Canım iki iç hastalıkları iki genel cerrahi ve acile gittim KBB randevum Çarşamba günü ben çok korkuyorum ya babanızin. Kaç cm büyümüş'duBulunduğunuz bölgede araştırma hastanesi varsa oraya gitseniz daha fazla açıklama yaparlar. Çok geçmiş olsun. Babamında şişmişti lenf bezleri ilaç verdiler kullandı bitince düzelmeye başlamıştı iyi bir doktora denk gelirsiniz umarım
Vallahi çok uzun zaman oldu ama baya baya şişti dışardan görünüyorduCanım iki iç hastalıkları iki genel cerrahi ve acile gittim KBB randevum Çarşamba günü ben çok korkuyorum ya babanızin. Kaç cm büyümüş'du
İnşallah tekrar olmaz.Vallahi çok uzun zaman oldu ama baya baya şişti dışardan görünüyordu
İnşaAllah bişey yoktur stres yapmayın lütfen geçmiş olsunİnşallah tekrar olmaz.
Benim 2cm büyümüş kanda bı şey yok usg çeken doktor da bu sıkıntı yok 2cm büyümüş iç hastalıkları doktoru da reaktif diyor ben ne yapacam ya Çarşamba günü iple çekiyorum
İnşallah canım teşekkür ederimİnşaAllah bişey yoktur stres yapmayın lütfen geçmiş olsun
Internetten bakma cnm doktora gittin mi.ne dediBen ne yapacam bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun benim. Rahatsızlıgim 2ekimde başladı boğazım ağrıdı grip sandim grip de oldum ama geçmek bilmeyen boğaz ağrısı yaşıyorum acile gittim bi şey yok dedi eve geldim koltuk altim şiş ağrıyor genel cerrahi gittim meme USG istedi çektim fibrokist dedi tam dedim ya boğazım için de USG cekti 2cm büyümüş lenf bezleri mevcut kafayı yiyecem iç hastalıkları gittim kana. Baktı birşey yok dedi ama ben emin olamıyorum ağrıyor kulağıma da yansıyor.bugun başka iç hastalıkları gittim bana tekrar çek dedi reaktif lenf bezleri dedi iyimi dedim doğru düzgün cevap vermiyor. İnternette 2cm büyük lenf kanseri çıktı çok korkuyorum 3yasinda kızım var kusura bakmayın uzun oldu.
Internetten bakma cnm doktora gittin mi.ne dedi
Antibiyotik veriyorlar onun icin geciyor 2 haftafa en fazlaHiç bir şey canım bı şey yok ama boğaz ağrısı var ara ara ağrıyor eskisi gibi değil ama şişlik de var üç tane ultrason çektim çıkmadı bir şey ama hep ağrıyor bı buçuk aydır böyleyim birşey olsa çıkardı demi
Antibiyotik vermedi hiç bir şey ama ağrıyor özelikle geceAntibiyotik veriyorlar onun icin geciyor 2 haftafa en fazla
Antibiyotik veriyorlar onun icin geciyor 2 haftafa en fazla
Antibiyotik veriyorlar onun icin geciyor 2 haftafa en fazla
Benimde olmuştu lenf bezi şişmesi. Kulaktan tek taraf boyun ağrıyordu sonra cene altina doğru şişlik hissettim. Kbb ye Gittim ultrason yapildi bana onemli değil dedi tabi bende pek inanmadımAntibiyotik vermedi hiç bir şey ama ağrıyor özelikle gece
Başka bir belirti varmiydi canım bu arada geçmiş olsunBenimde olmuştu lenf bezi şişmesi. Kulaktan tek taraf boyun ağrıyordu sonra cene altina doğru şişlik hissettim. Kbb ye Gittim ultrason yapildi bana onemli değil dedi tabi bende pek inanmadımantibiyotik yazdi geçmişti 2 haftada diye hatırlıyorum. Iste sey demisti hasta olmuşsundur, ufak bir enfeksiyon olmuştur ondan olmuştur dedi. Bir kere daha oldu o zaman asm ye gösterdim elle bakti o da antibiyotik verdi gecmezse gidersin dedi geçmişti
Yok kbb ye kan testi yapin dedim yapmadi ya dediğim gibi 4 sene gibi oldu valla geçer demek mi panik etmeBaşka bir belirti varmiydi canım bu arada geçmiş olsun
Bende de yağlı hiluslu izlenen var 2.mm yazıyor ilkde bi şey yok dedi ama ağrısı bilmiyorum yaHepsi normal görünüyor ay benimkinde yagli doku filan yaziyordu valla 4 sene geçti tamda hatırlamıyorum bjsey yoktur korkma
İnşallah canım teşekkür ederimYok kbb ye kan testi yapin dedim yapmadi ya dediğim gibi 4 sene gibi oldu valla geçer demek mi panik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?