Lütfen benim gibi olan biri çıksın

lAnKal

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
164
153
18
28
Merhaba herkese,

Doğum yapalı 6 ay oldu. 2 kere regl oldum, Ağustos ve Eylül aylarında. İlki 5 gün ikincisi 3 gun sürdü. Bebeğimi emziriyordum bu ay kontrolde ek gıdaya geçebilirsin dediler. Bunu söylemenin sebebi şu, ben bu ay regl olmadım. 16 gün geçti üzerinden. Emzirmeden dolayı Düzensizlik mi yaşıyorum yoksa hamilemiyim yine? Test yapmak istemiyorum çünkü diğer 2 evladimda her yaptığım test pozitif cikti. Pozitif çıkar diye korkuyorum. 2. Bebeğime spiralle hamile kaldım bunda p...tif kullandık. Ne yapacağımı şaşırdım 😔

TEKRAR MERHABA,
BU GÜN TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI. ALLAH İSTEYENLERE HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH. HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. ❤️🥰

Son düzenleme:
Canim biz bunu bilemeyizki şimdiye kadar bir test yapsaydın keşke için rahat ederdi.Ama iki kez regl olmuşsun.Ne bileyim ben regl olmaya başlayınca düzenli olurdum doğumdan sonra.Sen sakin ol yarin hemen bir test yap başka çare yok maalesef

Ahh kuzum.cok afedersin eşinin şeyini tutamaması insanlar %100 korur demiyor sizde korunun diyor. Üzüldüm insallah değilsindir

Bebeğim 8 aylk olacak ben hala adet olmadm sen gene 2 kere oldun 🤭

Merhaba herkese,

Doğum yapalı 6 ay oldu. 2 kere regl oldum, Ağustos ve Eylül aylarında. İlki 5 gün ikincisi 3 gun sürdü. Bebeğimi emziriyordum bu ay kontrolde ek gıdaya geçebilirsin dediler. Bunu söylemenin sebebi şu, ben bu ay regl olmadım. 16 gün geçti üzerinden. Emzirmeden dolayı Düzensizlik mi yaşıyorum yoksa hamilemiyim yine? Test yapmak istemiyorum çünkü diğer 2 evladimda her yaptığım test pozitif cikti. Pozitif çıkar diye korkuyorum. 2. Bebeğime spiralle hamile kaldım bunda p...tif kullandık. Ne yapacağımı şaşırdım 😔
prezervatif yirtilmazsa bisey olmaz. Hormonal dengesizlik yasayabilirsin.eger prezervatif oncesi sonrasi diye korunmasiz dk lar olduysa o ayri. Ama hamile oldugunu sanmam. Test yapmazsan da bu stresle 2 gun daha gecmez. Sen hamile olmaktan korkup daha da adetini geciktiriyosun. Al bi test yap.

prezervatif yirtilmazsa bisey olmaz. Hormonal dengesizlik yasayabilirsin.eger prezervatif oncesi sonrasi diye korunmasiz dk lar olduysa o ayri. Ama hamile oldugunu sanmam. Test yapmazsan da bu stresle 2 gun daha gecmez. Sen hamile olmaktan korkup daha da adetini geciktiriyosun. Al bi test yap.
Yok asla korunmasız bir şey yapmadik. İnşallah değilimdir çok dikkat ettik 😔

Şunu ekleyeyim hiçbir yöntem %100 korumuyor. Prezervatif yırtık olmasa dahi ucunda farkedilmeyecek kadar minik bir delik vs olsa yine hamile kalma şansı var.

Test yapmaktan başka çareniz yok konu sahibi.

Canim biz bunu bilemeyizki şimdiye kadar bir test yapsaydın keşke için rahat ederdi.Ama iki kez regl olmuşsun.Ne bileyim ben regl olmaya başlayınca düzenli olurdum doğumdan sonra.Sen sakin ol yarin hemen bir test yap başka çare yok maalesef
Haklısınız sanırım 😔 yarın hemen bir test alacağım artık testlerin yanilmasina bile razıyım bı kerede bana negatif versin 😂

Şunu ekleyeyim hiçbir yöntem %100 korumuyor. Prezervatif yırtık olmasa dahi ucunda farkedilmeyecek kadar minik bir delik vs olsa yine hamile kalma şansı var.

Test yapmaktan başka çareniz yok konu sahibi.
biliyorum yirtiktan kastim meniyi gecirecek herhangi bi bosluk. Bebis bu. Gelcem derse engel olunmuyo :) bize bagli degil pek

Ben ıkızlerime prezervatifle ve hapla hamıle kaldım 😂 sızın ıcın sınır bozucu bır durum ve sızı cok ıyı anlıyorum. Beynınden vurulmusa donuyorsun😩

Merhaba herkese,

Test yapın benim de bebegim 6 aylik doğumundan bu yana bu dördüncü reglim aklım çıkıyor az geciksin çok çok dikkat ediyoruz
3 tane kuzum var benimde arada dusuklerimde oldu ilk bebeğim 4 aylıktı hamile kalmıştım onu kaybettim maalesef ama olabilir yani umarım ne istiyorsanız o şekilde olur bu zamana kadar beklemenize sasirdim test icin

Test yapın benim de bebegim 6 aylik doğumundan bu yana bu dördüncü reglim aklım çıkıyor az geciksin çok çok dikkat ediyoruz
3 tane kuzum var benimde arada dusuklerimde oldu ilk bebeğim 4 aylıktı hamile kalmıştım onu kaybettim maalesef ama olabilir yani umarım ne istiyorsanız o şekilde olur bu zamana kadar beklemenize sasirdim test icin
Pozitif çıkar diye çok korkuyorum. 😔

Nicki ve konuyu görünce uzun senelerce çocuk isteyen biri daha kkda konu acti sandim.
Meger her testi pozitif cikan biriymis konu sahibi :)
Test yaptırip sonucu görmeniz lazım

Bu sürede adet olmaman normal ama sen yinede test yap kafan rahat etsin.

Tam aynı sürede 6. Ayda adet olmadım, aman zaten doğum sonrası 1 kere oldum düzensizdir dedim, bir ay bekledim yine olmadım.
Sonuç 7 haftalık hamile çıktım😂😂
Üzmek istemem ama cinsel olarak aktif bir insanda daima böyle bir ihtimal var.

Back