Merhabalar bu konuyu açtım çünkü benim içim içimi yiyor . Bebeğim üfürum duyulmasıyla kardiyoloji ye gittik öğrendik ki bebeğim pulmoner stenoz konuldu yani kalp den akciğere giden damar darlık var tabi her ay kontrole gittik her ay gittiğimiz derecesi attı ilk 30 ,45,60 ve 75 gördük dokturumuz anjiyo olmasına karar verdi ve olduk şükür şuan derecesi 30 indi tabi şuan yine kontrol altındayız eğer artma olmaz sa senede bir gitcez eğer artarsa yani açık kalp ameliyatı olcak ve ben bundan çok korkuyorum ilk defa böyle bir şey geldi ailemizde geçmişte de böyle bir şey yok akraba evliliği de yapmadık bizden tıbbi genetik gitmemizi önerdi Ler şuan çok korkuyorum benim gibi olup bebeği anjio olduktan sonra inşallah ameliyat olmamıştırl
olduysanız bana bilgi verirmisiniz kafam o kadar dolu ki Rabbim hiç kimseyi Evladıyla Sınamasın .. cevap yazan herkese teşekkür ederim
olduysanız bana bilgi verirmisiniz kafam o kadar dolu ki Rabbim hiç kimseyi Evladıyla Sınamasın .. cevap yazan herkese teşekkür ederim