lütfen bana yardımcı olun arkadaslar çok rahatsızım bu konudan

pepuke yazıomda gelmio heralde 5 kere msj yazdım dediğin yerle gorustum persembe sabah 10dan sonra yokmus cuma sehır dışına gidiomus geldiğinde ins gidecem allah razı olsun saol düşündüğün için doktor düşük ihtimali çok yuksek dio beklemedeyim :43:

Canım mesajların bana gelmedi.ben de merakta kaldım.yani konuşamadınmı?üzüldüm yaa neyse kısmet hayırlısı olsun.adam acaip meşgul tanımayan yok,yurtdışına bile çağırıyolar.geldiği zaman mutlaka ama mutlaka gitmelisin görüşmelisin peşini bırakma hocanın.bi ümit.bu bebegin düşse bile bir sonraki için..nasıl olsa maşallah doğurgansın.inşallah kucağın dolacak canım inanıyorum.seni arada yoklıcam.sen de beni habersiz bırakma.mesajlarını çoğalt ta özelden de görüşebilelim...

Canım mesajların bana gelmedi.ben de merakta kaldım.yani konuşamadınmı?üzüldüm yaa neyse kısmet hayırlısı olsun.adam acaip meşgul tanımayan yok,yurtdışına bile çağırıyolar.geldiği zaman mutlaka ama mutlaka gitmelisin görüşmelisin peşini bırakma hocanın.bi ümit.bu bebegin düşse bile bir sonraki için..nasıl olsa maşallah doğurgansın.inşallah kucağın dolacak canım inanıyorum.seni arada yoklıcam.sen de beni habersiz bırakma.mesajlarını çoğalt ta özelden de görüşebilelim...

:) doğurganlıkdan değil klomen her ay kullanıom günde 3 tane 5gün allah a şükür faydası oluyoda sonu gelmio senn nasıl oldu gelişme vardr inş

ya bn neden msj yazamıom pepuke düşündüğün için tsk ederim SENN NASIL OLDU Bİ GELİŞME VARDR İNŞ bn ayda 5 gün günde 3 adet klomen kullanıom ondan oluyo yoksa kendim kalamıyorum doktor dediki hücrelerin bitiyo bu kezde düşük olursa 6 ay depresyon ilacı baslıycak sonra 4 ay korunacam ondan sonra tekrar tedavi başliyacakmış

ya biz evlenirken çok sorun oldu eşimin ailesi 9 yıl olmuş halen soğuk davranıyo herkes gelio kaynanan bunu dedi görümcen göndereceğiz bunu gidecek kız arıyoruz zaten demiş dahasıda var 7 ay önce kaynımın bebeği oldu aradık hayrlı olsun dedik kayınpedere bana dediki zaten hayrlı herkes senmi boş ağacın kökö beklenmez :(

allah böylelerini bildiği gibi yapsın allah sanada sabır versin inşallah ama yazdığın şeylere inanırım büyü var ama rabbim yapanların yüzünü kara seninkini aydınlık yapsın senin bir sürü bebeğin olmuş hepsi cennette melek şimdi allahım kurban olduğum senin gibi olan bütün kullarına bizden daha çok yardım etsin

ya bn neden msj yazamıom pepuke düşündüğün için tsk ederim SENN NASIL OLDU Bİ GELİŞME VARDR İNŞ bn ayda 5 gün günde 3 adet klomen kullanıom ondan oluyo yoksa kendim kalamıyorum doktor dediki hücrelerin bitiyo bu kezde düşük olursa 6 ay depresyon ilacı baslıycak sonra 4 ay korunacam ondan sonra tekrar tedavi başliyacakmış

Olsun canım ilaçla da olsa sık sık hamile kalabilmen bence büyük nimet.doktorunun kim olduğunu merak ettim.sana doktor tavsiyesi de yapmak isterim.yaşını da merak ettim.inşallah bu yavrun seni bırakmaz.ama bırakırsa da üzülmemeye çalış.sen beşirin numarasını kaybetme.geleceği zaman ara ve bi yakınınla git.bakalım ne dicek.inşallah antidepresana gerek olmadan herşey hallolur.benim durumum da belirsiz düşük tehdidim hala devam ediyo yatıyorum dinleniyorum iğne oluyorum....

Olsun canım ilaçla da olsa sık sık hamile kalabilmen bence büyük nimet.doktorunun kim olduğunu merak ettim.sana doktor tavsiyesi de yapmak isterim.yaşını da merak ettim.inşallah bu yavrun seni bırakmaz.ama bırakırsa da üzülmemeye çalış.sen beşirin numarasını kaybetme.geleceği zaman ara ve bi yakınınla git.bakalım ne dicek.inşallah antidepresana gerek olmadan herşey hallolur.benim durumum da belirsiz düşük tehdidim hala devam ediyo yatıyorum dinleniyorum iğne oluyorum....

hakkımızda hayırlısı sennde inş bişey olmaz kucağına alırsın yaşım 29 eşimin yaşı 30 + 9 yıllık evliyiz hiç çocuğumuz yok senn varmı merak ettim ve senin yaş kaç ayrıca hastanedeki bütün tahlil film sonuçları 2mizinde çok iiiiiii çıkıo numarayı kaybetmem gidecem orayada inş yarın kanama durması için serum verecek doktor inş faydası olur İLGİN İÇİN TŞK EDERİM:18:

hakkımızda hayırlısı sennde inş bişey olmaz kucağına alırsın yaşım 29 eşimin yaşı 30 + 9 yıllık evliyiz hiç çocuğumuz yok senn varmı merak ettim ve senin yaş kaç ayrıca hastanedeki bütün tahlil film sonuçları 2mizinde çok iiiiiii çıkıo numarayı kaybetmem gidecem orayada inş yarın kanama durması için serum verecek doktor inş faydası olur İLGİN İÇİN TŞK EDERİM:18:

Rica ederim canım valla her gün dua ediyorum kadınlar kulübündeki tüm arkadaşlarımın bebişleri sağ salim doğsun diye.yaşın daha küçükmüş önünde uzun zaman var inşallah.tahlil sonuçlarınızın iyi çıkması güzel.benim bi tanıdığım 9 düşükten sora doğurdu hiç pes etmedi.sen de moralini yüksek tut canım.Rabbim herşeyi görüyor.senin böyle acı çekmeni sağlayanlar gü gelecek senden af dileyecekler.kimsenin yaptığı kötülük yanına kar kalmaz...

o telefon numarasını banada gönderebilir misin....bende çok kötüyüm 6 aydır göz yaşım dinmiyor...içimde müthiş sıkıntılar...psikoterapiye gidicektim randevu aldım o gün tekrar kanamam oldu ve gidememdim... hiçbir sorunum yok ama sanki dünyanın en mutsuz insanıyım..banada yardımcı olursan sevinirim....çok muhtacım..

Arkadaşım günah olduğunu herkes biliyo ama malesef bu büyü muska işiyle uğraşıp aileleri ayırmaya çalışan çok oluyo,

Bunun için 41 Nas 41 Felak okuyabilirsin,ayrıca gerçekten kaliteli bir hocaya gidip baktırabilirsin,Allah'ın isimleriini çok zikretmelisin,

Sana bebeğinin düşmemesi için yapabileceğin şeyi de söyleyeyim,çoğu kimse bilmez,çok sağlam bi kaynaktan okudum öğrendim ben

ve kendim de her gün okuyorum,

Allah'ın isimlerinden Ya Tamm ismini her gün abdestli olarak 7 kez oku,inan faydasını göreceksin,hakkında hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
Arkadaşım günah olduğunu herkes biliyo ama malesef bu büyü muska işiyle uğraşıp aileleri ayırmaya çalışan çok oluyo,

Bunun için 41 Nas 41 Felak okuyabilirsin,ayrıca gerçekten kaliteli bir hocaya gidip baktırabilirsin,Allah'ın isimleriini çok zikretmelisin,

Sana bebeğinin düşmemesi için yapabileceğin şeyi de söyleyeyim,çoğu kimse bilmez,çok sağlam bi kaynaktan okudum öğrendim ben

ve kendim de her gün okuyorum,

Allah'ın isimlerinden Ya Tamm ismini her gün abdestli olarak 7 kez oku,inan faydasını göreceksin,hakkında hayırlısı olsun...
Paylaşımınız için çok tşk ederim...Benim bebeğimde de erken doğum riski var...Dedikleriniz banada şifa olu inşallah...ya tamm....7 kez okunacak..falak ve nas sureleri 41 er defa....Her gün allaha yalvarıyorum.. psikolojimde daha çok endişelerim yüzünden düzelmiyor bunuda biliyorum...Hayırlısıyla 3 ayımız kaldı..allahın izniyle sağlıkla zamanında hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
AMİN..

büyü diye bişi var dinizimizde,konuyla ilgili çok yorum yapılmış okuyamadım tek tek ama bence hocaya para vermek yerine kitaplarda yazan duaları kendiniz okusanız daha etkili olur.parayla okutmak olmaz yada hocanın parasız bozması gerekir bence.

arkadasım no istemissinde söz verdiğimden dolayı no yu sildim pepuke adında arkadasdan almışdım no yu arkadaşı burda bulursun genelde gündüzleri girio bu arada bebeğim oldu 7 aylık doğum gerceklesdi ama bebek küvezde solunum cihazına bağlı

Back