prezervatif yirtilmazsa bisey olmaz. Hormonal dengesizlik yasayabilirsin.eger prezervatif oncesi sonrasi diye korunmasiz dk lar olduysa o ayri. Ama hamile oldugunu sanmam. Test yapmazsan da bu stresle 2 gun daha gecmez. Sen hamile olmaktan korkup daha da adetini geciktiriyosun. Al bi test yap.Merhaba herkese,
Doğum yapalı 6 ay oldu. 2 kere regl oldum, Ağustos ve Eylül aylarında. İlki 5 gün ikincisi 3 gun sürdü. Bebeğimi emziriyordum bu ay kontrolde ek gıdaya geçebilirsin dediler. Bunu söylemenin sebebi şu, ben bu ay regl olmadım. 16 gün geçti üzerinden. Emzirmeden dolayı Düzensizlik mi yaşıyorum yoksa hamilemiyim yine? Test yapmak istemiyorum çünkü diğer 2 evladimda her yaptığım test pozitif cikti. Pozitif çıkar diye korkuyorum. 2. Bebeğime spiralle hamile kaldım bunda p...tif kullandık. Ne yapacağımı şaşırdım
Yok asla korunmasız bir şey yapmadik. İnşallah değilimdir çok dikkat ettikprezervatif yirtilmazsa bisey olmaz. Hormonal dengesizlik yasayabilirsin.eger prezervatif oncesi sonrasi diye korunmasiz dk lar olduysa o ayri. Ama hamile oldugunu sanmam. Test yapmazsan da bu stresle 2 gun daha gecmez. Sen hamile olmaktan korkup daha da adetini geciktiriyosun. Al bi test yap.
cidden stress sutune de zarar sana da zarar. Yapma . Testi yap ve negatifi gor kurtul. Ha pozitifse de gelecegi varmis ne diyelim.Yok asla korunmasız bir şey yapmadik. İnşallah değilimdir çok dikkat ettik
Şunu ekleyeyim hiçbir yöntem %100 korumuyor. Prezervatif yırtık olmasa dahi ucunda farkedilmeyecek kadar minik bir delik vs olsa yine hamile kalma şansı var.prezervatif yirtilmazsa bisey olmaz. Hormonal dengesizlik yasayabilirsin.eger prezervatif oncesi sonrasi diye korunmasiz dk lar olduysa o ayri. Ama hamile oldugunu sanmam. Test yapmazsan da bu stresle 2 gun daha gecmez. Sen hamile olmaktan korkup daha da adetini geciktiriyosun. Al bi test yap.
Haklısınız sanırımCanim biz bunu bilemeyizki şimdiye kadar bir test yapsaydın keşke için rahat ederdi.Ama iki kez regl olmuşsun.Ne bileyim ben regl olmaya başlayınca düzenli olurdum doğumdan sonra.Sen sakin ol yarin hemen bir test yap başka çare yok maalesef
biliyorum yirtiktan kastim meniyi gecirecek herhangi bi bosluk. Bebis bu. Gelcem derse engel olunmuyo :) bize bagli degil pekŞunu ekleyeyim hiçbir yöntem %100 korumuyor. Prezervatif yırtık olmasa dahi ucunda farkedilmeyecek kadar minik bir delik vs olsa yine hamile kalma şansı var.
Test yapmaktan başka çareniz yok konu sahibi.
Test yapın benim de bebegim 6 aylik doğumundan bu yana bu dördüncü reglim aklım çıkıyor az geciksin çok çok dikkat ediyoruzMerhaba herkese,
Doğum yapalı 6 ay oldu. 2 kere regl oldum, Ağustos ve Eylül aylarında. İlki 5 gün ikincisi 3 gun sürdü. Bebeğimi emziriyordum bu ay kontrolde ek gıdaya geçebilirsin dediler. Bunu söylemenin sebebi şu, ben bu ay regl olmadım. 16 gün geçti üzerinden. Emzirmeden dolayı Düzensizlik mi yaşıyorum yoksa hamilemiyim yine? Test yapmak istemiyorum çünkü diğer 2 evladimda her yaptığım test pozitif cikti. Pozitif çıkar diye korkuyorum. 2. Bebeğime spiralle hamile kaldım bunda p...tif kullandık. Ne yapacağımı şaşırdım
Pozitif çıkar diye çok korkuyorum.Test yapın benim de bebegim 6 aylik doğumundan bu yana bu dördüncü reglim aklım çıkıyor az geciksin çok çok dikkat ediyoruz
3 tane kuzum var benimde arada dusuklerimde oldu ilk bebeğim 4 aylıktı hamile kalmıştım onu kaybettim maalesef ama olabilir yani umarım ne istiyorsanız o şekilde olur bu zamana kadar beklemenize sasirdim test icin
Sizi çok iyi anlıyorum geçenlerde 2-3 gün gecikti çok kötü olmuştum ama sonucu öğrenmelisiniz umarım değilsinizdir ben kordonları bağlamayı bile düşündüm çünkü risk var herzamanPozitif çıkar diye çok korkuyorum.
Prezervatifi mi sansürlediniz ciddenp...tif
Bak yine karşılaştıkBebeğim 8 aylk olacak ben hala adet olmadm sen gene 2 kere oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?