- 13 Eylül 2017
- 70
- 28
- 88
- 29
- Konu Sahibi hayathayal
Merhaba bayanlar. Aranıza yeni katıldım. Sizlere bir sorum var. Ben geçen ay her zaman ki günlerimde normal adet oldum. Ama normalde adetin 1. Ve özellikle 2. Günü çok bel ağrısı karın ağrısı çekerim. Özellikle belim kopuyor gibi ağırır. Ama bu defa ağrısız sancısız rahat bir adet geçirdim. Adetim bittikten 4-5 gün sonra bedenimde halsizlik başladı. Baş ağrıları mide bulantısı vs. Bir hafta böyle devam edince doktora gittim. Vücudun dirençsizleşmiş kanın düşük vs dedi ilaç verdi gönderdi. Tabi ben her ihtimale karşı hamilelik testi de yaptım ama negatif. Doktordan geldim ilaç kullanmaya başladım ama aynı şikayetlerim devam ediyor. Ve iki üç gündür ne yesem mideme oturuyor beni rahatsız ediyor. Öğürüyorum. Göğüslerim büyüdü. Üzerleri damar damar oldu. Karın ağrım ve bel ağrım da başladı. Ama adet olmama daha var. Işte benim kafamı karıştıran annemde hamileliklerinde 2-3 ay düzenli adet görürmüş. Acaba ben de öyle mi oldum. Test negatif çıktı. Ama yinede hamile olabilir miyim sizce? Böyle belirtiler yaşayıp hamile kalan var mı?
Son düzenleme: