaba herkese,

Doğum yapalı 6 ay oldu. 2 kere regl oldum, Ağustos ve Eylül aylarında. İlki 5 gün ikincisi 3 gun sürdü. Bebeğimi emziriyordum bu ay kontrolde ek gıdaya geçebilirsin dediler. Bunu söylemenin sebebi şu, ben bu ay regl olmadım. 16 gün geçti üzerinden. Emzirmeden dolayı Düzensizlik mi yaşıyorum yoksa hamilemiyim yine? Test yapmak istemiyorum çünkü diğer 2 evladimda her yaptığım test pozitif cikti. Pozitif çıkar diye korkuyorum. 2. Bebeğime spiralle hamile kaldım bunda p...tif kullandık. Ne yapacağımı şaşırdım 😔
Emzirdiğin için olabilir

Bende emziriyorum ama kızım 17 aylık reglim 8 gün geçikti iki kere idrar testi yaptım negatif çıktı hala regl olmadım
Emzirmeden kaynaklı regl gecikmesi yaşıyor olabilirmiyim yoksa test yapmaya devam mı etmeliyim Regl belirtisi de yok gibi kafam çok karışık 😔 hamile kalmak istemiyorum

Bende emziriyorum ama kızım 17 aylık reglim 8 gün geçikti iki kere idrar testi yaptım negatif çıktı hala regl olmadım
Emzirmeden kaynaklı regl gecikmesi yaşıyor olabilirmiyim yoksa test yapmaya devam mı etmeliyim Regl belirtisi de yok gibi kafam çok karışık 😔 hamile kalmak istemiyorum

idrar testi yapmanıza gerek yok. Pazartesi hemen sağlık ocağında kan verin.
Hala negatifse acilen kadın doğuma gidin. Bu kadar uzun adet gecikmesi anormal.

idrar testi yapmanıza gerek yok. Pazartesi hemen sağlık ocağında kan verin.
Hala negatifse acilen kadın doğuma gidin. Bu kadar uzun adet gecikmesi anormal.
Dün kan testi yaptırdım sonuç 0.100 yani negatif
Ama hala regl olamadım salı günü doktordan randevu aldım
Sence reglimden 8 gun geçmesi yeterlimiydi kan tahlili için

Back