Lütfen bana yardımcı olun

Tabi bisi olsa cikardi.benimde bogazimdaki agri gecmedi lenf bezlerimde sislik oldu indi arada bi nuksediyo antibiyotik kullandim 1 hafta ii oldum sonrabtekrarlad alerji hapi verdi ve bogazim suan iyi .alerjim varmis.ve o kulaklarimda basinc bogazimda tuhaf bi agri sanki damarlarimi cekiyolar gibiydi.havalara gore degisiyo.bakti mi burnundan bogazindan kür alip teste gonderdiler mi

Geçmiş olsun ya bide internet girdim kötü bir şey yazdı ogun bugün kendimde değilim ya

Nasıl bir kür

Geçmiş olsun ya bide internet girdim kötü bir şey yazdı ogun bugün kendimde değilim ya
Birsey olsaydi cikardi doktorlar boyle seyleri saklamaz direk tedaviye baslar.sorumluluk bu.yanlis yonlendirmezler korkma.

Birsey olsaydi cikardi doktorlar boyle seyleri saklamaz direk tedaviye baslar.sorumluluk bu.yanlis yonlendirmezler korkma.
Ay teşekkür ederim canım inşallah bende artık ne yapacağımı şaşırdım kaldım.hepsi bu internet sayfasının girdim göreli böyleyim aslında o ay grip geçirdim ondan sonra böyle antibiyotik vermedi hiç gerek yok dedi üç tane çekti usg sıkıntı yok dedi ben beynim bu beyin böyle yapıyor kulağıma vuruyor ara sıra ve geceleri ağrıyor bilmiyorum Rabbim inşallah şifa versin ya

Benimde kulagima vuruyodu basinc yapiyodu hatta geniz akintim oluyodu.dis macununu degistir .ben dis macunumu degistirdim.isyerinde cay icmiyorim belki suyundandir diye.yatak odami hergun siliyorum viledayla tozdan olabilir mi diye:)sende seni neler tetikliyo bul.antibiyotik vermemesi daha ii .antibiyotik gerckten gerekliyse verirler.

Valla gülüm benimde ikk zamanda geniz akıntısı vardı şimdi yok tavsiyeler için çok teşekkür ederim Allah razı olsun demi antibiyotik vermemisi iyi yani bide sonuçlar iyi demi

Valla gülüm benimde ikk zamanda geniz akıntısı vardı şimdi yok tavsiyeler için çok teşekkür ederim Allah razı olsun demi antibiyotik vermemisi iyi yani bide sonuçlar iyi demi
Sonucunda hic bisi yokki .bak bide ne yaptim nevresimleride her hafta degistirdim ve sute alerjim olabilir mi dedim kilo almak icin karisimlar yapiyodum aksam ara ogunde sut aksam sutlu bisiler yapibca cunku sutte malum buzdolabindan alininca soguk oluyo oda tetikledi.simdinbirakinca bunlari duzeldigimi hisseidyorum .bu arada benim bogazimda tiroidlerimde nodul cikti 2mm ama yoldan gecen 10 kisiden 7sinde olur 6 ayli bi takipli olacaksin.bu hissetigin seylerin nodulle alakasi yok dedi .antibiyotik kullaniyorum.kac aydir farkli binhastalik icin idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotige bagisikli kazandigim icin etki etmedi biliyomusun .antibiyotik cok sagliksiz.zoru da oldugum icin kullandim.kac aydir.bi taraf duzelirken bi taraf bozuluyo bunu dusun.sen spguk veya cok.sicak bisiler icme hep ilik olsun yavas yavas gececek goreceksin

Haftada iki kere degistirdim benim ev aksap camli ve insaat var evin yakininda belki tozu giriyodur diye.nelere dikkat ettim daha bi bilsen:)

Çok teşekkür ederim canım bende troid gland istmus kalinginda ölçülmüş olup 2mm yazıyor du doğru antibiyotik iyi değil ben çok panik atak hastasıyım ondan böyleyim lütfen kusura bakmayın canınızı sıktım

Bende panik atak hastasiydim:))hastalik hastasiyim.efhamliyim.kaygi bozuklugu vardi.cok sukur atlattim.sen kendini panikletme internetten bakma sakin ol.ne olacaksa olacak biz panik olunca duzelecek mi hayir.yasamaya hayattan zevk almaya bak.

Bende panik atak hastasiydim:))hastalik hastasiyim.efhamliyim.kaygi bozuklugu vardi.cok sukur atlattim.sen kendini panikletme internetten bakma sakin ol.ne olacaksa olacak biz panik olunca duzelecek mi hayir.yasamaya hayattan zevk almaya bak.
Nasıl atlatitin canım

Nasıl atlatitin canım

Nasıl atlatitin canım
Psikiyatri bolumune gittim 2 sene once.uyuyamiyodum kalbimin carpintisindan.once kalp gogus beyin her bolume gittim bisi cikmaadi en son psikolijik olabilir diye psikiyatriste gittim.hap kullandim 2 ay aslimda hap 6 aylikti ama ben 2 ay sonra kendi kendime dedimki ne oluyo kendine gel artik .doktorda kitap onerdi david burns un panik atakta kitabi.onunda etkisiyle cok sukur atlattim.taki 5 ay onceye kadar amekiyat tetikledi ameliyatyan sonra 5 gum daha oyleydim.benim cocugum olmayacak mi diye diye kendime cok yuklenmistim.sonra yavas yavas resim.yaptim baska dertlerim cikinca atlattim.rabbim hep acimi.unutmak icin farkli.bi dert verdi:)

Nasıl atlatitin
Balık falan yemiş miydiniz? Farkında olmadan kılçık vb varmış olabilir mi
Yedik ama ondan sonra bilmiyorum inşallah geçer 2ekimde böyleyim eskisi gibi değil ama şişlik var ağrı var özellikle gece

Nasıl atlatitin

Yedik ama ondan sonra bilmiyorum inşallah geçer 2ekimde böyleyim eskisi gibi değil ama şişlik var ağrı var özellikle gece
Sislik gec geciyo lenflerdeki bol bol su ic .bak doktorda bisi dememis.ben lenflerimi ilk kez bu sene sis ve agridigini goruyorum:)agriyo sinyal veriyo bize .havalardan soguktan enfeksiyondsn sisiyo.3 ay.sonra tektar.bi gidersin bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…