Canim doktorlar sitesinde zevk suyuyla bile mumkun yaziyordu gercekten okadar bilgisizim ki haklsn ama bi doktor bunu yazinca korkularim olustuSimdi bir bebegin olusmasi icin sperm ve yumurtanin birlesmesi gerekiyor.
Bu temel biyoloji bilgimiz dahilinde sence hamile kalma ihtimalin nedir ?
Evet gercekten cok taktım sanirim agrilarimda ondan kaynakliPsikolojiktir hamile değilsinizdir.
Hayatimda ilk kez yasadim bu duyguyu 25 yasindayim ama ınanin cok bilgisizim bu konuda bide okudugum soru cevaplar beni inanilmaz korkuttu .Bisi olmadıysa hamile nasil kalacaksın..
Kac yaşındasınız neyin nasil olacagini bilmiyormusunuz
Onlar teorik bilgiyi yazarlar. Boyle hamile kalan insan dunya uzerinde belki 1 dir yani. Bu sperm dedigimiz sey yurumuyor, oyle bir yetenegi yok. Psikolojik olarak etkilenmissin o yuzden belirtiler yasiyorsun. Kendi kendine bu baskiyi yapma.Canim doktorlar sitesinde zevk suyuyla bile mumkun yaziyordu gercekten okadar bilgisizim ki haklsn ama bi doktor bunu yazinca korkularim olustu
Hayatimda ilk kez yasadim bu duyguyu 25 yasindayim ama ınanin cok bilgisizim bu konuda bide okudugum soru cevaplar beni inanilmaz korkuttu .
Peceteye bosaldi uzerime degil nedenini bende kBoşalma olmadıysa neden sürtündünüz
Aciklamaniz icin cok tesekkur ederim biraz olsun rahat etti icimOnlar teorik bilgiyi yazarlar. Boyle hamile kalan insan dunya uzerinde belki 1 dir yani. Bu sperm dedigimiz sey yurumuyor, oyle bir yetenegi yok. Psikolojik olarak etkilenmissin o yuzden belirtiler yasiyorsun. Kendi kendine bu baskiyi yapma.
Disariya peceteye akti kendim de gordum inanin nedenini bilmiyorum cok kiziyorum kendimeBoşalma olmadıysa neden sürtündünüz
Öncelikle burda anne olmaya calisan tum meleklerden ozur diliyorum.ama bunu sizden baska kimseyle paylasamazdim. Sitedeki tum yazilanlari okudum kizicaksiniz biliyorum ama derdimi yazmaya karar verdim. 1 hafta once evlilik teklifi aldim ve oanda nasil olduysa sevgilimle bir birliktelik yasadim ciplak yolla surtunduk bosalma olmadi kesinlikle hatta alt tarafa degmedi bile Hayatimda ilk kez byle birsey yasadim ve ogunden beri kasiklarim karnim agriyor cok uzuluyorum hamile kalirsam ailem beni asla affetmez bukadar korkuyorsan neden yaptin diyecwksiniz belki ama inanim kendime bile bu cevabi veremiyorum yemeden icmeden kesildim doktorlar sitesi diye bir yerde onlarca sey yaziyordu aklim karma karisik oldu. Hepinize simdiden tesekkur ederim ve tekrar ozur dilerim.
Evet cok eminim bakireyim hala kanamam olmadi oraya gelmedi ama yazilanlar akil donduran cinsten yuzden kortumSen eminsen sadece sürtündüğünüzden birsey olmaz merak etme..
Adetin gecikti miEvet cok eminim bakireyim hala kanamam olmadi oraya gelmedi ama yazilanlar akil donduran cinsten yuzden kortum
Bana kizdiginizin farkindayim ama inanin bukadar bilgisiz kalmak tercihim degildi bilgilenmek icin arastirma yapinca korkup buralara geldim.Allah rızası için cinsellik eğitimi belli bir yaştan sonra verilmeye başlansın.
Hayir en son 2 ekimde regl oldum 8nde bu olay oldu regl donemim gelmedi dahaAdetin gecikti mi
Adet bitiminden 4 gun sonra bu olay yasandi henuz adet olmama 15 gun varAdetin gecikti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?