Lütfen bebeğin suyunu tarif edebilir misiniz?

ssver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.280
Puanlar
43
Bir süredir su gibi bir akıntım oluyor hafif beyaz dokununca elde yapışkanlık hissi bırakıyor. Acaba akıntı mıdır yoksa sızıntı mı var Bebeğin suyuna dokunmuş anneler amniyon sıvısını tarif edebilir misiniz?

(Doktor bebeğin suyunun iyi olduğunu söylemişti ama yine de kuşkulanıyor insan)

Son düzenleme:
Böyle olmaz ama şüpheledlndikçe acile gitmelisiniz. Enfeksiyon da sık olur gebelikte. En azından o kontrol edilmiş olur.

Böyle olmaz ama şüpheledlndikçe acile gitmelisiniz. Enfeksiyon da sık olur gebelikte. En azından o kontrol edilmiş olur.
enfeksiyon var dediler zaten ama gebelikten önce de vardı akıntısı böyle değildi. Doktor bi şey yok diyor ama bu akıntı geldikçe tedirgin oluyorum. Çünkü bi keresinde hapşırdıktan sonra geldi

İhmal etmeden tedbir amacli kadin dogum acile gidin.Ben 2 gün sıvı mi akıntı mi olduğunu anlayamadım.3.gun hastaneye gittiğimde kesenlerden birinin delinmiş olduğunu öğrendim açılmada başlamıştı.Neredeyse sezeryana aliniyordum çok şükür direkten döndük ama doğuma kadar hastanede yatış verildi

ya Allah bebeklerinizi size bağışlasın iki kere gittim bu su için bi şey yok dediler ama kesin bir test falan olmadı. Akıntı nasıldı tarif edebilir misiniz?

medikallerde test oluyor ayrim icin onlardan alip yapabilirsiniz doktor kontrolundr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…