lütfen bana yardımcı olun arkadaslar çok rahatsızım bu konudan

merverva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
34
0
86
İstanbul
arkadaşlar bi konu hakkında sizlerden yardım istiyorum kafam çok karışık 9 yıllık evliyim yılda 2 , 3 kere düşük yaşıyorum hastaneyle ilgili bütün tahlil ve genetik olan herseye bakıldı sorun yok en son rahim filmi kalmıştı onu bile çektirdim doktor un kitlendiği yer hiçççççç bir sorun yok 3 hafta önce yıldızname baktırdım orda dediki siz evlendikden sonra sizin yemeğinize hayız kanı konulmuş ve denmişki çocuğu olsun çocuk yüzü görmesin oğlumuz onu dinlemesin oda oğlumuzun hesabına karışmasın bastan inanmadım gectiğimiz haftada su ile fal baktırdım oda dediki size bişey yedirilmiş ne olduğunu sordum boşwer dedi kadın ondan arınmanız gerekio bunu çözmemiz lazım dedi suan tekrar hamileyim 2 aylık ama yine korkuyorum düşük olmasından 2 side bu bebekde size kalmayacak dedi büyüyü çözmeden acaba gercek olabilirmi lütfen yardımcı olun böyle şeyler duydunuzmu etrafınızdan:18:

Seni aliyorum canim. İnsan ust uste kotu laylar yasayinca doga ustu nedenler mi var diye dusunmeden edemiyor. Ancak boyle kisilere gitme derim ben

Bizde bir laf vardir doktora gidersen hastasindir ilac yazar hocaya gidersen buyu vardir der buyu yazar. Eh sen oraya dertle gitmissin sana bir seyin yok dermi hic. Kacirirmi musteriyi. Gitme canim doner dolasir kendini uzersin ustunede para verirsin.

Zaten Rabbimin melekleri koruyor hepimizi her an. Hele ki sen suan ne guzel hamilesin ne cok koruyucu melegin vardir senin biliyor musun. Allah izin vermedikce kimmse bir sey yapamaz sana ve bebegine.

Yasadiklarin vesvesedir. Dua et. Ne guzel dualar var hamileler icin. Bebegine siki siki saril. Allah tamamina erdirsin insallah.

amin saol inş bu kez kucağımıza almakda nasip olur ama 9 yıldır hep hyrlısı dedik şimdide dioruz hepsimi hyrsızdı bi yol arıyoruz 9 yılda 4 ayda bir düşük yaptım hiç yaşayan çocuğum yok

canim beyazbegonvil in yazdiklarina harfiyen katiliyorum.. masallah nazar degmesin bak 2 aylik hamileymissin:nazar:nsen kafandan at bunlari, yemene icmene sagligina dinlanmene dikkat et. mutlu ol icinde can var bu mutlulugu yasa, bebisine de yasat yansit. insallah saglikla kucagina alirsin canim bebegini. bu tarz seyleri hic kafana takma dusunme gitme de falciya bilmemneye..
seni koruyacak olan Allah, hergun uyumadan duani et ailemi bebegimi koru Allah'im diye.. kimseden medet umma Allah'la aranda araci da olamaz, sen dua et ve inanki korunacaksin saglikli olacaksin ve saglikli bir bebek dunyaya getireceksin. kimsenin duasina buyu bozmasina ihtiyacin yok ilk bunu dusun. sen iyilik saglik sihhat dile rabbimden geri cevirmeyecektir.

kafana takarsan bu seni huzursuz mutsuz eder, sagligini etkiler, dogal olarak da senin saglik durumun bebegini etkiler.

:nazar::emir_bebek::nazar:

ya biz evlenirken çok sorun oldu eşimin ailesi 9 yıl olmuş halen soğuk davranıyo herkes gelio kaynanan bunu dedi görümcen göndereceğiz bunu gidecek kız arıyoruz zaten demiş dahasıda var 7 ay önce kaynımın bebeği oldu aradık hayrlı olsun dedik kayınpedere bana dediki zaten hayrlı herkes senmi boş ağacın kökö beklenmez :(

ya biz evlenirken çok sorun oldu eşimin ailesi 9 yıl olmuş halen soğuk davranıyo herkes gelio kaynanan bunu dedi görümcen göndereceğiz bunu gidecek kız arıyoruz zaten demiş dahasıda var 7 ay önce kaynımın bebeği oldu aradık hayrlı olsun dedik kayınpedere bana dediki zaten hayrlı herkes senmi boş ağacın kökö beklenmez :(

ne diyeyim canim.. artik bazi durumlarda kulagini tikamak gerekiyor.. ben mesela kavgaci bi tipimdir laf soylense aninda cevabi veririm ama hamilelikte oyle olmuyor.. sakin ol.. onun bunun ne dedigini diyecegini birak siz kapinizi kapattiniz mi herkes hersey disarda kaliyor sonucta.. evet telefon laf getiren goturen falan olur ama dinleme duyma.. biliyorum com zor ama kendi sagligin icin sinir sistemin icin herseyden once karninda tasidigin can icin kimseyi onemseme.. kndini dusun.

bir de doktora gidiyor musun kontrollere? doktoruna bu durumdan bahsetmissindir eminim.. mesela bize dr 3 haftada bir gelin diyor, sen iki haftada bir git gor mutlu ol o enerjin eminim bebise de yansir, bir problem olursa da erkenden bilgin olur ona gore onlemini alirsin?

ne diyeyim canim.. artik bazi durumlarda kulagini tikamak gerekiyor.. ben mesela kavgaci bi tipimdir laf soylense aninda cevabi veririm ama hamilelikte oyle olmuyor.. sakin ol.. onun bunun ne dedigini diyecegini birak siz kapinizi kapattiniz mi herkes hersey disarda kaliyor sonucta.. evet telefon laf getiren goturen falan olur ama dinleme duyma.. biliyorum com zor ama kendi sagligin icin sinir sistemin icin herseyden once karninda tasidigin can icin kimseyi onemseme.. kndini dusun.

bir de doktora gidiyor musun kontrollere? doktoruna bu durumdan bahsetmissindir eminim.. mesela bize dr 3 haftada bir gelin diyor, sen iki haftada bir git gor mutlu ol o enerjin eminim bebise de yansir, bir problem olursa da erkenden bilgin olur ona gore onlemini alirsin?

ya eşimle şahsi hiç bi sorunumuz yok okadarda cok seviyoruz birbirimizi hani derler ya sinek küçükdür miğde bulandırır bizimki öyle bişey doktora hepsinde her hafta gittim bundada giidiyorum doktor hiç sorun yok dio 3 ay 4 ay gecio ya kalp duruyo ya düşük oluyo şuan ble kanamam var 1 haftadır doktor hersey normal dedi ama yinede düşünmeden yapamoyorum yine düşük olacak diye

sakın psikolojinin bu şekilde bozulmasına izin verme. inancını sağlam tut. Allaha güven ve O ' na inan. başka olasılıkları aklından bile geçirme.hamileliğinin kötü gideceğine bununda düşükle sonuçlanacağına kendini inandırmışsın. yapma bunu.pozitif düşün pozitifi çağır:34:
Sürekli dua et. imkanın varsa çalışmıyorsan eğer sürekli uzan yat.mümkün olduğunca ayağa kalkma. hamile olduğunu kimseye de söyleme....
internetten araştır. hamilelerin okuyacağı dualar var.al abdestini sürekli onları oku ve aklını onlarla meşgul et. namaz kıl. inancını lütfen sağlam kıl:34: hamişlerin duası kabul olur:34:
kaynanaı görümceni de düşünme.....herkes kendi pisliğinde boğulsun.eden bulur unutma....Rabbim büyük. senin dualarını da duyar görür:16::16:

her ne kadar inanmak istemesek büyü die bişi var dinimizde yaptırmak günah ama bozdurmak günah degil die biliyorum allah a sıgın dua et ama içinde şüphe kalmmaması içinde bozdurmayı dene en azından için rahat eder.rabbim inş sennde yüzünü güldürr.

arkadaşlar bi konu hakkında sizlerden yardım istiyorum kafam çok karışık 9 yıllık evliyim yılda 2 , 3 kere düşük yaşıyorum hastaneyle ilgili bütün tahlil ve genetik olan herseye bakıldı sorun yok en son rahim filmi kalmıştı onu bile çektirdim doktor un kitlendiği yer hiçççççç bir sorun yok 3 hafta önce yıldızname baktırdım orda dediki siz evlendikden sonra sizin yemeğinize hayız kanı konulmuş ve denmişki çocuğu olsun çocuk yüzü görmesin oğlumuz onu dinlemesin oda oğlumuzun hesabına karışmasın bastan inanmadım gectiğimiz haftada su ile fal baktırdım oda dediki size bişey yedirilmiş ne olduğunu sordum boşwer dedi kadın ondan arınmanız gerekio bunu çözmemiz lazım dedi suan tekrar hamileyim 2 aylık ama yine korkuyorum düşük olmasından 2 side bu bebekde size kalmayacak dedi büyüyü çözmeden acaba gercek olabilirmi lütfen yardımcı olun böyle şeyler duydunuzmu etrafınızdan:18:

Mervecim yaşadıklarını anlamaya çalışıyorum.9yıldır yaşadığın kayıplara çok üzüldüm kardeşim.Rabbim sana büyük bir imtihan vermiş anlaşılan.canım benim..arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum haklılar.pozitif düşün,dua et,Rabbine sığın...ama bazen bu büyü denen illet insanı helak edebiliyor.Rabbim böyle korkunç yollara başvuranlardan uzak tutsun bizleri..bu da onların imtihanı..büyü diye bişey var kimisi kabul etmese de var bu kutsal kitabımızda da geçiyor hatta peygamber efendimize de yapıldı,araştırırsanız öğrenirsiniz.ben böyle şeylerden çok ürkerim fal bile baktırmam günah diye.ama bir büyü tespit edilmişse bozulması gerekir.ben sana yardımcı olabilirsem çoksevinirim.benim tanıdığım biri var.büyüyapmıyor ama yapılanıanlıyor ve bozuyor para da almıyor.telefonda konuşmanız bile yeterli olabilir bilemiyorum.benim etrafımdaki çogu kişiye derman oldu buinsan..ilgilenirsen sana ceptelefonunu bulabilirim canım.ben istanbuldayım bu arada..gerçekten sana büyü yapıldıysa kimin yaptığını bile söyler.hangi Allahtan korkmaz şerefsiz bigenç hanıma böyle acımasız birşey yapar inanılası diil..:47:

Emin ol o cumlesinin hesabini odemeden gitmeyecek bu dunyadan. Nasil bu kadar gaddar olabiliyor insanlar. Sana degil Allaha laf atmis oluyor hadsiz. Hersey Allahtan bu dunyada.

Sen hiic uzulme takma kafana dedigim gibi dualarimi oku. Allah yardimcin olacaktir elbet.

Mervecim yaşadıklarını anlamaya çalışıyorum.9yıldır yaşadığın kayıplara çok üzüldüm kardeşim.Rabbim sana büyük bir imtihan vermiş anlaşılan.canım benim..arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum haklılar.pozitif düşün,dua et,Rabbine sığın...ama bazen bu büyü denen illet insanı helak edebiliyor.Rabbim böyle korkunç yollara başvuranlardan uzak tutsun bizleri..bu da onların imtihanı..büyü diye bişey var kimisi kabul etmese de var bu kutsal kitabımızda da geçiyor hatta peygamber efendimize de yapıldı,araştırırsanız öğrenirsiniz.ben böyle şeylerden çok ürkerim fal bile baktırmam günah diye.ama bir büyü tespit edilmişse bozulması gerekir.ben sana yardımcı olabilirsem çoksevinirim.benim tanıdığım biri var.büyüyapmıyor ama yapılanıanlıyor ve bozuyor para da almıyor.telefonda konuşmanız bile yeterli olabilir bilemiyorum.benim etrafımdaki çogu kişiye derman oldu buinsan..ilgilenirsen sana ceptelefonunu bulabilirim canım.ben istanbuldayım bu arada..gerçekten sana büyü yapıldıysa kimin yaptığını bile söyler.hangi Allahtan korkmaz şerefsiz bigenç hanıma böyle acımasız birşey yapar inanılası diil..:47:

yardımcı olursanız sevinirim bnde ist dayım şiiden çokkkkkkkkkk tskler 7 hafta 4 günlük hamileyim yinede çok korkuyorum hepsinde 2 , 3 , 4 aylık oluyo ya düşüyo yada kalp duruyo 1 haftadr sürekli kahverenginde akıntım oluyo yardımcı olursan sevinirim allah razı olsun :46:

slm canım ilk önce gemiş olsun allah sağsağlim bebeğine kavuştursun ben büyüye inanırım fala da ama büyünün ömrü 40 gün derler tabi papaz büyüsü de olabilir aman allah korusun yapan da yaptıranda cehennemlik sen takılma allahın dediği olur kafanı bunlara takma çevremde çok örnek görmüştüm bence kitaplar var büyüden kötü şeylerden korunman için dua kitapları var onları oku istanbulda yaşıyorsan Eyüp Sultana git dua et birşeyler dağıt ve adak ada ben yapmıştım kabul oldu orda edilen dualar kabul oluyor hergece dua et allaha yalvar yapabilirsen akşamları 2 rekat şükür namazı kıl o günde bebeğinle beraber olduğun için şüpelendiğin kişilerle karşılaştığında 3-ihlas suresi 1-fatiha oku , akşam ayetel kürsü oku duadan zara gelmez inşallah bebeğine kavuşursun senin için dua edicem

yardımcı olursanız sevinirim bnde ist dayım şiiden çokkkkkkkkkk tskler 7 hafta 4 günlük hamileyim yinede çok korkuyorum hepsinde 2 , 3 , 4 aylık oluyo ya düşüyo yada kalp duruyo 1 haftadr sürekli kahverenginde akıntım oluyo yardımcı olursan sevinirim allah razı olsun :46:

Canım ben de senin cevap vermeni bekliyodum şikdi arkadaşımı arayıp hocanın nosunu alıcam ve özelden ms atıcam.

takılma canım boyle seylere Allaha dua et sen..gunluk yasın filan oku gonlunu ferah tut.. hem kim dediki sana kesın buyu bu diyee..

hayız kanı nedemek bılıyomusun.. hayız zaten dinde kadınların adetli olma halidir.. hayız kanı nasıl olacak anlamadım.. Rabbime sen dua et,O'na sığın..

birde eşinin ailesi olaylarına takılma bence 40yıllık evli olanlardada hala daha aynı kavga devam edıyor yani ;)

son olarak bende hamıle oldugumda k.valideme söylemıstım ,kaynanam bana dediki''aldırcaksın o cogucu benım oğlum ıkınıze bırden bakamaz hem sızın daha evliliğiniz oturmadıki'' bu arada biz 2yıllık evliydık..bu arada gebe kalmadan once sureklı olarak bana sakın gebe kalma masraf olursun oğluma diyip durdu... gorumcem 3gunde 1 aradı dusuk yaptın mı kanaman varmı dıyeee.....nihayetınde ben dusuk yaptım :( hee aklıma gelmedimi geldi illaki ama senın gibi hocaya gıtmek yerıne Rabbime çok dua ettım ,O'na sıgındım.. Kur'an okumayı bılmıyordum mesela once kur'an okumayı ogrendım sonra 1hatim indirdim şimdi 2.hatımımde yolda insallah... sana sukadarını soyleyeyım bana ne beddua ettilerse hepsi bırbır onlara geri dondu.... ben ne beddua ettıysem hepsi onların basına bela oldu bukadar.. alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste cuk diye oturdu onlar için..

Rabbim sagsaglım kollarına almanı nasip etsın bebegını canım..Allah yawrunu sana bagıslasın insallah amin..

carsamba gunu oğrenmıstım persembe gunu kendı anneme cuma gunude kaynanama soylemıstım.. ama ben o cuma gununu asla unutamıyorum okadar cok ağladımki okadar cok uzuldumki size anlatamam kızlar :( daha oncedende çok laf sokusturdu çok tartıstık ama hiç bukadar cok canımı yakmamıstı.. Allah o kadını bıldıgı gibi yapsın !!! gorumcemi hele hiçbişekılde affetmıyorum lahusayım zaten bebegım dusmus bebegmımın acısı var dayanamıyorum duramıyorum neymiş efendım tek dusuk yapan benmıymısım bununda arkadasları varmıs hep dusuk yapıyorlarmıs ama hiçbiri benım gibi değilmiş hepsi normal insanmıs ben arızaymısım filan... üzerime yuruyup kardesımın yakasını bırakcaksın bosancaksın yoksa ben sızı bosatmasını bilirim diyen benı sınır krizlerine sokan bi insandır..

özellıkle lohusalıktan sonra evliliğimde catlamalar oldu esımın ailesi yuzunden ben bosanmak istedım 2kez eşim kabul etmedi..şimdi evliliğmn 3.yılındayım ve bikaç kezde yine gorumcem yuzunden eşim tarafımdan şiddete maruz kaldım maalesef :(

neyse nerden nereye geldı konu... ben kuran okudugum zaman k.validem olsun k.pederim olsun hiç istemez cunku ben okudukca onlara bi agırlık cokuyormusta ondan..sanki buyu yapıyorum tovbe-haşa yarabbım.. tek kuran değil yani gecen yengem aradı bu ygs varmıs yengemın ablasının kızı gırcekmıs dediki 200 kaldı sen cekermısın -hani 4444 olandan-bende tmm dedim .. basladım cekmeye :) ben cektıkce k.pederime bi haller oldu cıktı gitti evden.. sonra baktım kaynanamda baska odaya gıttı sıkıntı basmıs benım yanımda! uykusu gelmıs filan!!! oyuzden baska odaya gidip uykusu acılcakmıs... neyse canım bi arkdasında dediği gibi içecegın suya ayetel kursi oku ufle ve iç ,senı bu vesveselerden kurtarır ,için ferah olur

hepinizden allah razı olsun dediklerinizi uygulayacam ( pepuke bu gün haber veririm sanada ) allah a emanetsiniz simdi hastaneye gidicem hyrlısı ama halen kanamam devam ediyo 12 gun oluyo :4:

çok üzüldüm çok geçmişler olsun canım..inan ben de inanırım büyü olayına ama kalbini ferah tut sinirlerini bozma saygısız insanlar yüzünden kayınpeder de aynı benimki gibi demekki karı gibi laf söylemiş valla hiçççççççççççççç takma ben 2 sene taktım hasta olacaktım az kalsın şimdi kızıyorum kendime dünyaya bir kere geliyoruz hem içindeki minik uzucuğunu düşün ister istemez büyü cazı falan filan derken stres yapıyorsun kafana takıyorsun bu olumsuzluk hem ona hem eşine ister istemez yansır .... sen eşine sıkı sarıl bebeğini Allah korur inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın ..rahat ol bol bol dua et yasin oku çok iyi gelecektir .... hiç düşünme edene dönsün de hep içinden ... Ahiretlerini yakmışlardır zaten öyle kötülük yaptılarsa öyle düşün bozdurmakmış falanmış uğraşma derim ben inanki aksine bol bol dua et.....

pepuke yazıomda gelmio heralde 5 kere msj yazdım dediğin yerle gorustum persembe sabah 10dan sonra yokmus cuma sehır dışına gidiomus geldiğinde ins gidecem allah razı olsun saol düşündüğün için doktor düşük ihtimali çok yuksek dio beklemedeyim :43:

Back