Lütfen bana yardımcı olun lütfen

bombabombanoktacom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
135
-26
27
Arkadaşlar merhaba,
23 yaşındayım erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişkimiz oldu Temmuz başında ben pcos hastası olduğum için düzensiz doğum kontrol hapı kullanıyorum.Kutu hap bittikten sonra 1 hafta içinde adet olmam gerekirken sadece kahverengi lekelenmeler geldi 13 gün sürdü.Daha sonra adet olmadım 1 ay 1 ayın sonunda geçen Pazartesi adet oldum gene kahverengi leke şeklinde oldu 3. Gün koyu kırmızı bordo gibi geldi fakat öyle ped ıslatacak şekilde değildi kanama.normalde 6 gün oluyorum gene 6-7 gün oldum.Bu süreçte defalarca idrarda hamilelik testi yaptım hepsinde negatif çıktı.Adet biteli 3 gün oldu gene yaptım bıgün negatif çıktı.Meme ucum çok acıyor sebebi ne olabilir? En son sürtünmeli ilişkimiz 29 Ağustos’ta oldu fakat boşalma falan yok

Arkadaşlar merhaba,
23 yaşındayım erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişkimiz oldu Temmuz başında ben pcos hastası olduğum için düzensiz doğum kontrol hapı kullanıyorum.Kutu hap bittikten sonra 1 hafta içinde adet olmam gerekirken sadece kahverengi lekelenmeler geldi 13 gün sürdü.Daha sonra adet olmadım 1 ay 1 ayın sonunda geçen Pazartesi adet oldum gene kahverengi leke şeklinde oldu 3. Gün koyu kırmızı bordo gibi geldi fakat öyle ped ıslatacak şekilde değildi kanama.normalde 6 gün oluyorum gene 6-7 gün oldum.Bu süreçte defalarca idrarda hamilelik testi yaptım hepsinde negatif çıktı.Adet biteli 3 gün oldu gene yaptım bıgün negatif çıktı.Meme ucum çok acıyor sebebi ne olabilir? En son sürtünmeli ilişkimiz 29 Ağustos’ta oldu fakat boşalma falan yok
Hamilelik öyle kolay oluşan bisey deil ki boşalmadı bile diyosun gebelik olsa idrarda belli eder birinde etmedi mi ikincisinde eder hepsi negatif cikmis benim adetim yeni bitti hamilelik belirtileri yaşıyorum şimdiden hepsi piskolojik çünkü rahat ol.
Tavsiyem olsun böyle stres yapacaksan yakınlaşma erkek arkadaşınla stres yaparak vücuduna zarar veriyosun

Arkadaşlar merhaba,

Temmuz ayindada ayni konuyu acmissin simdide.acmissin yani insanlari neden kandirmaya calisiyorsun ki derdin neyse soyle bilelim

Arkadaşlar merhaba
Sevgilimle 3 kere cinsellik yaşadık bu ayın başında fakat bakire olduğum için tam bir birleşme olmadı.Penis başının biraz fazlası vajinama girdi.Ben normalde pcos hastası olduğum için doğum kontrol hapı kullanıyorum fakat biraz düzensiz kullandım bu ay.2 gün içmedim 2 tane ilacı aynı anda içtim gibi.Kutu bittikten sonra 7 gün içinde adet olmam lazımdı bugün 7. Gün Dün kahverengi bir leke geldi bugün de o kahverengi devam ediyor ama kana dönmedi.Hamile olabilir miyim? Gerçekten korkuyorum ya lütfen bilgi verin :KK43:

Buda ilk konun

Konu orda temmuz ayinda da ayni konu simdi diyorsun ki en son 29 agustosta oldu Allahim sen sabır ver nelerle uğraşıyoruz

Hamilelik öyle kolay oluşan bisey deil ki boşalmadı bile diyosun gebelik olsa idrarda belli eder birinde etmedi mi ikincisinde eder hepsi negatif cikmis benim adetim yeni bitti hamilelik belirtileri yaşıyorum şimdiden hepsi piskolojik çünkü rahat ol.
Tavsiyem olsun böyle stres yapacaksan yakınlaşma erkek arkadaşınla stres yaparak vücuduna zarar veriyosun
Zaten bir daha yakınlaşma olmayacak ama bende büyük bir güven problemi var arkadaşlarım bıktı artık manyak gibi her hafta test yapıyorum gerçekten psikolojik olarak iyi değilim.Doktora gitmeye de çok korkuyorum

Konu orda temmuz ayinda da ayni konu simdi diyorsun ki en son 29 agustosta oldu Allahim sen sabır ver nelerle uğraşıyoruz
Ya sen iyi misin hakaret edicem şimdi olmayacak temmuzda da oldu en son da 29 Ağustos’ta oldu Milletin vajina bekçisi misin sen? Bilgin yoksa fikrin olmasın sanane

Ya sen iyi misin hakaret edicem şimdi olmayacak temmuzda da oldu en son da 29 Ağustos’ta oldu Milletin vajina bekçisi misin sen? Bilgin yoksa fikrin olmasın sanane
Ağlasak mi gulsek mi soran sensin korkuyorum diyip konu açıp açıp hala tekrar sürtünen tekrar konu açan sensin ya sürtünme ya da sürtünürüm vajinanın bekçisi değilsiniz diyorsan zaten emin ol umurumuzda değil sordun diye yazdik

Ağlasak mi gulsek mi soran sensin korkuyorum diyip konu açıp açıp hala tekrar sürtünen tekrar konu açan sensin ya sürtünme ya da sürtünürüm vajinanın bekçisi değilsiniz diyorsan zaten emin ol umurumuzda değil sordun diye yazdik

Kisir bi döngüye kapılmış ya fake ya erkek yada saplantılı bi arkadaş Allah şifa versin

Ya sana ne oluyor sen cevap verdiğim Kadının vekalet almış avukatı mısın? Hukuk okuyorum o kadar adliyede dava kovalayan avukat gördüm senin gibi havada kapanı hiç görmemiştim doğrusu sanane?

Eger boyle hamile kalabilirseniz burda acilan binlerce asilama catlatma igneleri tup bebek basliklari derhal kapanir heralde ya. Ben de zaten boyle kolay hamile kaliniyorsa eger bu işi birakiyorum artik igneler falan filan boş .

Yavrum bu işler bi acabaya bakmaz. Güven problemim var diyorsun ya sevgilin dayanamayıp gerçekten tamamen girse ve hamile kalsan. Kolay bir şey değil ama bam 2 dir tutuşmuş buraya yazıyorsun.

X