- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildirimi görür görmez bu mesajın geldiğini anladımBak yine karşılaştık18 ay olmadım. 18 ayyy
![]()
Ben ıkızlerime prezervatifle ve hapla hamıle kaldımsızın ıcın sınır bozucu bır durum ve sızı cok ıyı anlıyorum. Beynınden vurulmusa donuyorsun
![]()
Canım benım umarım korktugun başına gelmez.lutfen en yakın saglık kurulusuna gıt .Bızıde bılgılendır.Dikkatlı ol.Merhaba herkese,
Doğum yapalı 6 ay oldu. 2 kere regl oldum, Ağustos ve Eylül aylarında. İlki 5 gün ikincisi 3 gun sürdü. Bebeğimi emziriyordum bu ay kontrolde ek gıdaya geçebilirsin dediler. Bunu söylemenin sebebi şu, ben bu ay regl olmadım. 16 gün geçti üzerinden. Emzirmeden dolayı Düzensizlik mi yaşıyorum yoksa hamilemiyim yine? Test yapmak istemiyorum çünkü diğer 2 evladimda her yaptığım test pozitif cikti. Pozitif çıkar diye korkuyorum. 2. Bebeğime spiralle hamile kaldım bunda p...tif kullandık. Ne yapacağımı şaşırdım![]()
Valla ne desem yalan olurBizde yillarca ugrasalimsans mi desem sizinkine sanssizlik mi bilemedim
![]()
Ama sadece buna güvenilmemeli, hamilelik sonrası adet düzeni çok değişiyor, dolayısıyla yumurtlama zamanı da. Bir arkadaşım 2 yıl takvim yöntemi+prezervatifle korundu , hiç bir sorun olmadı. Tehlikeli dönemlerde eşi korunuyordu. Aynı yöntemle doğumdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldı.Emzirmeden kaynakli duzensizlik olmus olabilir eger hamilelik istemiyorsaniz size tavsiyem yumurtlama donemlerinizi takip edip eşinizle o günler birlikte olmamanz. Buna dikkat ederseniz hamile kalma riskiniz çok düşük olur
Hamilelliklerden sonra vücut daha kolay hamile kaliyor zaten kadin vücudu spermi artik tanıyıp onu vücudunda tutup atmıyor bana bunu jinekologum söylemişti aynen o yüzden hc bir yöntem yuzde yuz koruumuyorAma sadece buna güvenilmemeli, hamilelik sonrası adet düzeni çok değişiyor, dolayısıyla yumurtlama zamanı da. Bir arkadaşım 2 yıl takvim yöntemi+prezervatifle korundu , hiç bir sorun olmadı. Tehlikeli dönemlerde eşi korunuyordu. Aynı yöntemle doğumdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldı.
Emzirdiğin için olabilirMerhaba herkese,
Doğum yapalı 6 ay oldu. 2 kere regl oldum, Ağustos ve Eylül aylarında. İlki 5 gün ikincisi 3 gun sürdü. Bebeğimi emziriyordum bu ay kontrolde ek gıdaya geçebilirsin dediler. Bunu söylemenin sebebi şu, ben bu ay regl olmadım. 16 gün geçti üzerinden. Emzirmeden dolayı Düzensizlik mi yaşıyorum yoksa hamilemiyim yine? Test yapmak istemiyorum çünkü diğer 2 evladimda her yaptığım test pozitif cikti. Pozitif çıkar diye korkuyorum. 2. Bebeğime spiralle hamile kaldım bunda p...tif kullandık. Ne yapacağımı şaşırdım![]()
Test yaptım negatif çıktıTam aynı sürede 6. Ayda adet olmadım, aman zaten doğum sonrası 1 kere oldum düzensizdir dedim, bir ay bekledim yine olmadım.
Sonuç 7 haftalık hamile çıktım
Üzmek istemem ama cinsel olarak aktif bir insanda daima böyle bir ihtimal var.
Bende emziriyorum ama kızım 17 aylık reglim 8 gün geçikti iki kere idrar testi yaptım negatif çıktı hala regl olmadım
Emzirmeden kaynaklı regl gecikmesi yaşıyor olabilirmiyim yoksa test yapmaya devam mı etmeliyim Regl belirtisi de yok gibi kafam çok karışıkhamile kalmak istemiyorum
Dün kan testi yaptırdım sonuç 0.100 yani negatifidrar testi yapmanıza gerek yok. Pazartesi hemen sağlık ocağında kan verin.
Hala negatifse acilen kadın doğuma gidin. Bu kadar uzun adet gecikmesi anormal.
Dün kan testi yaptırdım sonuç 0.100 yani negatif
Ama hala regl olamadım salı günü doktordan randevu aldım
Sence reglimden 8 gun geçmesi yeterlimiydi kan tahlili için
Çok sağolyeterli olsa çıkardı doktora git de neden geciktiğine bakılsın.