ya biz evlenirken çok sorun oldu eşimin ailesi 9 yıl olmuş halen soğuk davranıyo herkes gelio kaynanan bunu dedi görümcen göndereceğiz bunu gidecek kız arıyoruz zaten demiş dahasıda var 7 ay önce kaynımın bebeği oldu aradık hayrlı olsun dedik kayınpedere bana dediki zaten hayrlı herkes senmi boş ağacın kökö beklenmez
ne diyeyim canim.. artik bazi durumlarda kulagini tikamak gerekiyor.. ben mesela kavgaci bi tipimdir laf soylense aninda cevabi veririm ama hamilelikte oyle olmuyor.. sakin ol.. onun bunun ne dedigini diyecegini birak siz kapinizi kapattiniz mi herkes hersey disarda kaliyor sonucta.. evet telefon laf getiren goturen falan olur ama dinleme duyma.. biliyorum com zor ama kendi sagligin icin sinir sistemin icin herseyden once karninda tasidigin can icin kimseyi onemseme.. kndini dusun.
bir de doktora gidiyor musun kontrollere? doktoruna bu durumdan bahsetmissindir eminim.. mesela bize dr 3 haftada bir gelin diyor, sen iki haftada bir git gor mutlu ol o enerjin eminim bebise de yansir, bir problem olursa da erkenden bilgin olur ona gore onlemini alirsin?
arkadaşlar bi konu hakkında sizlerden yardım istiyorum kafam çok karışık 9 yıllık evliyim yılda 2 , 3 kere düşük yaşıyorum hastaneyle ilgili bütün tahlil ve genetik olan herseye bakıldı sorun yok en son rahim filmi kalmıştı onu bile çektirdim doktor un kitlendiği yer hiçççççç bir sorun yok 3 hafta önce yıldızname baktırdım orda dediki siz evlendikden sonra sizin yemeğinize hayız kanı konulmuş ve denmişki çocuğu olsun çocuk yüzü görmesin oğlumuz onu dinlemesin oda oğlumuzun hesabına karışmasın bastan inanmadım gectiğimiz haftada su ile fal baktırdım oda dediki size bişey yedirilmiş ne olduğunu sordum boşwer dedi kadın ondan arınmanız gerekio bunu çözmemiz lazım dedi suan tekrar hamileyim 2 aylık ama yine korkuyorum düşük olmasından 2 side bu bebekde size kalmayacak dedi büyüyü çözmeden acaba gercek olabilirmi lütfen yardımcı olun böyle şeyler duydunuzmu etrafınızdan:18:
ya biz evlenirken çok sorun oldu eşimin ailesi 9 yıl olmuş halen soğuk davranıyo herkes gelio kaynanan bunu dedi görümcen göndereceğiz bunu gidecek kız arıyoruz zaten demiş dahasıda var 7 ay önce kaynımın bebeği oldu aradık hayrlı olsun dedik kayınpedere bana dediki zaten hayrlı herkes senmi boş ağacın kökö beklenmez
Mervecim yaşadıklarını anlamaya çalışıyorum.9yıldır yaşadığın kayıplara çok üzüldüm kardeşim.Rabbim sana büyük bir imtihan vermiş anlaşılan.canım benim..arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum haklılar.pozitif düşün,dua et,Rabbine sığın...ama bazen bu büyü denen illet insanı helak edebiliyor.Rabbim böyle korkunç yollara başvuranlardan uzak tutsun bizleri..bu da onların imtihanı..büyü diye bişey var kimisi kabul etmese de var bu kutsal kitabımızda da geçiyor hatta peygamber efendimize de yapıldı,araştırırsanız öğrenirsiniz.ben böyle şeylerden çok ürkerim fal bile baktırmam günah diye.ama bir büyü tespit edilmişse bozulması gerekir.ben sana yardımcı olabilirsem çoksevinirim.benim tanıdığım biri var.büyüyapmıyor ama yapılanıanlıyor ve bozuyor para da almıyor.telefonda konuşmanız bile yeterli olabilir bilemiyorum.benim etrafımdaki çogu kişiye derman oldu buinsan..ilgilenirsen sana ceptelefonunu bulabilirim canım.ben istanbuldayım bu arada..gerçekten sana büyü yapıldıysa kimin yaptığını bile söyler.hangi Allahtan korkmaz şerefsiz bigenç hanıma böyle acımasız birşey yapar inanılası diil..
yardımcı olursanız sevinirim bnde ist dayım şiiden çokkkkkkkkkk tskler 7 hafta 4 günlük hamileyim yinede çok korkuyorum hepsinde 2 , 3 , 4 aylık oluyo ya düşüyo yada kalp duruyo 1 haftadr sürekli kahverenginde akıntım oluyo yardımcı olursan sevinirim allah razı olsun
arkadaşlar bi konu hakkında sizlerden yardım istiyorum kafam çok karışık 9 yıllık evliyim yılda 2 , 3 kere düşük yaşıyorum hastaneyle ilgili bütün tahlil ve genetik olan herseye bakıldı sorun yok en son rahim filmi kalmıştı onu bile çektirdim doktor un kitlendiği yer hiçççççç bir sorun yok 3 hafta önce yıldızname baktırdım orda dediki siz evlendikden sonra sizin yemeğinize hayız kanı konulmuş ve denmişki çocuğu olsun çocuk yüzü görmesin oğlumuz onu dinlemesin oda oğlumuzun hesabına karışmasın bastan inanmadım gectiğimiz haftada su ile fal baktırdım oda dediki size bişey yedirilmiş ne olduğunu sordum boşwer dedi kadın ondan arınmanız gerekio bunu çözmemiz lazım dedi suan tekrar hamileyim 2 aylık ama yine korkuyorum düşük olmasından 2 side bu bebekde size kalmayacak dedi büyüyü çözmeden acaba gercek olabilirmi lütfen yardımcı olun böyle şeyler duydunuzmu etrafınızdan:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?