• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana yardım edinnn :(

bahar8008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
13
0
36
İzmir
merhaba bayanlar . size birşey danışmak istiyorum..
Norlevo hapını 3 defa kullandım. Daha önceki kullanımlarımda bulantı,halsizlik veya baş dönmesi olmadı. Fakat dün kullandığımda elim ayağım yerden kesildi bir an. Aşırı bulantım ve baş dönmem oldu gün boyuncada halsizliğim devam etti. Acaba bu sıradan bir yan etki mi yoksa ilaç etkisini kaybetti tekrar mı almalıyım yoksa korkmamalımıyım :) lütfen bana yardım edin . Şimdiden teşekkür ederim.. :)

bildiğim kadarıyla bu ilacı senede en fazla iki kere kullanabilirsin. bence koruyucu etkisi olmuştur ama yan etkilerini daha fazla hissetmişsindir. artık kullanmasan iyi edersin.

merhaba bayanlar . size birşey danışmak istiyorum..
Norlevo hapını 3 defa kullandım. Daha önceki kullanımlarımda bulantı,halsizlik veya baş dönmesi olmadı. Fakat dün kullandığımda elim ayağım yerden kesildi bir an. Aşırı bulantım ve baş dönmem oldu gün boyuncada halsizliğim devam etti. Acaba bu sıradan bir yan etki mi yoksa ilaç etkisini kaybetti tekrar mı almalıyım yoksa korkmamalımıyım :) lütfen bana yardım edin . Şimdiden teşekkür ederim.. :)

Hapı içtiğin andan itibaren 3 saat içinde herhangi bir kusma olmadıysa tekrar hapı içmene gerek yok.

Bildiğim kadarıyla senede en fazla 3 defa diyorlar.Bu sefer bünyende etkilerini biraz fazla göstermiş.Endişe edeceğin bir durum yok sanırım.

İnşallah en kısa zamanda düzelirsin,kendine iyi bak.

Back